Şimdi Ara

S4 ve HTC ONE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
6.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: ikustaka

quote:

quote:

Yani telefonu haftaya alırsam sorunsuz olan seri nolulardan alacağım anladığım kadarıyla öyle mi ?

Kardeşim sana haftaya sorunsuz seri gelecek diyenler olursa sakın inanma.. Böyle bir şeyi KİMSE BİLEMEZ..!

Ben sana olacağı söyleyim..Yeni parti ürünler gelecek ama bunlarında nasıl olacağı veya hangi koda sahip ürünler olacağı belli değil ki?! Anca insanlar alıp, denedikten sonra belli olacak bu!!

Ayrıca sana attığım sayfayı baştan sona okudun mu kardeşim?

Okudum. Yani belki haftaya düzgünler gelir biliyorum kesinlikle gelmeyeceğini.

Tamam peki..

Bak bende S4 ve One ı takipteyim.. Bu bahsettiğim sorunlar olmasa %60 HTC alacaktım ama şimdi %60 S4 tarafındayım..

1 ay içinde HTC de düzelme olmazsa S4 kullanmaya başlayacam..

Bence sen,ben ve bizim durumumuzdaki herkes konuları takip edip ona göre kararını vermeli..

Vakti olmayanlar ise hangisi içine siniyorsa onu almalılar..

aynı durumdayız. aslında biraz htc one için kendimizi kandırmaya çalışıyoruz. ama htc de bizi samsunga ittiriyor. kardeş o mesajı bana da atar mısın? ben de bilgilenmek istiyorum. çok arada kalmış durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erddeu

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani telefonu haftaya alırsam sorunsuz olan seri nolulardan alacağım anladığım kadarıyla öyle mi ?

Kardeşim sana haftaya sorunsuz seri gelecek diyenler olursa sakın inanma.. Böyle bir şeyi KİMSE BİLEMEZ..!

Ben sana olacağı söyleyim..Yeni parti ürünler gelecek ama bunlarında nasıl olacağı veya hangi koda sahip ürünler olacağı belli değil ki?! Anca insanlar alıp, denedikten sonra belli olacak bu!!

Tamam peki..

Bak bende S4 ve One ı takipteyim.. Bu bahsettiğim sorunlar olmasa %60 HTC alacaktım ama şimdi %60 S4 tarafındayım..

Bence sen,ben ve bizim durumumuzdaki herkes konuları takip edip ona göre kararını vermeli..

aynı durumdayız. aslında biraz htc one için kendimizi kandırmaya çalışıyoruz. ama htc de bizi samsunga ittiriyor. kardeş o mesajı bana da atar mısın? ben de bilgilenmek istiyorum. çok arada kalmış durumdayım.

1. Sayfada var link.

• Arkadaşlar ölü pixel olayını nasıl anlayabiliyoruz ?
  • eline 1 tl al at...
    Yazı gelirse one al tura gelirse s4 al
    dostum burada biri birşey dediği zaman ya fanboy olur yada fanboy olur ortasi yok
    s4 kullanıyorum 10 gündür ve senin tercih yapabilmen için tek kelime bile söyleyemem...
    çok şey söyleyebilirim ama yine fanboy olurum
    selametle kal tercihin hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam peki..

Kasa Açıklığı ve Taşmasının Tartışıldığı Sayfa

http://forum.donanimhaber.com/m_71978673/mpage_156/tm.htm

• yazı tura at hangisi gelirse al. ciddiyim iki üründe birbirini aratmaz.

ama bana sorarsan S4 derim
  • eğer one alıcaksan açıklık ve piksel sıkıntısı yüzünden bekliyorsan gir teknosaya turkcelle vs görevliye açıklık ve piksel sıkıntısı var ise başka kutuyu açabilirmiyim diye sor bunun için daha merkezi bayilere gidin
  • S4'ün ne eksiğini gördünüz?

Ben "bir" tane buldum. O da ekran parlaklığı. Eğer 7/24 güneş 80-90 derece gelmiyorsa o da bir sorun değil.

