Şimdi Ara

SAATLER (1086. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.906.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1923 yılından beri var olan bi firma arkadaşım bak buda sitesihttp://www.daymondrene.com/index.html isveç markası sen ingilizceyle karıştırdın sanırım onlarda belki başka bi anlama geliyodur ayrıca şikayet var coma girerseniz swatch saatlerin şikayetlerinide okuyabilirsiniz ha sizinki yapmaz o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Nisan 2011; 21:13:37 >
  • hocam mevzu swatch iyi daymon rene kötü mevzu değil. kimseye mok atmak gibi bir çabamoz da yok... amam madem siz buyurdunuz, ben de size 2 soru sorayım...

1. neden google amca dünyanın herhangi bir ülkesinde satılan daymond rene ürünü bulamaz..
    2. aşağıdaki adres hangi ülkededir?

AL KIR WATCH and JEWELERY IMPORT LTD. CO.

HEAD OFFICE:
    Mimar Kemalettin Cad. Ersoy Han No:4 Kat 2-5
    Sirkeci / İstanbul / TÜRKİYE
    Tel: +90 212 512 68 68 – 512 68 67
    Faks: +90 212 512 68 00

BRANCH:
    Tahtakale Cad. No:81
    Eminönü / İstanbul / TURKIYE
    Tel: +90 212 512 59 24 – 512 59 46
    Faks: +90 212 511 03 98
    e-posta : kirtil@superonline.com
  • niye bulamadınız ilginç doğrusu ben o dediğiniz google amcayla bir çok yerde rastlıyorum sizin google amcadamı sıkıntı var sahibinden.comda bile çıkıyor nasıl göremiyosunuz ilginç 2. sorunuz ise distribütör firma diye bişey var daha iyi bilmeniz lazım madem bu işin içindesiniz saat diyince 3-5 markayla mı sınırlı kalıyosunuz nedir anlamadım tabiki adreste türkiye çıkacak burda üretilmiyo sonuçta
    quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

hocam mevzu swatch iyi daymon rene kötü mevzu değil. kimseye mok atmak gibi bir çabamoz da yok... amam madem siz buyurdunuz, ben de size 2 soru sorayım...

1. neden google amca dünyanın herhangi bir ülkesinde satılan daymond rene ürünü bulamaz..
    2. aşağıdaki adres hangi ülkededir?

AL KIR WATCH and JEWELERY IMPORT LTD. CO.

HEAD OFFICE:
    Mimar Kemalettin Cad. Ersoy Han No:4 Kat 2-5
    Sirkeci / İstanbul / TÜRKİYE
    Tel: +90 212 512 68 68 – 512 68 67
    Faks: +90 212 512 68 00

BRANCH:
    Tahtakale Cad. No:81
    Eminönü / İstanbul / TURKIYE
    Tel: +90 212 512 59 24 – 512 59 46
    Faks: +90 212 511 03 98
    e-posta : kirtil@superonline.com

http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch%5D=daymond_rene&c=18733

http://www.google.com.tr/search?q=daymond+rene&hl=tr&lr=lang_tr&sa=G&tbs=lr:lang_1tr&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=sAq7TYLlH4_1sgaSxbX1BQ&ved=0CFIQsAQ&biw=1396&bih=878

bakın bakalım çıkıyomu çıkmıyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Nisan 2011; 22:01:07 >

• bytepire, yine kapış kapış gitmiş saatler, saatsiz kalmışsın

42 mm Military'nin durmamasına şaşırmıyorum. Fiyat-kalite oranı bir hayli yüksek. Çok beğendiğim bir seri. 37 mm çok küçük kalıyor bence.
  • Devam ettirmek istemiyorum.. ama... yani verdiğiniz cevaplar çok enteresan...
    sahibinden.com da satılıyor doğru, GG de de var, başka türk sitelerinde de var... ama Dünyanın herhangi "başka" bir ülkesinde satıldığını göremedim google amca da...
    ikincisi... verdiğim adres bilgileri, sizin meşhurhttp://www.daymondrene.com/ sitesindeki iletişim linkinden çıkan bilgiler. yani sizin anlayacağınız daymond rene tahtakale ki binlerce esnaftan biri... Sitenin sadece İngilizce ve Türkçe edisyonlarının bulunması size yetmiyorsa... buyurun DAymond rene in press linkine ... onu da ürünler kategorisinin altına koymuşlar ya neyse... http://www.daymondrene.com/urunler.php?kategori=6

halen daha bir swiss made saatten bahsettiğinizi düşünüyorsanız, sizi düşüncelerinizle yanlız bırakacağım...

