Bildirim
S7 Edge mi iPhone 7 mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up. değerli görüşlerinizi bekliyorum -
-
Iphone 7 almanızı öneririm. S7 edge daha çok 6s in rakibi bir cihaz. Apple ın da yavaşlatma politikası var ancak iphone 7 daha yeni bir cihaz. Android seviyorsanız s7 edge de sizi asla üzmez romla vs falan ios dan daha uzun ömürlü olur androidler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UçanFedai
Iphone 7 almanızı öneririm. S7 edge daha çok 6s in rakibi bir cihaz. Apple ın da yavaşlatma politikası var ancak iphone 7 daha yeni bir cihaz. Android seviyorsanız s7 edge de sizi asla üzmez romla vs falan ios dan daha uzun ömürlü olur androidler.
abi öneriye iphone ile başlayıp androidle bitirmişsin kararsız kaldımdaha once hiç ios kullanmadım, bi denemek istiyorum ama benim için 2 önemli konu var, bilgin varsa o konularda fikrini almak isterim.
1. s7edge in batarya performansı cok daha iyidir diye tahmin ediyorum, ama iphone 7 bir yıl kullanımın sonunda halen 1günü rahat cıkarabilecekse benim için problem yok.
2. kulaklıkla müzik dinleme kalitesi hangisinde daha iyidir?
-
Canım arkadaşım, iPhone 7 yi al geç. Senin kriterlerinde iPhone 7 rakipsiz.
quote:
Orijinalden alıntı: needacar
Canım arkadaşım, iPhone 7 yi al geç. Senin kriterlerinde iPhone 7 rakipsiz.
öyle düşünüyorum ben de hocam. bakalım yurtdısından 1 yıl garantisi olan iphone 7 modellerden getirtmeye calısıcam bi arkadaşıma. türkiyede 3bin tl beni biraz zorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 25 Ocak 2018; 21:20:55 > -
S7 Edge.
Ikı cıhazıda 2 - 3 yıl kullanırsın. S7 Edge alalı neredeyse 18 ay olacak kasma, donma sorunları hıc yasamadım. Ip7 daha yenı telefon olmasına ragmen S7 edge teknolojı anlamında daha ustun bır telefon. Always on dısplay, Kablosuz sarj, hızlı sarj, Oculus destegı, amoled ekran, Nabız sensoru vs..., Kamera (gece foto cekımlerınde daha ıyı) Bır tek kulaklıkla muzık dınleme konusunda Ip7 daha ıyı olabılır. Ses kalıtesı ıkısınınde hemen hemen aynı olsada S7 edge ses sevıyesı bıraz dusuk kalıyor. Gercı ben yuksek sesle muzık dınlemeyı sevıyorum. Vlc programıyla EQ ayarından volumu yukseltıyorum işimi goruyorum. -
yorumlarınız için teşekkürler. evet s7edge de baya iyi, zaten o yuzden bu kararsızlık. ip7 ile ilgili tek çekincem 1yılı geçtikten sonra akşam eve dönmeden şarjı biten insanlardan olmak 7'yi bilmem de 5s 6 kullanan arkaddaşlarımda böyleydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 25 Ocak 2018; 22:11:11 > -
7 daha uzun ömürlü olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Hammill
quote:
Orijinalden alıntı: UçanFedai
abi öneriye iphone ile başlayıp androidle bitirmişsin kararsız kaldımdaha once hiç ios kullanmadım, bi denemek istiyorum ama benim için 2 önemli konu var, bilgin varsa o konularda fikrini almak isterim.
1. s7edge in batarya performansı cok daha iyidir diye tahmin ediyorum, ama iphone 7 bir yıl kullanımın sonunda halen 1günü rahat cıkarabilecekse benim için problem yok.
2. kulaklıkla müzik dinleme kalitesi hangisinde daha iyidir?
Kafa karıştırdıysam özür dilerim.
Öncelikle daha önce hiç ios kullanmadıysan ve farklı bir ekosisteme de kolay alışırım diyosan ios u bir dene derim.
