Şimdi Ara

SAATLER (1085. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.907.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancanax

Kızmayın arkadaşlar ama 1000 lerce dolar verip kolumda casio yazısı ile gezmek istemezdim muhtemelen..Ne bileyim görüş farkı mı?yoksa markanın kendimde uyandırdığı imaj mı?Benim gibi düşünenler de vardır fakat gerçekten aramızda var mı 2-3 binliği hemde dolar cinsinden sayan?(merak)

var,tatmin oldunmu?senin baban benim babamı döver.merakını gidermek için söyledim
  • fotolara bakıp aldanmmayın, snd701 i canlı görürseniz, snd703 ü düşünmezsiniz. bende var,oradan biliyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

konuyu ben de popüler konularda farkettim gerçekten de hoş bir konu olmuş. pSyCo'nun gösterdiği oceanus gerçekten de çok güzel bir saat (bir casio fanatiği olarak göz koydum bu saate). Ancak şu anda arkdaşlarımın da tavsiyesiyle kendime bir Seiko almak istiyorum ve iki model arasında kaldım. Biri Sekio SND701 diğeri de SND703. Saatlere eğer Google'dan bakarsanız aralarındaki tek fark birinin iç kadranın kırmızı diğerinin de siyah olması. Şahsen ben siyaha daha yakınım ama kırmızı da hoşuma gitmiyor değil. Bu konuda sizlerin de görüşlerini almak isterim, ayrıca spor görünümlü diğer Seiko modellerinden de bahsederseniz sevinirim.

hocam 703 modeli daha iyi. neden diyecek olursanız kırmızı olanı her renge uydurmanız daha zordur. Ama bencede kırmızı bir albeni katmış olsada şu resmi görünce kadranın içindeki kırmızı plastiğin boya kalitesi pek hoşuma gitmedi saatin ağırlığının yanında biraz alelade kalmış gibi geldi bana.

SAATLER

siyahta ise böyle bir durum göze çarpmıyor. ama son karar sizin sürekli takıcağınız bir saat düşünüyorsanız bence siyah daha uygun olabilir

hoşçakalın.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytepire -- 29 Nisan 2011; 6:48:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: td80

bu saatler ucuzmu yoksa bana mı öyle geldi.
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370505296386&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360358752405&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

benim pro trek (kayışların bağlantı noktaları) kırılmıştı. acaba bunlardan birini mi alsam :) aynı paraya gelecek :)

alttakini aldım bugün........ 67.99

• Arkadaşlar,

epey zaman oldu site adresini unuttum.

Double Tourbillon çin yapımı saat vardı.

Site adını hatırlayan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrN

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

bytepire nickli arkadaştan dayanamayıp bir adet Seiko SNZG11J1 sipariş ettim Bakalım ne zaman gelecek?

SAATLER

Usta spor bir saat alacaktım bu tarz.Çok hoşuma gitti gerçekten.Aradım ama internette bulamadım Türkiyede satışı yokmu ? Nereden alabilirim ? Fiyatı nedir ayrıca ?

seiko 5 sports serisi hoşuna gidiyor sanırım.sana şöyle birşey verelim. imza ya bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygnus666 -- 30 Nisan 2011; 12:55:52 >

• 1.500-2.000 tl ye kadar iskelet saat önerileriniz var mı acaba kahverengi kayış altın sarı kasası makbüldür.
  • kasa ve kayış uymuyor ama bu fiyat aralığında Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date var, birde bulabilirsen hamilton open heart var
  • Selam arkadaşlar WELDER marka elimde %100 orjinal 2 adet sıfır saat bulunmaktadır...ikiside faturalıdır...modellerini yazıyorum fatura tutarlarınıda ve satmak istediğim rakamıda...saatleri msn den yada resimlerini mail olarak dileyene gönderebilirim....saatler jelatinleri üzerindedir özel kutusunda yedek kordonları kutu içinde mevcuttur ve 2 yıl resmi garantilidir......şimdiden ilginize tşkler

WELDER WR3105 fatura bedeli : 1,650 TL benim istediğim rakam 1.000 TL
    WELDER WR7106 fatura bedeli : 2.250 TL benim istediğim rakam 1.500 TL

saatsaat sitesinden modellerin resimlerine bakabilirsiniz fiyatlarıda mevcuttur...ürünler zorunlu sebeblerden nakit ihtiyacını karşılamak için satılmak istenmektedir... ilgileneneler pm atabilir yada arayabilir bursa içi arkadaşlar gelip görebilirler 0-533-238 03 85 irtibat numaram....Alper
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai
    geçen hafta grovana saatimi garantiye bırakmıştım kuz optik'e.

