Şimdi Ara

S40 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum olduğu üzere s40üretimden kalktı ve heryerde servisi olan bir marka değil, ama güvenli olduğu için almak istiyorum.Fakat endişelerim var, araç arıza verirse çok sıkıntı olur mu?yedek parçaları bulunur mu, isveçden mi geliyor?lütfen beni aydınlatın, bir araç buldum ama emin değilim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Üretimden kalktı ama 96 ve 2000 model arası farklı 2001 ve 2004 arası farklı 2005 sonrası üretimler daha farklı bütün araçlarda bu şekilde ilerliyor ama parça konusunda bu teknoloji çağında sıkıntı olacağını sanmıyorum.önceliklede bilmenizi isteğim konu volvolar kolay kolay arıza çıkaran bir araç değil.tabiki ikinci el alacak olduğunuz araca bağlı zamanında bakımı yapılıp hor kullanılmamış bir volvo olduğu müddetçe kullanmasını bilene ömürlük araç.alacak olduğun araç s40 ama hangi motor kaç model (1.6/1.8/2.0 )parça pahalı konusunu araştırdığınız müddetçe pahalı olduğunu düşünmüyorum.asıl konu ise volvo parçası pahalı değil servisleri pahalı!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet gidip şahin brodway alıyor volvo neden alınmasın
  • O paraya daha iyisini alabiliyorsan al usta.. ama ayni paraya anca 4 tekerlekli peynir tenekesi kalacaktir alacagin araba volvo nun yaninda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne karar verdiniz acaba bende yeni yeni bu modeli araştırmaya başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem de gözün kapalı alınır. Rahat rahat binilir. Parça ve servis konusunu dert etme bence. Korktuğun başına gelmez. Yani Volvo alınır. Ama arabayı kendin için alıyorsan... Yok piyasası olsun. Bir ay bekleyemem satmak istediğimde bir haftada satılsın diye düşünüp senden sonra kullanacak kişi için araba alıyorsan o zaman alınmaz. S60 ve S80'de düşünebilirsin. Temiz olduktan sonra öyle kolay kolay parça eskiten bir araba değil Volvo.
  • Cok ince dusunme
    Benim 2001 s40 1'8 ov var.
    Isallah satip 2001 1'9 t4 alicam .. yada 2005 ustu s60..
    Korkacak bi durum yok
    Acil satacak olsan verirsin 1-1'5 dusugune gider c

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.