Başka eksik görmedim S4'te.
    Ama HTC One için bir sürü eksiklik sayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

S4'ün ne eksiğini gördünüz?

Ben "bir" tane buldum. O da ekran parlaklığı. Eğer 7/24 güneş 80-90 derece gelmiyorsa o da bir sorun değil.

ısınma, dizayn, stabilite
  • - Update'e takan biri iseniz S4 alın. HTC güncelleme konusunda oldukça özürlüdür. S2'ye rakip olarak çıkardığı telefonlara Jelly Bean vermedi (Ice Cream'i de aylar sonra verdi). Şu an S2'nin Android versiyonu bile HTC One X'ten yüksek. Şu an sorun olmaz diyebilirsiniz ama Android 5.0 geldiğinde update'in yolunu gözlüyor olacaksınız.

- Kasa kalitesine takan biri iseniz HTC One alın. Samsung'dan 4 seridir beklendi 4'ünde de plastik kasa çıktı. HTC ise kasa kalitesinde kendini iyice geliştirdi.

- Performansa bakıyorsanız S4 alın. Şu an One daha iyi diyenler olabilir, fakat Samsung her zaman update ile ileriye gitmiştir. (İsteyenler S2'de 2.3.6 ile 4.1.2'yi ya da S3'te 4.0.4 ile 4.1.2'yi kıyaslasın görsün). Donanım olarak zaten S4 daha iyisini vaad ediyor. (Octa işlemci + DDR3 Ram)

- Kamera önemliyse One alın. Gündüz çekim sorunu olabilir ama eminim ki update ile giderilecektir. Samsung hiçbir zaman kamera konusunda rakipleri kadar iyi olamadı.

- Pil önemliyse S4 alın. Değiştirilebilir pil, tasaffurlu işlemci, daha yüksek pil kapasitesi, amoled ekran her türlü artısı var.

- Müzik sizin için önemliyse One alın. Çok tartışmaya gerek yok. BoomSound gerçekten olmuş. Samsung yine ses konusunda rakip değil.

Ben sosyal uygulamalar+oyun+web önceliğim olduğu için pil ömrüne ve performansına önem verdiğim için gittim S3 aldım. neredeyse 1 yıldır da mutlu mesut kullanıyorum. Müzik dinleyen, video+foto çeken biri olsaydım gider One X alırdım.

İstekleriniz ne yönde ise gidip ona göre telefon alın. Ama sonra lütfen o telefonun fanboyu olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Hâlâ s4 daha hizli diyenler, piline 3-5-10 gömlek üstün diyenler var ya

Abi hızdan kastiniz ne? Nedir Allah askina? One iphone kadar stabil, oyunlarda ayni frame atlamarini yasiyor s4 ile, antutudan 1000 puan daha fazla aliyor diye kral mi oldu?
    One her turlu daha performansli calisiyor s4ten

Nasil kasiyorsunuz anlamiyorum s4ün kasıntısı size vurmus

Pil diyorlar bide
    İkiside cikariyor mu bir gunu? Cikariyor. S4 ilede one ile 30 saati goren var mi?(ekran acik suresi one'de daha fazla) var. 15 saati goren var mi? Var. E daha ne? S4 nerede ustun? Kafa goz sallama hareketleriyle mi ustun geçiniz Allah aşkına

+99999 Bende iPhone 5 var S3 ü mü satıp aldım, daha android almam, Samsung android zevkimin içine mıçtı, ondan önce HTC Explorer vardı, o bile rehbere falan girerken kasmıyordu :D Android telefon alınacaksa HTC Alınır..

Ama iOS vazgeçilmez :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

S4'ün ne eksiğini gördünüz?

ısınma, dizayn, stabilite

Forumda S4 kullanan biri S4'ün hiç ısınmadığını söyledi. Eğer ısınıyorsa da güncellemeyle düzeltilir.
    Dizayndan kastınız plastikse, alüminyumun dezavantajlarını görmüyorsunuz.
    Stabilite konusunda her zaman S4 daha iyi olacaktır. Güncelleme desteği çok fazla olduğundan yıllar sonra dahi destek bulursunuz. Her gelen güncelleştirme telefonu daha stabil hale getirecektir.