bugün almaya gittim. saat iki kez durmuştu içinde toz vardı ve kayış tokası lekeliydi.

içindeki takvimin etrafındaki çerçeveyi almışlar, içinde yine toz vardı ve toka aynı lekeliydi.

takvim çerçevesini aldıkları için baya kıllandım açıkçası durumdan, eğer mekanizmada veya başka bir yerde oynama değiştirme yaparlarsa nereden anlayabilirim?

saati tekrar garantiye bıraktım teslim almadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar,

epey zaman oldu site adresini unuttum.

Double Tourbillon çin yapımı saat vardı.

Site adını hatırlayan var mı acaba

genel ismi fly tourbillon,
    bu isimle aratırsanız bulabilirisiniz.

fakat bizim sahte satıcılar, open hart çakma saatleri bu isimle sahibinden.com'da satmaya çalışıyorlar. sağlıklı sonuç için asia fly tourbillon diye aratın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

kasa ve kayış uymuyor ama bu fiyat aralığında Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date var, birde bulabilirsen hamilton open heart var

Oris Williams F1 engine, iskelet saat değil. tabir olarak öyle geçiyor ama değil, kadranı yok sadece. ön yada arka yüzünden bakınca, diğer taraf görünmüyorsa o saat iskelet değildir. ve iskelet saatin en önemli özelliklerinden biri takvimin olmayışıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

1.500-2.000 tl ye kadar iskelet saat önerileriniz var mı acaba kahverengi kayış altın sarı kasası makbüldür.

o fiyata bulabilirmisiniz bilmem ama, 1200 dolar civarında ebay'de görmüştüm, altın renk kasasıda mevcut. iskelet saat denince ilk aklıma gelenlerden biridir;

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

1.500-2.000 tl ye kadar iskelet saat önerileriniz var mı acaba kahverengi kayış altın sarı kasası makbüldür.

gerçek bir iskelet saat pahalıdır. bunun nedeni, saatin iskeletinin, saat ustaları tarafından elde ve titizlikle çıkarılmasıdır. kadran ve mekanizma, saat ustaları tarafından kesilir ve işlenir. bu işlem, günlerce hatta haftalaraca sürebilir. omega'nın iskelet saatlerinin kesilmesi ve işlenmesi, her bir saat için ortalama 1 ayı buluyor. bu titiz işlemler ve verilen el emeği, fiyat olarak saate yansıyor, gerçek bir iskelet saat 7.000 dolar ve üzeri fiyatlara alınabilir ancak.

maurice lacroix iskelet, yaklaşık 10.000 dolar civarında;

SAATLER

• quote:

quote:

geçen hafta grovana saatimi garantiye bırakmıştım kuz optik'e.

bugün almaya gittim. saat iki kez durmuştu içinde toz vardı ve kayış tokası lekeliydi.

içindeki takvimin etrafındaki çerçeveyi almışlar, içinde yine toz vardı ve toka aynı lekeliydi.

takvim çerçevesini aldıkları için baya kıllandım açıkçası durumdan, eğer mekanizmada veya başka bir yerde oynama değiştirme yaparlarsa nereden anlayabilirim?

saati tekrar garantiye bıraktım teslim almadan.

sizdekinin kalibresi nedir? grovana genellikle eta kullanıyor. ama grovana, mekanizma konusunda şark kurnazlığı yapan markalardan birisi. çin kalibresi olan seagul ve hanzou'ya ait parçaları alıp isviçrede birleştiriyorlar. bu kalibrenin adı swsiss ebauche CL 888. montaj isviçrede olduğu için yasal olarak swiss made ünvanı basmaya hak kazanıyorlar. ucuza swiss otomatik almak isteyenler ile kalibrelerden pek anlamayanlarda bu saatleri alıyor. aslında saat isviçre, ama kalibrenin orjini çin. bu tarz kalibreyi, grovana ile birlikte jacques lemans, bulova, gevril, invicta ve benzeri bazı firmalar kullanıyor. eğer bayide, swiss made bir otomatik saat 1000 liradan aşşağı ise kalibresini mutlaka öğrenin. CL 888 ve benzeri koldu saatlerden uzak durun.

