Şimdi Ara

s40 mi s60 mi ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabami degistirmeyi planliyorum, yaklasik 30.000 tl butce ayirdim ve gozume carpan araclardan biri 2004 model Volvo S60 oldu. Biraz oturakli ve konforlu bir araba hedefliyorum fakat sizlere de sormak istedim, acaba bu araba yerine 1-2 yas daha genc s40 mi alsam? Ic donanimi hic hosuma gitmiyor, cok standard fakat ekonomik motorlu ve daha genc bir araba olacak.

Yorumlarinizi detayli sekilde benimle paylasirsaniz sevinirim.

Selamlar

• valla zor karar ama en mantiklisi 3-5 daha ekleyip makyajli s60 almak olur sanirim. Galiba 2005'ten itibaren makyajlanmisti.
  • @ Vanity

Haklisin ne diyim ama o 3-5 lerin sonu olmuyor, bi bakiyorum kaptirmisim kendimi Mercedes ML'lere bakiyordum demin. Fakat cidden degecekse cikartiriz 3-5 daha. Simdi makyajli haline bakayim sahibinden.com'dan filan. Sagol yorumun icin..
  • ben olsam daha yeni, az km de, daha ekonomik bi araba seçerdim.
    hem zaten volvo dan bahsediyorsanız, tüm volvolar oturaklıdır,
    tabi "oturaklı" kelimesinden aynı şeyleri anlıyorsak
  • Servis ve yedek parca konusunda ssıkıntı yasayabilecegimi belirtti bazi arkadaslar. Bunun yerine 2001 model filan 3 serisi bir BMW de degerlendirmem gerektigini soyluyorlar fakat volvo'yu volvo kullanicilarindan dinlemek lazim..
  • S60 T4 MOTOR ÇOK YAKIYOR B,LG,NİZ OLSUN S60IN 20.T MOTORU TAVSİYE EDİLEBİLİR.
    2005 VE SORASI VOLVO FORDA GEÇTİĞİ İÇİN İÇ DİZAYNDA
    FAZLALIKLA İŞÇİLİK HATASI VAR
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/458987/g/VOLVO+S40+Sanziman+Arizasi!
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/483561/g/VOLVO+Uc+Kapinin+Kilidi+Bozuldu,+Iki+Kapi+Tamamen+Kilitli+Kaldi!
    BNEDE 2001 S40 VAR 2009 DA TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM S40 16D DYNAMİC MODELİ YOLTUTUŞU ESKİLERİNİN DAHA İYİ
    BİRDE ŞU VAR S60 BİR ÜST SEGMENT ARABA HERŞEYİ İLE FARKLI OLUYO

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

S60 T4 MOTOR ÇOK YAKIYOR B,LG,NİZ OLSUN S60IN 20.T MOTORU TAVSİYE EDİLEBİLİR.
    2005 VE SORASI VOLVO FORDA GEÇTİĞİ İÇİN İÇ DİZAYNDA
    FAZLALIKLA İŞÇİLİK HATASI VAR
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/458987/g/VOLVO+S40+Sanziman+Arizasi!
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/483561/g/VOLVO+Uc+Kapinin+Kilidi+Bozuldu,+Iki+Kapi+Tamamen+Kilitli+Kaldi!
    BNEDE 2001 S40 VAR 2009 DA TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM S40 16D DYNAMİC MODELİ YOLTUTUŞU ESKİLERİNİN DAHA İYİ
    BİRDE ŞU VAR S60 BİR ÜST SEGMENT ARABA HERŞEYİ İLE FARKLI OLUYO

hocam s60ta T4 motor mu var? eğer bahsettiğiniz T5 motorsa s60ın T5 serisi T serisinden daha az yakar.

volvo 2005 sonrası değil 2000 sonrası forda geçmiştir. yani sizin kullandığınız araş da ford patentli üretilmiştir. zaten carisma şasisi üzerine kurulduğunu biliyorsunuzdur. hatta volvonun forda ilk geçişi nedeniyle 2001-2005 arası modellerin şanzımanı daha hassas. 2005den sonraki modellerde şanzıman hatası düzeltilmiştir.

bence s60 ile s40 karşılaştırılamaz. s60 mükemmel bir araç. hele temiz bir T5 bulursanız kolay kolay başka bir araca binemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 2 Ağustos 2010; 11:37:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    civic mi focus mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HAKLISINIZ 2,3 T5 FORD 199DA ALDI AM ÜRETİMİ 2005 YILINA KADAR İSVEÇLİLER DEVAM ETTİ DİYE BİLİYORUM
    CARİSMA İLE AYNI ŞASİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

HAKLISINIZ 2,3 T5 FORD 199DA ALDI AM ÜRETİMİ 2005 YILINA KADAR İSVEÇLİLER DEVAM ETTİ DİYE BİLİYORUM
    CARİSMA İLE AYNI ŞASİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM

volvo üretimini 2000den beri hala isveçte ve belçikada yapıyor zaten. 2005de üretim yerinde ciddi bir değişiklik olmadı.
    s40 I, volvo adına mitsubishi tarafından üretilen ve carisma şasisi kullanan bir araçtır. hatta 2003 de mitsubishi ön takımı gürültülü çalıştığı için carisma'nın ön takımını revize etmesine rağmen s40daki ön takım ervize edilmemiştir.
  • 30 bin tl çok kritik bir bütçe. S60 bence de 2005 ve üstü olmalı. S40 I o paranın altında, S40 II bence S60 ile karşılaştırılamaz. Ben size 30 bine aşağıdaki aracı önereyim. Bütçe 40 bin olursa S60 2007 model olur ve harika olur. Bütçe 20 bin olursa S40 I 2004 model çok iyi olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-e-acil-satilik-1998-e200-elegance-otomatik/detay
  • Önce S40 1.6 D aldım için inanılmaz dercede boğucu, kucuk ve rahatsız edici .. Onu satıp 2005 S 60 2.0 T aldım. Yayla gibi :) Işıkta kalktığınızda diğer arabaları aynadan izlemek çok zevkli..

Tek rahatsız edecen noktası virajlarda fazla savrulması ( Passat ile aynı virajlara hız kesmeden girerdim şimdi frene dokunuyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: byoflove

Tek rahatsız edecen noktası virajlarda fazla savrulması ( Passat ile aynı virajlara hız kesmeden girerdim şimdi frene dokunuyorum )

sizce passatın yol tutuşu dahamı iyi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.