Şimdi Ara

Saatinadresi.com Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saatinadresi.com dan bir saat beğendim. Oturduğum ilde bulamamıştım. İnternetten pek alışveriş yapmıyoruz acaba bu site güvenilir mi yani kredi kartı kullanabilir miyiz, bir sorun çıkar mı ?

siteden alışveriş yapmış arkadaşlar biraz aydınlatırsa sevinirim ( nasıl yapılıyor,site güvenlimi vs. )

• up
  • up.ben de bunu soracaktım.var mı bilen??
  • evet bu topice cevap yok mu??
  • ben casio bi saat beğendim baktm distrübütör sitesinde mağazanın adı yazıyor ondan sonra tamamen güvendm. kapıda ödeme ile bi saat aldm bakalm 3-4 güne gelir heralde
  • ürünü sipariş ettim ertesi gün kargoya verildi , 20 saatte konya'dan samsun'a elime sorunsuz ulaştı. orjinal kutusu, fatura, garanti belgesi ve kullanım klavuzu yanında geldi. %100 orjinal ve güvenilir merak etmeyin
  • çekinmeyin arkadaşlar internete boşuna mı giriyorsunuz. koca forumda şu siteden alış-veriş yapan tek bir kişi mi var yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzmanlarpc.com Güvenilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    reyontek.com Sitesi Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de gözlük alacağım,optikçideki 450 liralık gözlük; burada 235 lira,hem de orijinal,beden gözükmüyor ama yine de almak lazım.
  • bende casio bir saat aldım, saat orjinal çıktı. bir sorunla karşılaşmadım. terredütü olan arkadaşlara tavsiye ederim bu siteden alış-veriş yapmalarını
  • Casio nun EFR-512D-1A modelini saatinadresi.com , diğer bir adı ile Işık Optik Saat üzerinden aldım.bir çok sitede fiyatları kıyaslama yaptım .. bu sitede fiyatlar oldukça uygun , çalışanları güven verici.Ersa nın sitesinde de ( ERSA CASİONUN DİSTRİBÜTÖRÜDÜR ) Işık Saatin Orjinal Casio bayiisi olduğunu gördüm.Ayrıca hafta içi online satış sitesi olan saatinadresi.com da canlı destek hattı ile istediğim soruya cevapları aldım... Verilen kargo takip numarası ile kargomun takibini yapabildim...

07-12-2011 Tarihinde sipariş verdim.ürünün ellerinde olmadığını fakat hemen ERSA DİSTRİBÜTÖR den temin edileceğini ayrıca Ersanın 2 yıl garanti belgesi ile birlikte ismime faturalandırılarak bana ürünün orjinal kutusunda geleceğini belirttiler...Sırasıyla ; ürünüm 07-12-2011 de ERSA dan yola çıktı ertesi gün hemen 08-12-2011 de IŞIK OPTİK SAAT tarafından onaylanılarak adıma kargolandı.. kargo ile bilgiler mail ile tarafıma ulaştırıldı...09-12-2011 tarihinde kargom bulunduğum şehir olan İzmite kadar geldi. Kargodan kaynaklanan yoğunluk nedeni ile ürün 1 gün kargoda bekletildi ve 10-12-2011 tarihinde ( yani bugün ) Kapıda ödeme seçeneği ile ilk önce ürünü inceledim ve sonrasında anlaşılan fiyat üzerinden işlemimi gerçekleştirdim.. kesinlikle bir zorluk çıkmadı...

Ürün Orjinal ! İsmime faturalandırılmış ! Ersa tarafından kaşeli ! Orjinal Kutusunda ve hiç açılmamış ! Kesinlikle Hatasız bir alışverişti... Gerçekten doğru bir alışveriş ... ben pişman olmadım kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar... umarım saatinadresi.com hakkında bilgisi olmayanlara yardımcı olmuşumdur.. bu dürüst esnaflığa bu şekilde katkı yapmayı bir borç bildiğimden , en azından böyle yararım dokunur diyerek yazma gereği hissettim... ben tekrardan saatinadresi.com a Teşekkürlerimi sunuyorum..

Aldığım ürün Resimdekinin aynısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geywe54 -- 10 Aralık 2011; 20:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melih9478

ben casio bi saat beğendim baktm distrübütör sitesinde mağazanın adı yazıyor ondan sonra tamamen güvendm. kapıda ödeme ile bi saat aldm bakalm 3-4 güne gelir heralde

Hangi siteden baktınız hocam...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

quote:

ben casio bi saat beğendim baktm distrübütör sitesinde mağazanın adı yazıyor ondan sonra tamamen güvendm. kapıda ödeme ile bi saat aldm bakalm 3-4 güne gelir heralde

saati 1.5 yıldır kullanıyorum orjinal.

bu distrübütör sitesi :www.ersa.com.tr/satis-noktalari.asp
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

quote:

saati 1.5 yıldır kullanıyorum orjinal.

bu distrübütör sitesi :www.ersa.com.tr/satis-noktalari.asp

Doğrudur hocam.Bilgi için çok teşekkürler insanın içini rahatlatıyor

• Ben bu siteden bir adet saat sipariş ettim. İki günde temin edip yolladılar, üçüncü gün elime geçti. Kutu içine onaylı garanti belgesi ve panasonic marka pil de koymuşlar. Ücretsiz hediye paketi de yapıyorlar. Kargo ücreti de almadılar. Benim için sorunsuz bir alışveriş oldu. Tavsiye ederim.
  • casio ga-100-1a2dr sipariş ettim. 1 saat sonra kargoya verdiler ertesi gün elime geçti. Ambalajında tamamiyle orjinal. Ben memnun kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.