• mümkünse kolunuza takılıyken bir fotoğrafını koyabilir misiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

fotolara bakıp aldanmmayın, snd701 i canlı görürseniz, snd703 ü düşünmezsiniz. bende var,oradan biliyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

quote:

konuyu ben de popüler konularda farkettim gerçekten de hoş bir konu olmuş. pSyCo'nun gösterdiği oceanus gerçekten de çok güzel bir saat (bir casio fanatiği olarak göz koydum bu saate). Ancak şu anda arkdaşlarımın da tavsiyesiyle kendime bir Seiko almak istiyorum ve iki model arasında kaldım. Biri Sekio SND701 diğeri de SND703. Saatlere eğer Google'dan bakarsanız aralarındaki tek fark birinin iç kadranın kırmızı diğerinin de siyah olması. Şahsen ben siyaha daha yakınım ama kırmızı da hoşuma gitmiyor değil. Bu konuda sizlerin de görüşlerini almak isterim, ayrıca spor görünümlü diğer Seiko modellerinden de bahsederseniz sevinirim.

hocam 703 modeli daha iyi. neden diyecek olursanız kırmızı olanı her renge uydurmanız daha zordur. Ama bencede kırmızı bir albeni katmış olsada şu resmi görünce kadranın içindeki kırmızı plastiğin boya kalitesi pek hoşuma gitmedi saatin ağırlığının yanında biraz alelade kalmış gibi geldi bana.

SAATLER

siyahta ise böyle bir durum göze çarpmıyor. ama son karar sizin sürekli takıcağınız bir saat düşünüyorsanız bence siyah daha uygun olabilir

hoşçakalın.

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: censorship

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Kızmayın arkadaşlar ama 1000 lerce dolar verip kolumda casio yazısı ile gezmek istemezdim muhtemelen..Ne bileyim görüş farkı mı?yoksa markanın kendimde uyandırdığı imaj mı?Benim gibi düşünenler de vardır fakat gerçekten aramızda var mı 2-3 binliği hemde dolar cinsinden sayan?(merak)

var,tatmin oldunmu?senin baban benim babamı döver.merakını gidermek için söyledim

Amacım bilmemneremizi yarıştırmak değil....merak ettim...ülkemizde 100 liralık saate 300-400 çekiliyor...dışarıda binlerce dolar eden saati almak için araba parası saymak lazım...Araba parası sayıp casio almak isteyen veya almış arkadaş olduğunu düşünmediğimden sordum..Başkalarının zevkleri ve tercihleri hakkında kırıcı olmam olursam özür dilerim..

• koymasına koyarım tabi.. de artık pazartesine kaldı malesef.
    saatler yanımda değil ve en erken pazartesi görüşeceğiz

quote:

mümkünse kolunuza takılıyken bir fotoğrafını koyabilir misiniz?
  • Arkadaşlar hediye gelmiş olan Seiko Black Monster'ı satıyorum. Ürün sıfırdır.DH ilanı,GG ilanı
  • arkadaşlar daymond rene marka çelik kasalı bi saatim var sıcak havadan soğuk havaya her çıkışta sürekli buharlanma yapıyor (bide 50 metre su geçirmez demişler ) servise verdim 2 sefer olmadı yeni ürün verdiler buda aynısını yapıyor ne yapacam kafayı yedircek bana bu saat bi fikir verin lütfen bu saatler hepmi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Nisan 2011; 20:49:00 >
  • hava giriyor içeri demekki... geri verme şansınız varsa verin derim. benim on yıllık swatch saatim bile böyle bir şey yapmıyor...
    su geçirmezliğini de denemeyin bence...

Bu arada "Daymond" nedir ya?

Yani çakma saat yapacam, adını ne koyayım diye düşünürken, ulen bir kelime vardı... daymınd mıydı -daymond muydu neydi, elmas demekti galiba... güzel isim.. bir de bir hatun vardı yahu, geçen yaz takılmıştık... neydi adı? hah Rene.... oldu sana Daymond Rene" şeklinde mi oldu... Yoksa direk Raymond Weil den mi esinlendiler acaba...

İşte size bir markanı kuruluş hikayesi....
  • 
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.