Şimdi Ara

SAATLER (1093. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10911092109310941095
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sahibindende tag heuer saat gördüm. adamı aradım konuştum saat için 250 lira diyor saat mağazada 5000 tl. adama sorduğumda bu sadece isviçrede üretilmiyor diyor. dubaide hon kongdada üretiliyor diyor. ben hon kongdan getirtiyorum diyor. garanti belgesini kutusunu yanında vericem diyor. sizce akıl karımıdır buna inanmak ?
    linki burada :
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-tag-heuer-carrera-36-garantili-ve-orjinal-kutusu-ile-izmirdennn-46796766/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

özellikle aftermarket DLC inanılmaz yakışıyor bence millgauss-submariner ve deepsea modellerine.. Millgauss normalde çok hoşuma gitmesede bu şekilde resmen mükemmel bir günlük kullanım saati bence..

SAATLER
     SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

Valla tam istediğim tarzda bir saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo

arkadaşlar sahibindende tag heuer saat gördüm. adamı aradım konuştum saat için 250 lira diyor saat mağazada 5000 tl. adama sorduğumda bu sadece isviçrede üretilmiyor diyor. dubaide hon kongdada üretiliyor diyor. ben hon kongdan getirtiyorum diyor. garanti belgesini kutusunu yanında vericem diyor. sizce akıl karımıdır buna inanmak ?
    linki burada :
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-tag-heuer-carrera-36-garantili-ve-orjinal-kutusu-ile-izmirdennn-46796766/detay/

Sadece oralarda değil bizim mahalledeki saatçi ibo abi de üretiyor bunlardan.. O da garantili falan ayarlar bişeyler..

Sana bu şekilde konuşan adam için burada ancak şunu diyeceğim "Allah onun binbir türlü cezasını versin, bugüne kadar kazandığı kazanacağı bütün haram paralar boğazında kalsın inşallah, borsaya girsin bütün paraları kaybetsin inşallah.."

• quote:

arkadaşlar sahibindende tag heuer saat gördüm. adamı aradım konuştum saat için 250 lira diyor saat mağazada 5000 tl. adama sorduğumda bu sadece isviçrede üretilmiyor diyor. dubaide hon kongdada üretiliyor diyor. ben hon kongdan getirtiyorum diyor. garanti belgesini kutusunu yanında vericem diyor. sizce akıl karımıdır buna inanmak ?
    linki burada :

Adam durust esnafmis; "bu sadece Isvicre'de uretilmiyor" derken dogruyu soylemis. Evet dogrudur; cakma saatler Isvicre'de uretilmez.

• demek ki ülkesine göre 250 TL veya 5000 TL yapabiliyormuş aynı mal... sorun yok...
  • Calibre 36'nın orjinali ne kadar Türkiye'de bilen var mı arkadaşlar?
  • Rolex uzmanları aranıza gireyim :)
    TR listesi 8800 chf olacakmış
    bende date just 2 yi beğenir oldum,bitlendim galiba, çirkinlerde güzeldir :)

quote:

Orijinalden alıntı: er-tay

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: er-tay

Polemik;
    Fotograftaki bilek sanami ait? Hayirli olsun diyelimmi?

Bilek ne yazık ki bana ait değil.

Bu fotoğraflar Basel'de çekilmiş. Saat de dummy diye tahmin ediyorum. Zaten bildiğim kadarıyla Explorer 2 henüz piyasaya sürülmedi. Yazın piyasaya sürülür diye düşünüyorum.

Bir sonraki saatim de Rolex olursa sanırım GMT Master 2 ile Explorer 2 arasında bir seçim yapacağım.

Daytona'yı oldum olası sevemedim. Datejust ufak, Datejust 2 ise bence olmamış. Deep Sea çok kalın, keşke eski modeli Submariner gibi güncelleselerdi. Yacht-Master gereksiz pahalı ve hala eski kilitle satılıyor. Day-Date ise benim nazarımda Datejust'tan farksız.

Geriye sadece bu iki model kaldı. GMT Master 2 harika bir saat. Tek eksisi polisajlı orta baklalar. Explorer 2'de çok güzel olmuş bence, ikisini kıyaslamak için sabırsızlanıyorum.