Bir de Galaxy S i9000 bile Jelly Bean'e geçtiyse, S4 ne kadar yıl daha destek alabilir siz düşünün.

• gecen sene gerçekten s3 güzeldi ama htc one olayı başka bir yere getirdi. bence s4 demek samsung fanı olmaktan başka birşey değil. ya da insanların kalite anlayışında sıkıntı var. nasıl ki hiçbir zaman bir iphone olamıyor hiçbir cihaz htc one'da şuan o noktada her yönüyle eksiksiz, hızlı, kaliteli, estetik ve şık bir cihaz. htc one s4'e göre birkaç beden büyük bunu kabul etmek gerek.

benchmark testleri hemen hemen aynı htc'nin geçtiğini de gördüm samsungun geçtiğini de.
    kameraları biri düşük ışıkta iyi biri normal ışıkta.
    ekran tartışmasız htc şuan piyasadaki en iyi 1080p.
    sense touchwiz olayı kişisel zevke girer.
    tasarım konusunda da olay ortada.

kusura bakmayın da s4 gitsin fırat'ın bamyasını yesin

• S4 diyorum çünkü hadi smart özelliklere gereksiz dediniz ama batarya kullanımı çok etkiliyor buarada iki telefonun kameralarının farklılaştığı nokta ışık değil fotoğraf ve video s4 fotoğraf daha iyi çekerken one video daha iyi çekiyor fotoğrafta düşük ışıkta da s4 daha iyi ışık ile bir alakası yok aradaki farkın diğer özellikleri aşağı yukarı birbirini dengeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 5S çıkmadan telefon mu alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 11 Mayıs 2013; 9:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanıldığınız bir nokta stabilite. malesef s4 stabilite konusunda bence htc den daha iyi olamayacak. zaten htc stabilite konusunda olmuş diyebilirim. daha iyi olmasına gerek bile yok. gerçekten ios seviyesinde.
  • Bataryanın çıkmıyor oluşu çok büyük bir problem değil garanti kapsamında değiştirilebiliyor sanırım yine. Güncelleme de benim için çok büyük sorun değil zaten. Ama One'ın alacağını sanıyorum güncellemeleri
  • İkiside gerçekten çok iyi telefonlar ve güncelleme konusunda Htc nin bu sene daha iyi olacağını düşünüyorum. Düne kadar Htc One almaya kararlıydım ancak iki telefonu da uzun uzun inceleme fırsatım olduktan sonra S4 te karar kıldım. Ancak şu var ki iki telefonuda alan pişman olmaz, ikisi de gerçekten çok iyi. Burada ki fanboy larada kulak asmayın, gidip inceleyin kafanıza yatanı alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Hâlâ s4 daha hizli diyenler, piline 3-5-10 gömlek üstün diyenler var ya

Abi hızdan kastiniz ne? Nedir Allah askina? One iphone kadar stabil, oyunlarda ayni frame atlamarini yasiyor s4 ile, antutudan 1000 puan daha fazla aliyor diye kral mi oldu?
    One her turlu daha performansli calisiyor s4ten

Nasil kasiyorsunuz anlamiyorum s4ün kasıntısı size vurmus

Pil diyorlar bide
    İkiside cikariyor mu bir gunu? Cikariyor. S4 ilede one ile 30 saati goren var mi?(ekran acik suresi one'de daha fazla) var. 15 saati goren var mi? Var. E daha ne? S4 nerede ustun? Kafa goz sallama hareketleriyle mi ustun geçiniz Allah aşkına

• quote:

Bu ikisi arasında kaldım lütfen seçimim de yardımcı olun arkadaşlar

S4 diyenler IIIIIIIIIII

ONE diyenler IIIIIIIIIIIII
    adam
    S4 diyenler IIIIIIIIIII

ONE diyenler IIIIIIIIIIIII

yazmış. ilk mesajdan itibaren auuuuuuu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.