• İş yerinden arkadaşlar sağolsunlar bayağı bir saat aldılar.
    42 mm military zaten yok satıyor, şimdi bir tane mavi bir tane de siyah getirteceğim.
    halen daha saatim var, şükür
    daha gelmeyen çok güzel saatlerim var.. SKZ ler var, SRP ler var... ama sanırım bir müddet ara vereceğim... kafamı kaldıramaz oldum saatlerden...

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

bytepire, yine kapış kapış gitmiş saatler, saatsiz kalmışsın

42 mm Military'nin durmamasına şaşırmıyorum. Fiyat-kalite oranı bir hayli yüksek. Çok beğendiğim bir seri. 37 mm çok küçük kalıyor bence.

• Bir tane gelecek olan mavi benim merakla beklemekteyim
  • ben firmanın avukatı değilim bişeyde idda etmiyorum gidip para verip almadım, sonuçta hediye edildi ve kullanıyoruz seiko da kullandım swacth ta kullandım sadece bi soru sordum ve cevap aradım firmaylada ayrıca görüştüm distribütör olduklarını isveçten aldıkları onlar sözle beyan ettiler sonuç itibariyle gidip araştıracak halimde yok
    zamanımda yok kötüdür iyidir orasıni bilemem, ben başıma geleni yazdım kullanan varsa bilgi almak istedim olay bundan ibaret.
    quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Devam ettirmek istemiyorum.. ama... yani verdiğiniz cevaplar çok enteresan...
    sahibinden.com da satılıyor doğru, GG de de var, başka türk sitelerinde de var... ama Dünyanın herhangi "başka" bir ülkesinde satıldığını göremedim google amca da...
    ikincisi... verdiğim adres bilgileri, sizin meşhurhttp://www.daymondrene.com/ sitesindeki iletişim linkinden çıkan bilgiler. yani sizin anlayacağınız daymond rene tahtakale ki binlerce esnaftan biri... Sitenin sadece İngilizce ve Türkçe edisyonlarının bulunması size yetmiyorsa... buyurun DAymond rene in press linkine ... onu da ürünler kategorisinin altına koymuşlar ya neyse... http://www.daymondrene.com/urunler.php?kategori=6

halen daha bir swiss made saatten bahsettiğinizi düşünüyorsanız, sizi düşüncelerinizle yanlız bırakacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Nisan 2011; 22:56:22 >

• cumur, ne yaptın ne yapmadın bilmiyorum ama rica ediyorum; yazarken arada bir-iki tane noktalama işareti kullan. Bir insan bu kadar mı özensiz yazar yahu... Hiçbir şey anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 29 Nisan 2011; 22:41:05 >
  • İsveç mi dediler?
  • aynen hocam, hediye olmasaydı tüketici mahkemesine giderdim gerçekten ama uğraşmakta istemiyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

İsveç mi dediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

quote:

Orijinalden alıntı: azawarai
    geçen hafta grovana saatimi garantiye bırakmıştım kuz optik'e.

bugün almaya gittim. saat iki kez durmuştu içinde toz vardı ve kayış tokası lekeliydi.

içindeki takvimin etrafındaki çerçeveyi almışlar, içinde yine toz vardı ve toka aynı lekeliydi.

takvim çerçevesini aldıkları için baya kıllandım açıkçası durumdan, eğer mekanizmada veya başka bir yerde oynama değiştirme yaparlarsa nereden anlayabilirim?

saati tekrar garantiye bıraktım teslim almadan.

sizdekinin kalibresi nedir? grovana genellikle eta kullanıyor. ama grovana, mekanizma konusunda şark kurnazlığı yapan markalardan birisi. çin kalibresi olan seagul ve hanzou'ya ait parçaları alıp isviçrede birleştiriyorlar. bu kalibrenin adı swsiss ebauche CL 888. montaj isviçrede olduğu için yasal olarak swiss made ünvanı basmaya hak kazanıyorlar. ucuza swiss otomatik almak isteyenler ile kalibrelerden pek anlamayanlarda bu saatleri alıyor. aslında saat isviçre, ama kalibrenin orjini çin. bu tarz kalibreyi, grovana ile birlikte jacques lemans, bulova, gevril, invicta ve benzeri bazı firmalar kullanıyor. eğer bayide, swiss made bir otomatik saat 1000 liradan aşşağı ise kalibresini mutlaka öğrenin. CL 888 ve benzeri koldu saatlerden uzak durun.

