Şimdi Ara

S5 i sattım ve S4 e geri döndüm! İŞTE NEDENİ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk önce incelemeniz için size teşekkür ediyorum bence S5 ara model olarak kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamboking

1 hafta s5 kullandıktan(9 nisan da dubai den aldım) sonra satıp s4 e geri döndüm çünkü;

-- telefon daha büyümüş ve aynı ekran boyutu sayılır..işime gelmedi ve rahatsız etti beni..
    -- ses seviyesi s4 e göre çok kötüleşmiş. yanyana test ettim. resmen teneke olmuş s5 sesi ve kısık..
    -- akseuarları vs daha çıkmadı ve yakın zamana kadar ucuz ve çeşitli olmayacak..(power case vs)
    -- her şarja takarken micro usb kapakçığını düzgünce açmak kapatmak lazım..uğraşmak zor ve bence gereksiz. (sırf toz ve su kaçmasın diye)
    -- ana gövde çerçevesi ekiden paslanmaz metaldi..şimdi ucuz parlak metal görünümlü plastik!!
    -- şarjı kesinlikle daha iyi değil..epey uygulama yükleyince hatta s4 den daha da kötü..
    -- s4 de hiç sorunsuz tüm avi mkv dosyalarımı direk BS playerda vs izliyordum. s5 de codecler sıkıntılı ve uğraşmak gerekiyor her formatta vs..
    -- parmak izi ve kalp atışı hiç kulanma durumunda değilim..bana göre değil yani..

iyi tarafı ise daha parlak ekrandı ve daha iyi foto idi..

O 10 milyon s5 alan arkadaşların aklı nerede gerçekten anlamıyorum hayır s5 almak için gerekli sebep yok ya cahilliğin dibini yaşıyorlar ya da uzay gemisi falan zannediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Çok yanlış yapmışsın s5 i geri vererek hadi tansiyonun fırladı napcan s5 olaydı ölçerdin tansiyonunu . S5 Hayat kurtarıyor daha ne olsun

Güldüm samsung un hangi sensörü bu güne kadar düzgün çalıştı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

S801'li g2 arasında potansiyel performans farkı az zaten. Exynos'lusunu tartışmam bile. Onun dengi s1000 olur.
    S4-s5'te ki sensörler yok. Kamera olarak asla g2 aynı seviyede değil. Şarj konusunda yorum yapamıyacağım henüz etrafımda kullanan yok.
    Yani o 1000 liralarık farka değecek şeyler var. Telefonda ki kamera hiç bir telefonda yok ki g2'nin kamerası s4 seviyesinde değilken.. Ois falan diyecek inceledim g2'nin kamerasını hikaye. Alacağı yazılım desteğini de işin içine katarsak bu oranlamada yazılım desteği tek başına farkın yarısı. Ekran artık kusursuza yakın.
    Yani o farka telefonun bu özellikleri değmiyorsa hepimiz s2 alalım ya da Gmd.

Z2 nin kamerası s5ten daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

Adam bilişim uzmanıymış :D 900 lira diye diye bilişti.

simdiye kadar soruma cevap veremedin simdide yanlis yazima mi taktin ... telefondan anlasan icim yanmicak bir boktan caktigin yok... neden 900 tl daha fazla para veriyim... diyorum mal mal cevalar kacamak cevaplar veriyon...cevabin gicirdama yapica o oluyl nu oluyo su oluyo 900 TL EDECEK NE OZELLİK VAR... CVP FISSSSSSS.. TURK GENCLİGİNİN HALİNE BAK HEPSİ SENİN GİBİYSE TURKİYENİN DURUMU COK KOTU.. TAM BİR REZİLLİK

Önce likle s5 o kadar etmez bunu hepimiz kabullendikmi? S5 g2 den daha güçlü, daha üstün 900 tl fark ödenirmi kişiye bağlı birisinin için amoled en iyi ekrandır kamera çok önemlidir gider daha iyi kamerası olan z2 yi almaz amoled için s5 alır.Hepsini geçtim de s5 parasına z2 almak varken s5 delilik.

• Tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@1myst
    Öyle mi yazmışım ? Zeka da kıtlık yoksa 3 ayrı çipsetle çıkan galaxy s serisinden haberin yok demektir.

@yukselg
    Bilişim uzmanına bak. Elinde ki Lg'yi yavaşça yere bırak evlat. Ettiğin lafa bak. Oyun oynayan cihaz en iyisidir. S2'de hepsini açıyor, öyle ya da böyle.
    801'le 800 arasında oc kobusunda akımı kaldırabilme farkı var 800 en fazla aşırtılmış hız olarak 2.6 frekansında çalışıyor. 801 ise standart olarak 2.5 ghz kullanıyor. Olay gpu da zaten. Qualcomm'un hurda kraitlerinde değil.
    G2'nin yaptığı temel herşeyi s4 yapabiliyor üzerine daha iyi bir kamera sunuyor ve daha hızlı internet performansı.
    Kıçımın bilişim uzmanı.

Kardeşim qualcommun kraitleri hurdamı? Cahilmisin? En iyi işlemcileri qualcomm üretir exynos gereksiz ve düşük donanımlı bir yonga seti bir exynoslu s4 e bak birde S. Liye yaş ortalamasını düşürüyorsun

• bi kere baştan söyleyeyim ben nedendir bilmiyorum ama samsung hayranıyım ve çok seviyorum (ayrıca samsung akıllı telefonum hiç olmadı şimdi 5800 kullanıyorum) neden mi samsung, abi kağıt üzerinde muhteşem bir telefon kullanım rahatlığını bilmiyorum. Ayrıca note 3 deki kalem bence çığır açan bi icat tabi dünya bunu apple la birlikte ipen çıkınca öğrenecek ayrıca çok merak etdiğim birşey var plastik leğen diyenler galaxy f serisini çok beğenecekler mi

• S5 özellikleri anlamında iyi bi telefon sadece tasarımsal açıdan iyi değil note 3 gibi bir ince tasarımdan sonra çıkan s5 tasarımsal açıdan beklentileri karşılamadı yoksa 10 numara cihaz.

• Evet beyler gelilim sadede "magzeme?"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

ilk önce incelemeniz için size teşekkür ediyorum bence S5 ara model olarak kalacak

Bunu heryerdr belirttim ergenler dalgaya aldı. Samsung yetkilileri bile dolaylı yoldan bunları yüz sefer söyledi. Ama lansmanları dinleyen yokki. Ne dediğimizi de dinleyen yok. Sadece ben bilirim mantığındalar. Allah ıslah etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Valla inanmayacaksınız belki ama geçen samsung mağazasında s5 i inceledim.Telefonda o kadar çok gereksiz sensör ve uygulama varki telefon yemin ediyorum dona dona çalışıyordu.

Çarpılırsın laa vicdansız hayır incelmesem inanırım yok öyle bir şey
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Krait 450 a15'ten iyi diyorsun ve hâlâ teknoloji forumundasın. Samsung ülkesinde lte Exynos satıyor. Amerika için hazırladığı 2 yıldır qualcomm'lu s serisini Avrupa'ya da satmaya başladı. Elinde ki sp'yi canavar sanıyorsun ama s3'le yanyana bile koymam o telefonu. Z1'den öncesi çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

samsung boyle iste. sirf goz boyamak icin ne kadar kullanilmayavak sensor, uygulama var hepsini koyuyor cihaza.. bende note 3 kullaniyorum. cihaza yaptigim bazi optimizasyonlarla abuk sabuk uygulamalarindan kurtuldum. tek sıkıntım malesef malzeme kalitesi. yoksa donanim bazinda on numara bir cihaz...

