Şimdi Ara

Saat&Saat Outlet %70 İndirimli Saatler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
20.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu sabah saat almaya gittim. Gerçekten çok güzel saatler var. Mekan küçük fakat 1000 lerce saat var. En ucuz saat bile piyasadan 100-150 lira daha ucuza satılıyor.

Markalar Guess,George Armani,Versace,Skagen, Escape,Diesel,Fossil,MK,DKNY vs markalar var.

Ürünlerin bir kısmı iade bir kısmı sorunsuz ürünler. Birkac saatte ekranda çizik yada kadraninda renginde farklılık gördüm. Ürünlerde iade ve değişim kesinlikle yok ama mekanik garanti var. Taksit yapıyorlar.

Cumartesi günü saat 12 ye kadar açık olduğu için erken gittim iyiki de gitmissim dönüştü trafik felcti.

Adres:
    Saat & Saat - Büyükdere Cd. Noramin İş Mrkz. No:237/D, Genel Merkez -http://4sq.com/rtFJ5B

Yol tarif:
    Vodafone binası geçtikten sonra trendyol mağazasını göreceksiniz orada inin. Atmlerin arkasında aşağı bir yol var trendyol mal kabulun hemen altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 10 Ekim 2015; 16:35:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Örnek verebilirmisin birkaç tane

• Hiçbirisi gerçek anlamda saat üreticisi olmayan ve sadece "marka" sebepleriyle satılan ürünler olduğu için bana göre çöp....
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

Örnek verebilirmisin birkaç tane

Şöyle soyliyeyim ben arkadasa hediye bir saat almaya gittim malum doğumgünü. Zaten gidecekseniz aklınızda bir model belirlemeyin oraya gittigizde seçmeye bakın. 1300 TL nakite indirimli gordugum Guess saati orada 750 TL ye gördüm.
    Buda aldığım saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 10 Ekim 2015; 16:30:00 >

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Zamani gostermekten baska ne isine yarar saat ? Kronolari aktif bile bi fayda etmez. Kac kez kullaniriz ki fonksiyonel bi sekilde ? Seikonun mekaniginden banane ? Saati ic mekanizmasi icin degil kiyafetime kombin saglamasi ve zamani bildirmesi icin takarim. Demek istedigim 10 liralik saatide alip takin derisi koku yapsin degil. Demek istedigim bu isimlerin gayette alinabilir firmalar oldugu. Benim Fossil saatim var 300 lira civarina almistim indirimle. Saati soyler kombini iyidir kaliteside kordonu kasasi saglam. Daha ne lazimki ? Insanlar kaliplasmis dusuncelerden cikamiyorlar bazen. Saate mekanizmasina markasina anlami veren yine insan. Lutfen bilincsizce yorumlamayalim bu saat mevzularini. Bi kisim insanin saat mekanizmasi dusuncesinden yola cikarak fais fiyatlara saat almalari cok ilginc. Etiket ve gosteris.. Bunuda biz bu hale getiriyoruz. Hepsi bu.

• Web sayfalarina ekleselerdi de baksaydik. Zamaninda Ugur saatin tum magazalarini almis onlarca kendi magazasina katmis bir firma saat&saat ama hala profesyonellesemediler..!

• Para kalsa gideceğimde kartlar şişik.Saat ihtiyacı olan arkadaşlar gitmenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • webtede geçerli olsaydı keşke
  • Fossil ve Skagen saat üreticisidir. Diğer moda markaları almak da kişisel tercihe göre değişir fakat konuda bahsedilen markaların hepsine toptan "çöp" demek hayli komik. Bu mantıkla sizin kullandığınız saat markaları da bir başka Zenith, Hublot ya da Omega kullanıcısına çöp gelebilir.

Saat konusunda ne istediğini bilmek ve farklı tercihlere saygı duyabilmek önemli. Çünkü bu işin alt üst sınırı yok. Mekanik saatlerin farklı bir yere konduğu bir gerçek fakat bu diğerlerini çöp yapmaz. Bana göre özellikle Skagen kendi çapında gayet başarılı bir saat üreticisidir. Keza diğer markaların quartz modelleri de senelerce sorunsuz kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedrk -- 10 Ekim 2015; 18:19:44 >
  • sanırım arkadaş hugo von eyck kullanıyor diğerlerine "çöp" dediğine göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Zamani gostermekten baska ne isine yarar saat ? Kronolari aktif bile bi fayda etmez. Kac kez kullaniriz ki fonksiyonel bi sekilde ? Seikonun mekaniginden banane ? Saati ic mekanizmasi icin degil kiyafetime kombin saglamasi ve zamani bildirmesi icin takarim. Demek istedigim 10 liralik saatide alip takin derisi koku yapsin degil. Demek istedigim bu isimlerin gayette alinabilir firmalar oldugu. Benim Fossil saatim var 300 lira civarina almistim indirimle. Saati soyler kombini iyidir kaliteside kordonu kasasi saglam. Daha ne lazimki ? Insanlar kaliplasmis dusuncelerden cikamiyorlar bazen. Saate mekanizmasina markasina anlami veren yine insan. Lutfen bilincsizce yorumlamayalim bu saat mevzularini. Bi kisim insanin saat mekanizmasi dusuncesinden yola cikarak fais fiyatlara saat almalari cok ilginc. Etiket ve gosteris.. Bunuda biz bu hale getiriyoruz. Hepsi bu.

