Şimdi Ara

S8 vs İphone 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar herkese iyi aksamlar dilerim. Yakın zamanda yeni bir telefona terfi etmek istiyorum. Telefon Avrupadan gelecek para vermiceğim yani. Telefonu orda bir yakınım sağolsun bana hediye edicek ama kararsız kaldım. İphone kullanmıslıgım var. 4 Sene iphone4 ve geçen sene yazdan itibaren 5s kullanıyorum. Ama telefonun batarya yetmiyor bana telefonu sosyal medya foto video müzik için kullanıcağım oynarsam hafif boyutlu oyunları oynarım. İphone artık stabil gelmiyor önceden güzeldi bir farklılık yapıp s8'i seçeyim diyorum. Ekranı kamerası felan ahım sahım yani baya bi cezbediyor Samsunga karsı önyargım yok tabi ama forumda klasik hale gelen cevaplardan 1 yıla donar cevapları kafamı acayip karıstırdı. Benim icin foto video müzik ses kalitesi önemli arkadaslar Sizce hangisini seçmeliyim? Konuyu Apple bölümüne açmamın sebebi hali hazırda 8 ve x serisi sayesinde baya rağbet görmesi bölümün yardımlarınızı bekliyorum. Objektif olalım lütfen herkese hayırlı aksamlar..

hem kamera hem şarj performansı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaaa 8 plus yada x al keyfine bak madem bedava tadini cikar:))eski model bitti şuan applenin sitesine giriyorum kullandiğim cihaz dan sogudum ikinci plana atmak koydu insana tatli sempatik duruyo resimlerde:))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@SEHZADE63 Hocam fazla olmaz mı yahu? Adamlar kendi aldımı 8+ veya x ben onlardan x isticeğim. Aç gözlülük olur sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 16 Eylül 2017; 3:48:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.