Şimdi Ara

S5 i sattım ve S4 e geri döndüm! İŞTE NEDENİ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Plastik veya metal. Dandik olduğu kesin.

Ama bir malzeme mühendisi olarak söyleyebilirim ki plastik bir malzeme darbeye karşı bu şekilde ezilmez.
  • Benim s4 1 kez dustu yandaki cercevesinde ezikler olustu telefondan sogudum kilifla kullaniyorum gormemek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aboo konuya bak
  • Boş boş konular açmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Krait 450 a15'ten iyi diyorsun ve hâlâ teknoloji forumundasın. Samsung ülkesinde lte Exynos satıyor. Amerika için hazırladığı 2 yıldır qualcomm'lu s serisini Avrupa'ya da satmaya başladı. Elinde ki sp'yi canavar sanıyorsun ama s3'le yanyana bile koymam o telefonu. Z1'den öncesi çöp.

sp ''fiyat ''olarak yani 1000 altında kral cihazdır şimdi sen s3 ile sp yi bir tutmaya çalışıyorsun.Ama ''OYUN'' performansı olarak s4 ten iyi.Çünkü exynos yonga setlerinin ekran kartları berbat oluyor(işlemciye göre)
    edit:krait 450 tabiiki a15 ten iyi hatta çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkhanBalta -- 18 Nisan 2014; 13:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Orijinalden alıntı: mamboking

1 hafta s5 kullandıktan(9 nisan da dubai den aldım) sonra satıp s4 e geri döndüm çünkü;

-- telefon daha büyümüş ve aynı ekran boyutu sayılır..işime gelmedi ve rahatsız etti beni..
    -- ses seviyesi s4 e göre çok kötüleşmiş. yanyana test ettim. resmen teneke olmuş s5 sesi ve kısık..
    -- akseuarları vs daha çıkmadı ve yakın zamana kadar ucuz ve çeşitli olmayacak..(power case vs)
    -- her şarja takarken micro usb kapakçığını düzgünce açmak kapatmak lazım..uğraşmak zor ve bence gereksiz. (sırf toz ve su kaçmasın diye)
    -- ana gövde çerçevesi ekiden paslanmaz metaldi..şimdi ucuz parlak metal görünümlü plastik!!
    -- şarjı kesinlikle daha iyi değil..epey uygulama yükleyince hatta s4 den daha da kötü..
    -- s4 de hiç sorunsuz tüm avi mkv dosyalarımı direk BS playerda vs izliyordum. s5 de codecler sıkıntılı ve uğraşmak gerekiyor her formatta vs..
    -- parmak izi ve kalp atışı hiç kulanma durumunda değilim..bana göre değil yani..

iyi tarafı ise daha parlak ekrandı ve daha iyi foto idi..

O 10 milyon s5 alan arkadaşların aklı nerede gerçekten anlamıyorum hayır s5 almak için gerekli sebep yok ya cahilliğin dibini yaşıyorlar ya da uzay gemisi falan zannediyorlar

Onların kaç tanesi S4'ten geçmiş biliyor musun peki? Bana kalırsa kamera ve oyun performansını önemseyen kişi işlemcisinden dolayı S4 almadiysa gayette S5 alabilir. Daha çıkmamış Z2 mi beklesinler.

z2 çıktı türkiyeye geldi.

• Oha metal mi dusunce siyah on kisimin icinin rengi acildi 2 defa dustu dersimi aldim

Bir adet spigen slim armor kilif alinir guvenli ve daha iyi bir malzeme kalitesi hissi ile kullanilir diger secenek olarak Z2 alinip omurluk kullanilir.

Not:Kilifin malzeme kalitesi telefondan daha iyi bu arada.

S5 i sattım ve S4 e geri döndüm! İŞTE NEDENİ!

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    ahahahahahahah !
  • Bence samsung ıphone ıle olan rekabetını kaybetmemek ıcın s5'ı cıkarttı ama hıc gerek yoktu s4 ıle hemen hemen aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

soyle soyleyeyim arkadasim. note 3 metal olunca tas gibi olacak diye birsey soylemedim. ayrica metal olsunda demedim. ve metal olunca ne kadar agir olacaginin farkina varmayacak kadar boş bir insanda degilim.. anlatmak istedigim mademki plastik ki buna itirazim yok en azindan cerceve kenarlarini metale benzetmeye calismayip adam akilli bir polikorbon malzeme uygulasalardi olmazmiydi? sen simdi memnunsun ama cerceveler soyuldugunda da memnun olacak misin? korkumdan kilifsiz kullanamiyorum. ha bu arada suan bende htc one m7 de var. yani gitseydin daha malzemesi guzel kaliteli bir cihaz alsaydin o zaman falan diye bence boşa soylenme

Telefon bir "mal"dır. Dünya malına bu kadar değer verme. Ayrıca kenarların o şekilde olması tasarım gereği olsa gerek. Şık duruyor ama kolay çizilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 54ADEM

quote:

soyle soyleyeyim arkadasim. note 3 metal olunca tas gibi olacak diye birsey soylemedim. ayrica metal olsunda demedim. ve metal olunca ne kadar agir olacaginin farkina varmayacak kadar boş bir insanda degilim.. anlatmak istedigim mademki plastik ki buna itirazim yok en azindan cerceve kenarlarini metale benzetmeye calismayip adam akilli bir polikorbon malzeme uygulasalardi olmazmiydi? sen simdi memnunsun ama cerceveler soyuldugunda da memnun olacak misin? korkumdan kilifsiz kullanamiyorum. ha bu arada suan bende htc one m7 de var. yani gitseydin daha malzemesi guzel kaliteli bir cihaz alsaydin o zaman falan diye bence boşa soylenme

Telefon bir "mal"dır. Dünya malına bu kadar değer verme. Ayrıca kenarların o şekilde olması tasarım gereği olsa gerek. Şık duruyor ama kolay çizilebilir.

bende onu soyluyorum iste. Kolay cizilebilir... ayrica 2000 lira ustu bir fiyata alinan "malı" kim umursamaz? yani o kadar para verip aldigin cihaza birsey olsa senin canın yanmaz mı? Ne vardi sanki samsung biraz daha onem verse de şurda bos yere seninle boyle bir konuda tartismasak...

• Bu kadar mal olmaya gerek yok allahin askina s4 de yapamadiginiz neyi yapacaksinizs4 de. 2000 tl verip sadece face twiter a girip candy crush oynuyorsunuz biraz akilli hareket edin garantisi bitmemis cihazlarinizin yerine s5 falan almayin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 54ADEM

quote:

bende onu soyluyorum iste. Kolay cizilebilir... ayrica 2000 lira ustu bir fiyata alinan "malı" kim umursamaz? yani o kadar para verip aldigin cihaza birsey olsa senin canın yanmaz mı? Ne vardi sanki samsung biraz daha onem verse de şurda bos yere seninle boyle bir konuda tartismasak...

Bu konulara girmek istemiyorum sadece metal kasa olunca bir avantaj olmuyor demek istemiştim :) Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.