Şimdi Ara

S7 edgeden iphone 7 plusa geçmeye değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değmez. elindeki telefonun iphone 7 den daha iyi ve kulaklık girişi var en azından.

• iPhone 6s kullanıcısıyım. S7 edge yapamayıp ta iPhone 7 de yapacağınız birşey yok gibi geliyor bana. Klasik kullanıcı olduğunuzu varsayıyorum. Yine kullanacağınız programlar aynı, kamera S7 de muhtemelen daha iyi. Bence geçmeyin boşuna israf. Para kolay kazanılmıyor.

• note 1 den bu yana her sene yeni samsung telefon alıyorum ama bu sefer iphone benimde aklımı çeldi özellikle note 7 vakasından sonra..

128gb jet black'i şu an ciddi ciddi düşünüyorum. Tim cookun çektiği belirtilen futbol müsabakasına ait görüntülerde ps yoksa harbi kamera konusu dslr lere çöpe atacak kadar gelişmiş (mecazi anlamda.. elbette uzun pozlama ve ek lenslerin verdiği havayı henüz katamadılar ama az kaldı sanırım :) ). ek olarak raw da çekiyor iphone 7plus...

ama şu da bir gerçek ki müzik için itunes bağımlılığı beni sinir ediyor :\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 12 Eylül 2016; 13:11:44 >
  • S7 edge gibi ihtiyaç fazlası özelliklerle dolu bi telefondan iphone 7 gibi ihtiyaç fazlası özelliklerle dolu başka bir telefona geçmenin bir manası yok. Bütün mesele apple a samsunga para kazandırmayı seviyormusun yada nekadar seviyorsun...

Ayrıca samsung, note 7 mevzunda presjtij kaybettiği için yeni çıkacak s8'e son gücüyle abanacaktır. Belki bi çılgınlık yapıp fiyat kırabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 12 Eylül 2016; 15:50:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.