1- genel olarak android cihazların pil kapasitesi ios cihazlara göre çok yüksektir. Fakat arada pil süresi olarak pek fark yoktur. Bunun sebebi android cihazların ios cihazlara göre uyku modunda daha fazla güç tüketmesi gösterilebilir. Zira bazı android cihazlarda bu ciddi bir sorun oluyor cihaz kendini uyku moduna almıyor siz kapatsanız dahi cihaz açıkmış gibi işlem yapıyor ve hızlı pil tüketiyor tabi artık böyle durumlar pek olmuyor. Ios larda ne kadar kullanırsanız o kadar azalır bekleme modunda android kadar hızlı azalmaz fakat kapasite düşük olduğu için kullanırken android cihazlardan daha hızlı azalır. Özetlemek gerekirse ben iphone 7forumunu da s7 edge forumunu da daha önce inceledim iphone 7 konusunda ortalama 7 8 saat, s7 edge konusunda ise ortalama ekran cozunurlugu 2kda ise 5 6 saat 1080p de ise 7 8 saat gibi surelerdi. Yani pil konusunda pek fark yok iki cihaz da sizi üzmez. Ama yok ben sadece pil performansı isterim derseniz de düşük güç tüketen orta seviye işlemcili yüksek pilli cihazlara bakmanızı öneririm.
Tavsiye: eger planlı eskitme kullanıcılar tarafindan devre dışı bırakılabilecekse apple böyle bir güncelleme yayınlayacaltı tavsiyem iphone 7
2- Kulaklık kalitesi daha çok kulaklığın kalitesiyle alakalı bir durum ve iki cihaz da amiral gemisi olduğu için iyi bir kulaklıkla ikisi de çok iyi iş çıkaracaktır fakat bir noktaya parantez açmakta fayda var ki apple iphone 7 serisi ile birlikte 3.5mm kulaklık girişini kaldırdı ve bu demek oluyor ki kendi kulaklığınız varsa yanınızdan kutudan çıkan aparatı taşımak zorundasınız ve cihaz şarj olurken müzik dinleyemezsiniz anlamına geliyor bu da bence eksi bir yön.
Tavsiye: Galaxy s7 edge
Umarım açıklayıcı olmuştur şu da dikkatinizi çeksin s7 edge in onümüzdeki aylarda alacağı android 8.0 oreo güncellemesi muhtemelen son yazılım güncellemesi olacaktır ama iphone 7 nin her ne kadar yeni guncellemelerle apple cihazlarin performansi dusse bile daha 3 yil guncelleme garantisi vardir eger guncelleme de sizin icin onemliyse bu hususu da dikkate almanızı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Iki cihazi da kullandim. S7 Edge pilde acik ara iPhone 7'den daha onde. Ustelik kullandigim S7 Edge 6-7 aylik idi, iPhone 7 ise birkac haftalik. iOS'e bagli degilseniz S7 Edge sizi mutlu edecektir. -
ayrıntılı yorumlarınız için tesekkürler. -
s7 edge. iphone a bulasma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S7 EDGE HER TÜRLÜ -
s7 edge al çok memnun kalırsın. -
Kamera önemli değilse ip 7 almanı tavsiye ederim ama batarya konusunda s7 edge daha avantajlıdır ip7 ise günü tamamlamaya yetecektir. Kulaklık çıkış performansları yakındır. İosa hakim değilseniz anroide yönelin alışırım diyorsanız tercihinizi ip7 den yana kullanın. -
Kesinlikle s7 edge. Eger neden diyorsan detayli anlatabilirim
U11'i de incelemenizi öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hepsi outlet şikayet
- uygulama indirirken şifre istesin
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- apple watch android ile uyumlu mu
- premium sms ayarları yok
- gizli numaradan arama
- samsung a57 ne zaman çıkacak
- klavye sesi kapatma
- hızlı şarj telefona zarar verir mi
- en iyi kameralı telefonlar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X