Bildirim
S63 AMG gördüm! Araba mıydı, yer uçağı mıydı, füze miydi? Anlayamadım...! (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Şu Amerikalılar bu aracı 140.000 dolara alıyorlar ya.... -
Ben de geçen sene seyir halindeyken CL63 AMG gördüm, biraz takip edeyim gözüm gönlüm açılsın dedim ama sıkıntıdan patladım bastım geçtim, çok yavaş gidiyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Şu Amerikalılar bu aracı 140.000 dolara alıyorlar ya....
o kadar değil 200 bin dolardan başlıyor. ama tabii burada 700 bin dolar olunca uçurum var. -
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Ben de geçen sene seyir halindeyken CL63 AMG gördüm, biraz takip edeyim gözüm gönlüm açılsın dedim ama sıkıntıdan patladım bastım geçtim, çok yavaş gidiyordu.
-
http://www.mbusa.com/mercedes/vehicles/model/class-S/model-S63
$140.000'den başlıyor. %6-10 arası da vergi kıl tüy maliyeti olsa, 155000 USD'ye tüm zamanların en iyi araçlarından birisine sahip oluyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurboS
quote:
Ben de geçen sene seyir halindeyken CL63 AMG gördüm, biraz takip edeyim gözüm gönlüm açılsın dedim ama sıkıntıdan patladım bastım geçtim, çok yavaş gidiyordu.
Ciddiyim yalnız.
-
quote:
$140.000'den başlıyor. %6-10 arası da vergi kıl tüy maliyeti olsa, 155000 USD'ye tüm zamanların en iyi araçlarından birisine sahip oluyorsun.
pardon siz S63'ten bahsediyormuşsunuz. ben S65 sanmıştım:) -
quote:
Orijinalden alıntı: MuSoniC
quote:
$140.000'den başlıyor. %6-10 arası da vergi kıl tüy maliyeti olsa, 155000 USD'ye tüm zamanların en iyi araçlarından birisine sahip oluyorsun.
pardon siz S63'ten bahsediyormuşsunuz. ben S65 sanmıştım:)
Evet.
S63 de yeter zaten. Aradaki fark (60.000 dolar ekstra) ile güzel bir BMW 550i falan alınıyor sonuçta, Güzel ülke Amerika'da.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MuSoniC
quote:
pardon siz S63'ten bahsediyormuşsunuz. ben S65 sanmıştım:)
Evet.
S63 de yeter zaten. Aradaki fark (60.000 dolar ekstra) ile güzel bir BMW 550i falan alınıyor sonuçta, Güzel ülke Amerika'da.
Türkiye'de aradaki fark tam 150 bin euro! o farka neler alınmaz ki:)
-
Şu araba dururken bakmam S 63'e
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yenikoy-motors-2011-mercedes-sls-amg-70139262/detay -
bizi bu arabaya binmekten mahrum bırakanlar utansın bırak s63 ü normal e200 bile çok yakıyor bunu düşünemiyorum -
Türkiye fiyatlarına göre S63 ile S65 arasında 150 bin euro fark varmış. Lütfen birisi bana bu farkın sebebini açıklasın. Motor mu? İç dış kaplama kalitesi mi? Elektronik mi? İşçilik mi? Nasıl bir fark 150 bin euro yu yakalayabilir ki?
Ben Mercedes Benz'in başında olsam 1 tane olmak kaidesi ile S67 Amg üretirim 1 tane, 100 beygir arttırıp, içini biraz değiştirip. Fiyatını da 10 milyon euro yaptık mı tamamdır. Mutlaka satılır. Dünyada 1 tane olan araca binmke paha biçilemez ne de olsa. -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
2009 modeli 40.000 km'de
En az 40 bin tl benzine vermiştir
tüp taktırsak -
quote:
Türkiye fiyatlarına göre S63 ile S65 arasında 150 bin euro fark varmış. Lütfen birisi bana bu farkın sebebini açıklasın. Motor mu? İç dış kaplama kalitesi mi? Elektronik mi? İşçilik mi? Nasıl bir fark 150 bin euro yu yakalayabilir ki?
Ben Mercedes Benz'in başında olsam 1 tane olmak kaidesi ile S67 Amg üretirim 1 tane, 100 beygir arttırıp, içini biraz değiştirip. Fiyatını da 10 milyon euro yaptık mı tamamdır. Mutlaka satılır. Dünyada 1 tane olan araca binmke paha biçilemez ne de olsa.
Fark yoktur kesin.
Motor farkı harici aynı araç.
Normalde ABD'de 60000 dolar fark var. O da yanlış. Sanırım o yüzden herkes S63 AMG alıyordur. -
quote:
Ben Mercedes Benz'in başında olsam 1 tane olmak kaidesi ile S67 Amg üretirim 1 tane, 100 beygir arttırıp, içini biraz değiştirip. Fiyatını da 10 milyon euro yaptık mı tamamdır. Mutlaka satılır. Dünyada 1 tane olan araca binmke paha biçilemez ne de olsa.
Tamamen motordan kaynaklı. 12 silindirli motorun maliyeti ciddi maliyetli. örneğin S500 ile S600 arasında da çok fazla fiyat farkı vardır, hatta S63'den de pahalı. Sebep V12 Biturbo motor. -
Motorla alakası yok.
ABD'de bile 60000 dolar fark yazmışlar.
60000 Dolara 5-6 tane V12 motor alınır. -
Sonuç olarak prestij farkı diyoruz değil mi? Tabi ki ardaki fark yadırganmaz ama bir yere kadar, 200-300 bin TL ye kadar değil. -
S63 alıp arkasında ki 3 ü 5 yaptık mıydı,kimse anlamaz.
Bu arada Taner abi'nin güze Türkçesini ve üslubunu özlemişim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X