Şu malzeme kalitesi de nedir yahu? Cep telefonu tarihten beri plastik olarak üretilmiştir. Apple ve bazı istisnalar neden bu kadar ortalığı karıştırıyor anlamadım. 2000 TL verip telefon almışsınız yani belli ki bütçeniniz geniş gidip malzeme kalitesi "iyi" olanıalsaydınız. Küçük ekran ve basit donanımlı malum telefon kullanıcılarının kendilerini avutmak için uydurduğu bir şey bu. Bu Note 3 metal olsaydı cebinizde yarım kiloluk metal yığınıyla dolaşıyor olacaktınız. Telefonun kasası Apple cihazlar gibi çizik çizik mi olsun anlamadım ki.. Apple'ın tasarım tercihidir metal kasa. Telefonun yazılımı da kapalı kutu kasası da. Metal olması kaçınılmaz.

• mamboking M kullanıcısına yanıt
    Gereksiz hikaye anlatmışsın bilmiyorsan kullanma kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

1 hafta s5 kullandıktan(9 nisan da dubai den aldım) sonra satıp s4 e geri döndüm çünkü;

-- telefon daha büyümüş ve aynı ekran boyutu sayılır..işime gelmedi ve rahatsız etti beni..
    -- ses seviyesi s4 e göre çok kötüleşmiş. yanyana test ettim. resmen teneke olmuş s5 sesi ve kısık..
    -- akseuarları vs daha çıkmadı ve yakın zamana kadar ucuz ve çeşitli olmayacak..(power case vs)
    -- her şarja takarken micro usb kapakçığını düzgünce açmak kapatmak lazım..uğraşmak zor ve bence gereksiz. (sırf toz ve su kaçmasın diye)
    -- ana gövde çerçevesi ekiden paslanmaz metaldi..şimdi ucuz parlak metal görünümlü plastik!!
    -- şarjı kesinlikle daha iyi değil..epey uygulama yükleyince hatta s4 den daha da kötü..
    -- s4 de hiç sorunsuz tüm avi mkv dosyalarımı direk BS playerda vs izliyordum. s5 de codecler sıkıntılı ve uğraşmak gerekiyor her formatta vs..
    -- parmak izi ve kalp atışı hiç kulanma durumunda değilim..bana göre değil yani..

O 10 milyon s5 alan arkadaşların aklı nerede gerçekten anlamıyorum hayır s5 almak için gerekli sebep yok ya cahilliğin dibini yaşıyorlar ya da uzay gemisi falan zannediyorlar

Onların kaç tanesi S4'ten geçmiş biliyor musun peki? Bana kalırsa kamera ve oyun performansını önemseyen kişi işlemcisinden dolayı S4 almadiysa gayette S5 alabilir. Daha çıkmamış Z2 mi beklesinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sana kaba tabirle para batmış hocam. Zaten memnun olduğun telefonu neden bırakıp bir üst modele geçiyorsun ki? Telefon dediğin işe yaramadığı zaman değiştirilir...

• 54ADEM 5 kullanıcısına yanıt
    soyle soyleyeyim arkadasim. note 3 metal olunca tas gibi olacak diye birsey soylemedim. ayrica metal olsunda demedim. ve metal olunca ne kadar agir olacaginin farkina varmayacak kadar boş bir insanda degilim.. anlatmak istedigim mademki plastik ki buna itirazim yok en azindan cerceve kenarlarini metale benzetmeye calismayip adam akilli bir polikorbon malzeme uygulasalardi olmazmiydi? sen simdi memnunsun ama cerceveler soyuldugunda da memnun olacak misin? korkumdan kilifsiz kullanamiyorum. ha bu arada suan bende htc one m7 de var. yani gitseydin daha malzemesi guzel kaliteli bir cihaz alsaydin o zaman falan diye bence boşa soylenme

• Arayuzu benim hosuma gitmedi bir s4 kullanicisi olarak s5e gecmek icin gerekli bir neden yok :)

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var asıl o ince çerçeve platik kaplama.aldıktan 1 yıl sonra soyulmaya başladı.
    Bu yüzden bırak s4 ten tüm samsungdan soğudum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.