Evet bende piyasaya surulmedigini tahmin ediyorum. Gecen hafta sonu burada tavaf etmedik saatci birakmamama ragmen gozume ilismedi. Gerci Rolex'ten daha ziyade Panerai ile ilgilenmeme ragmen, olsa idi yinede gozume takilirdi diye dusunuyorum.
    Tum Rolex modellerini saymana ragmen Submariner hakkinda bir yorum yapmamissin. GMT master II'ye yonlendigin icin Submariner'i pas gectigini dusunuyorum. Bencede dogru yapmissin. Submariner ve Gmt master II'de kullanilan malzemelerin tamami ayni malzemeler.(cam, tepe, conta) urun kodlari bile ayni.
    Durum boyle oluncada nerede ise, her iki saat birbirini ikame eder hale geliyor.
    40 mm.lik explorer ile, Gmt Master II kiyaslandiginda kullanilan triplex conta sistemi ile Gmt master II tercihi daha agir basiyordu.
    Yeni explorer'da nasil acaba?

• bu day-date bence gerçekten çirkin bir saat... tabii beğenenlere saygım sonsuz ama hayatta koluma takmam. favorim Submariner, milgauss da çok güzel görünüyor.
     SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aks The Gorgeous

Calibre 36'nın orjinali ne kadar Türkiye'de bilen var mı arkadaşlar?

15-17000tl olması lazım. öyle hatırlıyorum denemiştim merak edip. tek sorunu bence biraz daha pahalıda olsa DLC metal bilezik sunsalardı ve kutudan lastik olan kayışı ekstra olarak çıksaydı. Çünkü resin kayışla çok spor duruyor ama takımla kullanılamaz hale geliyor bu yüzden bencede.. ilginçtir tamam türkiye fiyatları yurtdışının 2katı ama tag carrera 36 çok kaliteli bir saat olmasına rağmen kolumdayken ekstra bir mutlu ekstra bir heyecanlı olamadm ne yazıkki demekki cidden saatin iyi olması yetmiyor biliyorum çünkü çok başarılı bir saat dizaynınıda seviyorum ama sanırım etiketi beni soğuttu o anda açıkcası 4te 1i olsa keşke diye düşündüm sadece lastik kayışında etkisi olabilir =)))

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSyCo -- 4 Mayıs 2011; 16:20:09 >

• @egunns

Fiyatı GMT Master 2 ve Submariner ile kıyaslanınca normal gibi görünüyor. Bazı sitelerde yurt dışı fiyatının 7.000 Euro olacağı iddia ediliyordu, öyle olsa Türkiye'de 10.000 Euro'ya çıkar fiyat.

@bytepire

Day-Date Datejust'ın pahalısı bence. Çirkin diyemem, güzel hiç diyemem. Öylesine bir saat işte. Rakipleri ile kıyaslanırsa (JLC Master Control Thin, Patek Calatrava vs) finishing konusunda çok geride kaldığına inanıyorum. Bu açığını 100 metre su geçirmezlik, vidalı tepe ve bilezik gibi unsurlarla kapatmaya çalışıyor.

@pSyCo

Akşama pek çok şey yazacağım, okumaktan sıkılabilirsin.
  • quote:

@pSyCo

Sen yeterki yaz. Başkası sıkılırsa bile biz zevkle okuruz
  • Estafurullah.
  • quote:

5000 le 7000 arasında değişiyor. Arkadaşlar görüntüde calibre 36 gibi çelik kordonu olmayan 500 lirayı aşmayacak güzel 1 -2 tane saat tavsiye edebilirmisiniz bana ?
  • quote:

quote:

5000 le 7000 arasında değişiyor. Arkadaşlar görüntüde calibre 36 gibi çelik kordonu olmayan 500 lirayı aşmayacak güzel 1 -2 tane saat tavsiye edebilirmisiniz bana ?

