2008 model 1.6 dizel S40 aracım var. 125000 km'de ve daha önce bir defa dizel partikül filtresi problemi yaşamıştım. Özel bir serviste ADM katkısı eklettim, kurum yakma işlemi yaptırdım ve 10000 km gittikten sonra tekrar aynı problem oldu. Filtreyi değiştirmek yerine komple iptalini düşünüyorum :) Daha önce S40 DPF iptali yaptıran oldu mu? Ne yapmam lazım bilemiyorum, araç bildiğiniz gibi 3000 devri geçmiyor ve sürekli arıza veriyor.
Teşekkürler.
Filitreyi değiştirmekte fayda var.
Merhaba.. Forumda geçmişe biraz bakarsan yakın zamanda aynı problemden bende bahsetmiştim servis 3400 TL gibi bir fiyat vermişti değiştirmek için... Bir tanıdığımın yönlendirmesiyle özel bir serviste partikül filtresinin söküm temizlenme kurum yakma ve sıvı eklenmesi işlemlerini yaptırdım 600 TL'ye ve sorunum çözüldü.. Usta yaklaşık olarak 30.000 - 40.000 km idare edeceğini söyledi.. Volvolarda sensörlerin fazla olması ve sürekli kontrol etmesi nedeniyle iptal işlemlerinin başarılı olamadığı ve sürekli motor arıza ışığı yaktığıyla karşılaştım.. Bence dışarıda güvendiğin bir yere temizletmeyi bir deneyebilirsin...
selam arkadaşlar artık adm dozaj modülü katkısına uçuk paralara son aracınızda yanan kırmızı ışıgıda son 1 litresini 350 tl diyorlar ne bu ya insanlar bu paraları havadamı kazanılıyor arkadaşlar yurt dışından getirdiğim adm katkısı litresini 120 tl eklemesinide yapıyorum garantisinide veriyom
kendi aracım olan volvo s 40 servise götürdüm litresi350 tl dediler bende kızdım araştırmaya girdim yurt dışından getirdim adm isteyen arkadaşlar aracıyla servisimize gelebilirler 0541 586 24 71 yağ dünyası