Şimdi Ara

S40 nasıl bu kadar iyi yol tutuyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
13.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyefendi neden öyle diyorsunuz, Çakıyla aslan öldürme konusu değil miydi burası. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Beyefendi neden öyle diyorsunuz, Çakıyla aslan öldürme konusu değil miydi burası. :)

• Yolu tanıma çok önemlidir. Virajlara sizden daha yavş girebilir ama ilerisini bildiği için ayağını frenden erken çekip gaza yüklenirse virajdan çıkar çıkmaz araba ok gibi fırlar. Hatta yolu bilen birisi frene bile basmadan ayağını gazdan çeker ve virajı daha tam dönmeden gaza abanır.
    Go kart yarışlarında bunlar çok güzel deneyimleniyor. İlk turlarda frene basarken sonra ki turlarda virajı tanıdığınız için fren basmaya gerek duymuyorsunuz. Gazı bırakıp tekrar basıyorsunuz ve yetli oluyor.

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Fizik bilgisi onemli hele ki yağmurlu yollarda :)

Arpasi fazla olsun ağır olsun 10metreye 5ton olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 4 Şubat 2020; 7:49:21 >
  • bana s40 kullanmak nasip oldu gidişatını beğendiğim araç ama gel gör ki hiç 2016 model 3.18 e binemedik

sorsan s40 mı 3.18 mı diye şüphesiz ki 3.18 derim yemişim yoltutuşunu dayanıklılığını
  • Bir de yazılımlı astra k 1.6cdti ye denk gelseydiniz oturup ağlardınız demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: AFV

S40 tamamen Ford focus şasesi üzerine oturtulmuş bir araç o sebepten.
    Focus 3 ile İstanbul - Antalya arası 5 saat dediğimde inandırıcı gelmiyordu kimseye. EDS'ler devreye girmeden önce her haftasonu kahvaltıya Antalya'ya iniyordum

Focus 4'ü bilemem ama Focus 3 yanlayamasa da yol tutuşu çok tatlı bir araçtı.

• hafifçe kapışmaya başladık dan sonrasını okumadım

• Uzatmaya gerek yok, 180 derece yatık koltuk ile aracını kullanan bir stok Doğan SLX sürücüsü alayınızı tokatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 4 Şubat 2020; 9:11:27 >
  • Geçen bir arkadaş bütün araç fiyatları arttı bendeki s40 bir türlü artmıyor diyordu aynı arkadaş mı merak ettim :))

• Sory for fotoşop skills :DS40 nasıl bu kadar iyi yol tutuyor
  • S40 süslü Focus
  • sinan627 S kullanıcısına yanıt
    Insignia'ya Fluence muamelesi yapmayın hocam. Onun da yol tutuşu S40 ve Focus'a yakın seviyede. Ben aradaki farkın şoförden olduğunu düşünüyorum, siz o araca geçseniz yine virajlarda üstün olurdunuz bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şehirler arası yol apex mapex hız viraj diyor yaw vay babam vay.

• şasi, aerodinamik, lastikler, süspansiyonlar ve hepsi bir araya gelince yol tutuşu. Aynı yol tutuşunu farklı araçlarda da yakalayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borget

Sory for fotoşop skills :D
    orjinalini atsana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Gerçek M serisi araçlar haricinde BMW'nin çok iyi yol tuttuğuna inanmıyorum. İstisna modeller olabilir tabii, günlük karşılaştığımız modellerden bahsediyorum. Beni topa tutabilirsiniz, düz yolda yardırmakta iyi ama viraj konusunda dengesizlik seziyorum. Geçenlerde F10 5 serisi kullandım, keskin hareketlerde bariz şekilde kafadan kayma ve güvensizlik yaşadım kendi aracıma kıyasla.

Alfa 159'la ben de bazen otobanda tatlı kapışmalara giriyorum, düzde BMW'lerden tokat yediğim çoktur doğal olarak ama yüksek hızla keskin virajlarda bariz geride kalıyorlardı. Belki aracını yeterince tanımıyordur veya risk alamıyordur vs bilemem ama benim genel görüşüm bu şekilde.

Ayrıca TEM'de Ankara'ya girişte sağlam bir virajda 230 civarı hızla Quattro'ya diz çöktürmüşlüğüm de var.
    F10,sınıfına göre yol tutuşu kötü bir araç zaten. F20 ve f22 kullanmanız lazım iyi yol tutan bmw görmek isterseniz.

• Konu buram buram cahillik kokuyor, gözünüzü seveyim bir şey bilmiyorsanız yazmayın şu tür konulara.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.