Şimdi Ara

S40 D2 Motor menşei?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm arkadaşlara merhaba, kendi çapımda bir arama yaptım ancak tatmin edici bir sonuç bulamadım. Volvo s40 d2 başlangıç seviyesi ila corolla diesel elegant (düz vites) arasında epeyce bocalıyorum. Dün corolla'yı bugün s40'ı inceledim. Bursa'daki bayi 115 hp d2 motorun volvo üretimi olduğunu ısrarla söyledi. Oysa ben epeydir forumu okuyorum. bu motorun psa grup motoru olduğu yazılıyor. Bu konuda net bir bilgi varmıdır, yoksa bayideki arkadaş yeterli bilgi sahibi değil mi? Saygılar...

• Arkadaşım d2 motor -ford-psa ortaklığı ile üretilmiştir.

volvo nun kullandığı ford un ayar ve turbosunu kullanan sürümdür.

overboost( aşırı besleme ) yapabilen ford-volvo ve mazda da kullanılan sürüm daha performanslıdır.

1 bg eksik gözükür ancak hiçbir fransız araç pratikte yetişemez.

corolla ile s40 arasında dağlar kadar performans ve kalite farkı vardır.

0-100 kalkışları kağıt üzerinde denk gözükür ancak 100 den sonra s40 ufukta kaybolur.
  • Yanıt için teşekkürler. Demek ki servis yetkilisi gereksiz bir iddiada bulunmuş. Aslına bakarsanız volvo inanılmaz güzel. Ancak arka koltukların diz mesafeleri (aile dört kişilik) uzun mesafelerde, yolcular için çekilmez olabilir. Kafamdaki tek sorun bu kaldı. Saygılar.
  • 1.6 dizellerde 120 hp fiat dan sonra en performanslı motor ford un .yakıt tüketimi de usta bir ayağa sahipseniz dizginlenebiliyor.özellikle d2 6 ileri olduğu için uzun yolda yağ gibi gider ve az yakar.

sonuçta son makyaj 2009 sonrası üretimler gayet konforludur.süspansiyonları yumuşatılmıştır.arkada volvo yazısı harfleri ayrık olan tipler.

diz mesafesi de bence sınıfına göre gayet nornal. herhangi bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

1.6 dizellerde 120 hp fiat dan sonra en performanslı motor ford un .

kia ceed deki 1.6 128 hp motoru unutmayın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

1.6 dizellerde 120 hp fiat dan sonra en performanslı motor ford un .

kia ceed deki 1.6 128 hp motoru unutmayın lütfen...

Ben beygirden bahsetmiyorum zaten.

kia nın aktarma organları başarısız.

uzun yolda 120 lik fiat ve 115 lik volvoyu geçebileceğini düşünmüyorum.

siz düşünüyor olabilirsiniz.
  • volvo s40 d2 sınıfında o fiyata alınacak en kaliteli araçtır.arka koltuk diz mesafesinde bmw 3 ten daha geniş ama toyota dan daha dardır.yanlız öle sıkışma filan mümkün diil...gayet yeterlidir...4 yıl kullandım...niye sattım...volvo jeep aldım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S80 D2 ADVANCE ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARABAYI ALDIYSANIZ HAYIRLI OLSUN VE DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.