Saglam saçmalamışsın

• silverusta S kullanıcısına yanıt
    Senide dinleyelim buyur

• quote:

Orijinalden alıntı: bluedrk

Fossil ve Skagen saat üreticisidir. Diğer moda markaları almak da kişisel tercihe göre değişir fakat konuda bahsedilen markaların hepsine toptan "çöp" demek hayli komik. Bu mantıkla sizin kullandığınız saat markaları da bir başka Zenith, Hublot ya da Omega kullanıcısına çöp gelebilir.

Saat konusunda ne istediğini bilmek ve farklı tercihlere saygı duyabilmek önemli. Çünkü bu işin alt üst sınırı yok. Mekanik saatlerin farklı bir yere konduğu bir gerçek fakat bu diğerlerini çöp yapmaz. Bana göre özellikle Skagen kendi çapında gayet başarılı bir saat üreticisidir. Keza diğer markaların quartz modelleri de senelerce sorunsuz kullanılabilir.

Ben mesajı attığımda Skagen markası verilen listede yer almıyordu bu bir...
    İkincisi Fossil elbette ilk çıktığında gayet başarılı bir saat üreticisi firmaydı fakat biraz araştırırsanız kimlere satıldığını görürüsünüz...

İlk mesajımda da altını çizerek belirttiğime sadece "marka" olarak "saat adı altında satılan" tüm ürünler [simage]bana göre[/simage] ÇÖPTÜR ve ÇÖP olarak kalacaktır.

• quote:

Sıradan birisi için elbette öteye geçemez. Zaten yazdıklarınızdan da bu anlaşılıyor. Dolayısıyla sizin saat takmanıza da gerek yok. Cep telefonundan bakarak, birisine sorarak günün hangi saatinde olduğunuzu öğrenebilirsiniz pekala...

Hangi saati kullaniyorsunuz sorabilirmiyim ?

• quote:

Hangi saati kullaniyorsunuz sorabilirmiyim ?

Orient Racing CFT00006W / Racing Semi-Skeleton
    Zevkler ve renkler sanirim bu saate 100 liradan fazla para veresim gelmez :) ama pardon bu saat otomatik bir mekanizmaya sahip ve orient. Evet 1 adet 0 daha koymaliyim sonuna fiyatin. Iyi gunlerde kullanin.

• quote:

Zevkler ve renkler sanirim bu saate 100 liradan fazla para veresim gelmez :) ama pardon bu saat otomatik bir mekanizmaya sahip ve orient. Evet 1 adet 0 daha koymaliyim sonuna fiyatin. Iyi gunlerde kullanin.

Bu konuya attığım ilk mesaj dahil olmak üzere tüm mesajlarımda "bana göre" ifadesini kullandım. Elbette zevk ve renkler tartışılamaz fakat bu da benim kişisel görüşümü söyleyemeyeceğimi gerektirmez. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

Örnek verebilirmisin birkaç tane

Şöyle soyliyeyim ben arkadasa hediye bir saat almaya gittim malum doğumgünü. Zaten gidecekseniz aklınızda bir model belirlemeyin oraya gittigizde seçmeye bakın. 1300 TL nakite indirimli gordugum Guess saati orada 750 TL ye gördüm.
    Buda aldığım saat

Bilgilendirme icin teşekkür ederiz.

Bu beyaz dkny nin fiyatı nedir, fikir almak amaçlı soruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir alışveriş merkezinde diesel 1399 modeline liste fiyatı üzerinden %70 indirim hesaplayıp 250 TL demişti. Kordonu bayagi kullanılmıştı. Bildigin 2.el gibiydi kordonu.
    sordum defolu ürün olduğunu belirtti.piyasa fiyatından 100 tl indirimli.icime sinmediginden almadım.

Muhtemelen iade edilen ürünler,yani saat saat mağazalarında bu tip ürünleri çeşit az olsada bulabilirsiniz , illa merkeze gitmeye gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.