Şimdi Ara

s40 1.6 premium ile aranıza katıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model bmw e39 aracımı cuma günü satıp salı günü 50 bin kmde s40 1.6d ile aranıza katıldım arkdaşlar yalnız merak ettiğm bişey var kullanma kılavuzu olmadığı için bakamadım emniyet kemerini takmadığınız zaman uyarı veren lambalrın orada bir tuş var küçük oraya basınca yol bil. ekranında tam koruma yazıyor birdaha basınca tam koruma devre dışı kitapçığa bak diyor merak ettim ve size sormak istedim teşekkürler

• Değerli arkadaşım, aracınız hayırlı olsun. Kemer takılmadığı zaman toyotalardaki gibi rahatsız edici bir uyarı vermemekle beraber Volvo'da 'ding ding' şeklinde nazik bir uyarı geliyor. Yan yolcu koltuğunda oturan kişi kemer takmadığı zaman Volvo bir uyarı vermezken Toyota mesela car car bağırıyor. Benim tavsiyem kemer ikazını başka yollardan ortadan kaldırmak yerine, kemeri takmak. Hatta arkada oturan çocuğunuza da kemeri taktırmak. Kazasız belasız günler dilerim.
  • aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız binersiniz inşallah. Yanlış anlamadıysam sorduğunuz tuş deadlock de-aktivasyon tuşu. Özelinize s40 kullanma klavuzunu pdf formatında gönderiyorum. Başka isteyen de olursa özellerinize gönderirim. eğer yasak değilse buradan da link paylaşabilirim...
    2009 bmw 3.20d2011 citroen c3 1.6 hdi exclusive
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.