Şimdi Ara

S4 tecrübem, olabildiğimce objektif olmaya çalıştım ama bir yere kadar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
7.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu arkadaş objektif olarak dünüdüğü yorumlarını yazmış, neden bu kadar eleştiriyorsunuz :S

    Samsung alanlara bir şey dememiş, şu anda elimde iphone 4s, 5, galaxy ace, galaxy s4 vs. gibi telefonlar var... Ancak yorumlarımı yazıp oturup konu açsam, bir sürü eleştiri yok funboy yok appleboy...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vigivan

    Yahu arkadaş objektif olarak dünüdüğü yorumlarını yazmış, neden bu kadar eleştiriyorsunuz :S

    Samsung alanlara bir şey dememiş, şu anda elimde iphone 4s, 5, galaxy ace, galaxy s4 vs. gibi telefonlar var... Ancak yorumlarımı yazıp oturup konu açsam, bir sürü eleştiri yok funboy yok appleboy...


    teşekkürler beni anlayan bir arkadaş, asıl objektif bence sensin :)
  • doğru bir yazı. insanların kişisel tercihi bu. birisi uğraşmayı sevmez sadece kullanır. birisi uğraşır onu daha da kullanabilir hale getirir.
    ben bir rehber programı yükledim çok hızlı açılıyor rehber. programla filan halledilebiliyor çok büyük sorun değil.
    bir de ekran büyüklüğü var bazılar çok büyük ekran sevmiyordur almaz.
    ios stabil çünkü hiçbirşey yok arayüzde. sadece menü. kapalı bir sistem olduğundan dolayı da stabilliğini kaybetmiyor.
    bende eskiden ios kullanıyordum. diyecek laf yok işletim sistemi mükemmel ama sıkıldım bir süreden sonra. dayanamıyorum o kare simgeleri görmeye artık. bir de en sinir olduğum şey simgeleri istediğimiz yere koyamamak. jailbreak yapınca da sapıtıyor.
    ios 7 de arayüz değişse güzel olur.

    ayrıca sizin söylediğiniz doğru düzgün çalışmayan yeniliklerin hiçbiri apple cihazlarında yok. yani o özellikler yokmuş gibi karşılaştırılmalı :D sonuçta apple da 3 nesildir öyle ahım şahım bir yenilik getirmedi. donanım yükseltti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 27 Mayıs 2013; 18:15:39 >




  • Valla şimdi hevesin kursağımda kaldı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 biraz piyasaya hızlı sürülmüş bi cihaz, guncellemelerle sorunlar halledilir. Bu arada 16gb almak hata olmuş ama Sd kart takilabiliyor ne de olsa, 8gb sadece uygulamalar icin kullanilir boylece, rahat rahat yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnr.kh

    quote:

    Orijinalden alıntı: vigivan

    Yahu arkadaş objektif olarak dünüdüğü yorumlarını yazmış, neden bu kadar eleştiriyorsunuz :S

    Samsung alanlara bir şey dememiş, şu anda elimde iphone 4s, 5, galaxy ace, galaxy s4 vs. gibi telefonlar var... Ancak yorumlarımı yazıp oturup konu açsam, bir sürü eleştiri yok funboy yok appleboy...


    teşekkürler beni anlayan bir arkadaş, asıl objektif bence sensin :)

    Ne dmek sadece görüşlerimi bildirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır apple telefonları kullanıyorum. ilk apple telefonum iphone 3g idi. daha sonra sırasıyla iphone 4 ve 5 de kullandım. geçtiğimiz ekim ayından beridir de iphone 5 kullanıyordum. bu süreçte ikinci telefon olarak htc desire s ve htc 8x de kullandım. bir kaç gün önce ise iphone 5 yerine s4 kullanmaya başladım. o yüzden yeterince objektif yorum yapabileceğimi düşünüyorum. apple'ın gerçekten en büyük avantajı stabilite, hız ve kullanım kolaylığı. s4'de o kadar çok ayar/mod var ki insan gerçekten iyice kurcalamak zorunda kalıyor her şeyi öğrenmek için ama bence bir çoğu günlük hayatta kullanılmayan modlar. s4'ün ise bence en büyük avantajı büyük ve parlak ekran ile kamera. bunların dışında itunes da bence play store'a göre daha iyi çünkü istediğim albümü/şarkıyı uygun fiyata alabiliyorum ama play store'da şarkı yok.

    özetle; ikisinin de kendince avantajları var, şu daha iyi demek zor. ben bile ikisini de kullanmama rağmen şu kesin daha iyi diyemiyorum. o yüzden önemli olan alacak kişinin önceliklerini belirlemesi ve öyle seçmesi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    quote:

    Orijinalden alıntı: civilbugra


    quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Kimse dememiş ki Samsung S4'e Hafıza kartı takılıyor.. Biraz fanboyluğu bırakmak lazım artık. Tamam iPhone serisi daha iyi olabilir. Ama 2 farklı marka cihazlarının farklı farklı özellikleri var. Birisinin bişi avantajlı diğerinin başka bişiyi. Her gün gelip 5'er tane Samsung'u yeren konular açmaya da gerek yok bence. Aynı şeyi Samsung DH sayfasındakiler de yapıyor. Sadece burayı takip edenler sanıyor ki iPhone'ler herşeyiyle çok harika . Samsung sayfasına göz atarsanız iPhone hakkında yeren konuşmaları görebilirsiniz. Biraz objektiflik .

    Not: Samsung ürünü kullanmıyorum.