kalibresi dediğiniz tam nedir bilmiyorum ama saatin arkasında 1050.1 yazıyor onu biliyorum. modeli ise şu:

http://www.saatkuz.com/?urun-detay_11262_Grovana_2605-1050_1532.html

• Tissot le locle deri kordon,tissot le locle metal kordonlu saatlere sahibim

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=17980&product=Seiko%20SNP025P
    Şimdi de bu saati almayı düşünüyorum ama tam da içime sindi denemez
    Kahverengi kordonlu önerebileceğiniz saat var mı?
    yurt dışından saat getirtebilen varsa pm ile iletişime geçeblirse memnun olurum
  • bırkac gundur su casio saatler konusundakı yazıları okuyorum forumda ben sayısını hatırlayamadıgım kadar cok casio saat taktım 1981 de hesap makınelı casio almıstım sonra araba yarısı oyunlu sonra ana dıjı metal daha sonra pro-trek modelı fılan derken hala evde sagda solda atılmıs vazıyette sımdı 10 taneden fazla cıkar atıl duran
    casio nun bu kadar pahalı saat uretmesı vede tabııkı satabılmesı markanın kalıtesının vede kendıne guvenının gostergesıdır bence
    tabıkı 1000 dolarlık casio alın vede takın
    bu arada yurtdısındakı gıbı casioshoplar turkıye dede yada ıstanbul dada acılacakmıs haberınız olsun
  • 123.10.38.21.01.001

http://www.omegawatches.com/gents/constellation/chronometer-38-mm/12310382101001

böyle bir saat buldum netten fakat türkiyede satılmıyor yabancı sitelerden alışveriş yapan varmı güvenilirmi o sitelerden alışveriş?

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cançevik -- 23 Eylül 2011; 5:13:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: censorship

quote:

Kızmayın arkadaşlar ama 1000 lerce dolar verip kolumda casio yazısı ile gezmek istemezdim muhtemelen..Ne bileyim görüş farkı mı?yoksa markanın kendimde uyandırdığı imaj mı?Benim gibi düşünenler de vardır fakat gerçekten aramızda var mı 2-3 binliği hemde dolar cinsinden sayan?(merak)

var,tatmin oldunmu?senin baban benim babamı döver.merakını gidermek için söyledim

Amacım bilmemneremizi yarıştırmak değil....merak ettim...ülkemizde 100 liralık saate 300-400 çekiliyor...dışarıda binlerce dolar eden saati almak için araba parası saymak lazım...Araba parası sayıp casio almak isteyen veya almış arkadaş olduğunu düşünmediğimden sordum..Başkalarının zevkleri ve tercihleri hakkında kırıcı olmam olursam özür dilerim..

kötü niyetli olmadığını biliyorum ama tamda casio oceanus 1000 modeli almayı düşünürken bütün hevesimi kaçırdın,teşekkür ederim

• quote:

kötü niyetli olmadığını biliyorum ama tamda casio oceanus 1000 modeli almayı düşünürken bütün hevesimi kaçırdın,teşekkür ederim

Valla hocam vazgeçin bencede işime gelir. Ben birşekilde getirteceğim çünkü japonyadan. Başkasının kolunda görmemiş olurum böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

quote:

Valla hocam vazgeçin bencede işime gelir. Ben birşekilde getirteceğim çünkü japonyadan. Başkasının kolunda görmemiş olurum böylece

zaten görmen imkansız hocam,amerika'dayım.30 seneden öncede dönme planım yok ama sen buraya gelirsen onu bilemem işin şakası bir yana pSyCo ben casio'nun yeterince kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum, fakat casio saatlerin piyasada fiyatının 15 dolardan başlaması insanların önyargılı olmasına sebep oluyor sanırım.yani bir firma düşün 15 dolarada saati var 3000 dolarada.bu işte bir gariplik var aslında hani tamamende haksız değiller.fakat kolumda casio taşımak diğer arkadaşların tabiriyle kolumda casio yazısıyla gezmek benim için problem değil.acaba dünyada,aynı segmentteki ürünler arasında bu kadar fiyat farkı olan başka bir marka varmı.yani ya alt seviyede oyna ya üstte.casio nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 30 Nisan 2011; 8:09:47 >