5000 e calibre 36 nerede bulabiliriz ki? @PSYCO'nun dediği gibi bence de 15.000 17.000 arasıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aks The Gorgeous -- 4 Mayıs 2011; 18:31:32 >
  • TW Steel, U-Boat, Welder aşağı yukarı aynı tip saatler yapıyor ve bu saatler hoşuma gidiyor. Bu sene içinde bu markalardan (Belki U-Boat'u eleyebiliriz diğerlerine göre biraz daha tuzlu) birinden komple siyah bir saat alabilirim. Bir önceki sayfada TW Steel in bir modelini paylaşmış arkadaş. Fiyatı 700 TL civarıydı. Ebay'de baktım kargo dahil 550 TL civarına geliyor. Bu markayı önerir misiniz üstadlar?
  • quote:

Mümkünatı varmış gibi sanki =) bende son birkaç gündür WUS ve RolexForumsu talan etmiş durumdayım. Hoş en azından 1.5-2senesi var daha benim için(oda olursa tabi =)) kesin olarak ama bu süreçte subda yenileme olcağını sanmıyorum üstelik SUB C nin daha büyük luminovası ve kasası çok hoşuma gitmeye başladı. Tek bulamadığım yeni submarinerlerin lumeları eskileri gibi yeşilmi yoksa DSSD gibi mavimi.. Herkesin genel beklentisi deepsea gibi büyük bir modelin sub kalınlığında çıkması.. 10-11sene sonra belki DSSD yerine öyle bir mdel çıkartabilir rolex ama sanmıyorumki submarinerde çok büyük bir güncelleme yapsın zaten klasik serisi.. ondan klasikliğini ve güncelliğini yitirmediğinden sub çok daha çekici gelmeye başladı ama DSSD de kolda çok heybetli çok dolgun bir saat allah sonumuzu hayretsin =) Belki gelecek sene basel12de Sub no-date yenilenicek diyorlar. oda çekici bir model olabilir ama Sub Cdeki Cyclops zaten bence bir trademark artık o klasikleşmiş bir şey bence.. bilemiyorum bir ara tekrar gidip bakmam lazım kafamda net bir şekilde oturtmam için =)

• @Polemik

hazır rolex konuşuluyorken, merak ettiğim birşeyi sorayım
    Sea dweller üretilmiyormu artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egunns

Rolex uzmanları aranıza gireyim :)
    TR listesi 8800 chf olacakmış
    bende date just 2 yi beğenir oldum,bitlendim galiba, çirkinlerde güzeldir :)

Aramiza katildigina gore, Rolex aldigin andan itibaren basina gelecek olanlari tahmin edebiliyorsun demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er-tay -- 4 Mayıs 2011; 21:07:58 >
  • quote:

Mümkünatı varmış gibi sanki =) bende son birkaç gündür WUS ve RolexForumsu talan etmiş durumdayım. Hoş en azından 1.5-2senesi var daha benim için(oda olursa tabi =)) kesin olarak ama bu süreçte subda yenileme olcağını sanmıyorum üstelik SUB C nin daha büyük luminovası ve kasası çok hoşuma gitmeye başladı. Tek bulamadığım yeni submarinerlerin lumeları eskileri gibi yeşilmi yoksa DSSD gibi mavimi.. )

Siyah olaninki mavi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

quote:

15-17000tl olması lazım. öyle hatırlıyorum denemiştim merak edip. tek sorunu bence biraz daha pahalıda olsa DLC metal bilezik sunsalardı ve kutudan lastik olan kayışı ekstra olarak çıksaydı. Çünkü resin kayışla çok spor duruyor ama takımla kullanılamaz hale geliyor bu yüzden bencede.. ilginçtir tamam türkiye fiyatları yurtdışının 2katı ama tag carrera 36 çok kaliteli bir saat olmasına rağmen kolumdayken ekstra bir mutlu ekstra bir heyecanlı olamadm ne yazıkki demekki cidden saatin iyi olması yetmiyor biliyorum çünkü çok başarılı bir saat dizaynınıda seviyorum ama sanırım etiketi beni soğuttu o anda açıkcası 4te 1i olsa keşke diye düşündüm sadece lastik kayışında etkisi olabilir =)))

edit: ekleme

Calibre 36'nın yüksek fiyatının nedeni, saatin içinde gizli. Zenith'ten aldığı inhouse mekanizma var. 15.000 TL seviyesi tag için yüksek, ama inhouse mekanizmalı bir saat için normal.

• 
Sayfa: önceki 10911092109310941095
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.