Şimdi Ara

S7 Edge kapandı ve açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese, s7 edge telefonum bi sabah uyandığımda kendiliğinden kapanıp bidaha açılmadığını gördüm. sadece mavi bildirim ışığı yanıyordu tuşlar hiçbir türlü tepki vermiyodu. telefonun şarjını bitmesini bekledim bittikten sonra şarja taktım pil simgesi geldi biraz şarj olduktan sonra download moda alıp odin ile türkiye stock romunu attım her şey güzel, s7 edge yazısı geldi, kapandı bidaha geldi kapandı bidaha geldi en sonunda kapandı bidaha hiç açılmadı.şarjının bitmesini bekledim şimdi şarjının bittiğinden eminim ama şarja taktığımda hiçbirtürlü tepki vermiyor cihaz hiçbir şey yapamıyorum. 40 Yılın başı samsung alalım dedik arkadaş telefona hiçbişe yapmadan telefon çöktü. böylesiylede ilk defa karşılaşıyorum hani rom atarsın crash verir çöker falan ama durduk yere kapanıp bidaha açılmamak nedir arkadaş. Aranızda bu sorunu yaşayan varmı? cihaz bu arada yurtdışından alınma, kayıtlı

• aynı sorun bende de var samsung'tan aldığım son cihaz olma özelliği taşıdı böylece s7 edge
  • Yurtdışı s7 ile aynı sorunu yaşadım. Anakart tamir edilemiyor. Parasıyla bile olsa samsung anakart satmıyor. Bir çözüm bulursanız mesaj atar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuaTT

Yurtdışı s7 ile aynı sorunu yaşadım. Anakart tamir edilemiyor. Parasıyla bile olsa samsung anakart satmıyor. Bir çözüm bulursanız mesaj atar mısınız?
    Çözüm samsung almamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Çözüm samsung almamak

Alıntıları Göster
    Adamı parasıyla rezil ediyor samsung.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir yere düşme vs. oldu mu telefonda? Anakartta sıkıntı var gibi.
    Çözüm samsung almamak değil, en başında hiç bulaşmamaktı samsunga ama geçti artık.
    Şuan tek çözüm anakart gibi görünüyor. Sarja takınca sarj alıyorsa 1 saat falan
    sarja tak açmaya çalış bakalım tekrar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.