• hocam casionun limited mrgleri 8000$ civarında geziyor. 15-8000$ bence çok ufak bir range. Jaeger Lecoultre markası mesela 4000$ civarından başlayıp 700.000$a kadar çıkıyor. Bence premium saat üreticisi için buda inanılmaz bir range. ha ama zaten 4000$dan başlıyor 4000$a saat yapmak 15$a kalite sunmaktan daha kolay bence. ama casionun 15$luk saatide 20-30sene çalışıyor =)) Çünkü rolexe bakıcak olursak 8-10K ila 60-70K$ arasında oynasın. Range'i gene çok dar. Bence casio seiko fiyatlarına göre oldukça başarılı. Ha casioun binlerce modeli var hepsi aynı başarıdamıdır değildir. Nasılki her firmanın her ürünü iyi olmak zorunda değil. Önemli olan kaliteli olmasıdır kullananı yarı yolda bırakmaması ve kullanırken zevk vermesidir. Açıkcası benim kolumda çoğu kişinin pahalı diyebilceği saatte oldu. Dededen kalma 20-30liralık casioda aşağıda resmi mevcut. Açıkcası benim için taktığım saatin bana ne hissettirdiği önemlidir. Manevi değerler lüks değerlerdende daha üstün benim için. Ha ama bu casio ile protokol standartları geçen biryere gitmeye çalışırmıyım çalışmam o insanların daha rahat anlayacağı dilden bir saat takarım. Sonuçta saat aynı zamanda arabalar gibi statü bildirmek içinde kullanılır. Açıkcası 3000$lık bir casio bana aynı fiyattaki bir çok swiss made saatten çok daha fazla haz verebilir. Hem kimse kolumu kesmeye çalışmayacağı için hemde belki birçok açıdan daha üstün bir saat taşıdığım için o an. Ama yeri gelincede casionun işlevselliği işe yaramayabilir sonuçta amerikada okadar olmasada türkiyede çoğu kişi patekphilippe falan bakmaz anlamaz. yani aşırı lükste 5 para etmiyor yeri gelince. Yani başkasına oynuyorsanız casio almayın doğru. Ama zaten iy ibir oyuncuysanız ara sıra kendinize vakit ayırıcaksanız casio olsun seiko olsun başka birçok marka olsun çok kaliteli olan adeta marka kalitelerini ispatlamak için yapılmış birsürü ürünü mevcutki sanmıyorum hiçbiri yarı yolda bıraksın kullanıcılarını.

Bu arada amerikaya geleceğim seneye NY'ye üni . eğitimimin devamı için. Denk gelebiliriz oceanuslarla söyliym. Üstelik oraya geldiğimde kolumda tag-maurice lacroix falan olcağına oceanus olmasını tercih ederim. göz oyarcasına dikkat çekmek bence insanı soyutluyor çünkü dışarıdaki yaşamdanda.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSyCo -- 30 Nisan 2011; 8:58:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kızmayın arkadaşlar ama 1000 lerce dolar verip kolumda casio yazısı ile gezmek istemezdim muhtemelen..Ne bileyim görüş farkı mı?yoksa markanın kendimde uyandırdığı imaj mı?Benim gibi düşünenler de vardır fakat gerçekten aramızda var mı 2-3 binliği hemde dolar cinsinden sayan?(merak)

var,tatmin oldunmu?senin baban benim babamı döver.merakını gidermek için söyledim

Amacım bilmemneremizi yarıştırmak değil....merak ettim...ülkemizde 100 liralık saate 300-400 çekiliyor...dışarıda binlerce dolar eden saati almak için araba parası saymak lazım...Araba parası sayıp casio almak isteyen veya almış arkadaş olduğunu düşünmediğimden sordum..Başkalarının zevkleri ve tercihleri hakkında kırıcı olmam olursam özür dilerim..

Kardeşim kusura bakma gerçekten...Bir de beğendiğin bir şeyden başkalarının fikirleri nedeniyle vazgeçmen doğru değil..Benim söylemek istediğim TR de aynı saati göz göre göre ederinin 3 misline alacak olmak..Senin beğendiğin saat 1000 dolar TR de olsa 3-4 bin lira derler..(Araba parası diye abartırken bunu söyledim)Bu forumda hemen hemen herkesin ilk aşık olduğu saat markası casio dur...Ben de dahil..Ben pahalı casio almazdım (beğeni)..Sen beğenmişsin önemi yok..

• 
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.