    Yanlış bilmiyorsam o yakılan hafıza kartı sadece müzik film fotoğraf gibi içerik için işe yarıyor yani uygulamalar telefonun hafızasına kuruluyor bazı uygulamalar hafıza kartına taşınıyor ama çipi taşınmıyor ee benim gibi telefonunda 200 küsür uygulama olan birisi içim zor bir durum. Tabi android de oynama yapmak mümkün root ve bir sürü işlem sonunda hafıza kartını telefon hafızası gibi gösterilebiliniyor ama neden uğraşayım ki. Htc bu açığı bildiği için one x de one da 32 min hafıza ile çıkarttı

    Ufak bir root işlemi ile halledilebiliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen sadece okuduklarımı yazıyorum

    Arkadaşımın note2 sini deneme amaçlı aldığımda forumda merak edip karıştırırken karşılaştığım durum du orada bu işlemin kolay olmadığı söyleniyordu

    "UYARI: Bu yöntemi basit düzeyde android bilgisi olanlar denemese daha iyi olur. "

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: multiTYRT

    Günaydınlar...

    +1

    Android'in uygulamaları ios gibi çalıştırması için 16 çekirdek gerekecek sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 27 Mayıs 2013; 20:30:41 >
  • Geçen arkadaşım aldı s3 gercekten özellikler güzel ama hız olmayınca olmuyor..hala Apple :-)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi yorumunuzun objektif olduguna inaniyorum ama hic bir android telefon bir hafta icinde cozulemez. Androidi iOS dan ayiran budur zaten. Ben de ilk Xperia Arc imi aldigimda ayni zamanda 1. nesil ipadim vardi, "lanet olsun androide" dedigimi hatirlatiyorum. Ama su anda 3 nesil oncesinin telefonu olan xperiami 3. nesil ipadimden daha cok seviyorum. Ve android bence olmasi gerekendir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung aslında tam türk insanına uygun telefonlar yapıyor adamlar akıllı adam, ama o akılları bir işletim sistemi yapmaya yetmiyor, ama her yeni telefonda burda bi parti yapıp, avicii, armin van buuren, tiesto ya çaldırıp millete ''vaaay be bak adamlar bizi önemsiyorlar'' havasını verdikden sonra, satıyorlar s2 den hallice telefonları, biride demiyorki; arkadaş bu telefonun s3 den ne fazlası var, ben söyleyeyimmi hiç bi farkı yok, biri gelir şimdi afilli yabancı kelimelerle şuyu var buyu var, temassız kullanım, göze göre hareket fln sayar ama, bakın yıllarca burda iphone kullanıcılarına hava atmak için iphone kullanıcısı oldugumuzu söyleyip saldıran fandroidlerin şuanki yapdıgı şeyi söyleyeyim size; 3-5 kişilik bir ortamda hemen; bakın benim telefonum gözüme göre sayfayı kaydırıyor, parmaksız kullanıyorum fln...
    kuzen S4 almış alayım inceleyeyim dedim biraz, kamera ve rehber açarken bariz kasılıyordu, başka bir arkadaşım note 2 kullanıyor ama sd kart hep sorun çıkarıyordu ve sonunda telefonu kartı görmez oldu, zamanında bende iphone havasından vaz geçip xperia s almışdım ama 2 gün dayanamadım iphone a geçdim, sonuçda havasız yaşanmıyor




  • iOS 7 ile birlikte ibreler daha cok iphone tarafina kayacak gbi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sheitank

    Geçen arkadaşım aldı s3 gercekten özellikler güzel ama hız olmayınca olmuyor..hala Apple :-)

    +1
    Benim de arkadaş aldı s3
    Rr3 yükledi
    Abartısız 10 sn de bir kare atlıyordu
    Root vb. Yok telefonunda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android cihazlar içinde en kaliteli ürünleri benim kanaatimce Sony markası yapıyor. Yıllardan beri gelen sempatimle Sony'den şaşmadım zaten.
    Yok gözlerini takip ederek ekranı kaydırmalar, ters çevir telefon sussun, yok gözleri görüp ekran ışığını söndürmüyormuş bu ne yani.
    Bunlar bence bir cihaza kalite değil, resmen kalitesizlik damgası yedirir. Geçen biri gelip Xperia Z başlığı altına yazı yazmış Xperia size ne sunuyor diye, böyle ukalaca bir yazı yazmış.
    Bende aynen bunları sıraladım. Xperia artık bir markadır. Xperia gözleri takip edip sayfa kaydırmaz, böyle gereksiz bir özelliği barındırmaz.
    Xperiayı ters çevirince cihaz susmaz, çünkü yandaki tuşa basmak daha mantıklıdır. Xperia daki sensörler gözleri takip edip ona göre ışığı ayarlamaz dedim aynen böyle.
    Bence Sony'yi Sony yapan, Apple'ı da Apple yapan budur. Bu iki firma da böyle benim gözümde gereksiz ve boş olan özellikleri saçmalıkları barındırmıyor.
    Bakın 10 numara bir cihaz yaptı gittim hemen satın aldım. 2 gün önce de S 4 inceledim, o telefonun neresi 8 çekirdekli anlamadım doğrusu.
    Çünkü cihazı incelemeden önce uygulama listesine baktım hiç bir uygulama açık değildi. Ama bir şey fark ettim, telefon menü geçişlerinde takılıyordu ve widgetlerın olduğu ekranda da takıldı şaşırdım.
    Cebimden çıkardım Z'yi, tabi o sıra Samsung daki bayan elimdeki Z'yi kesiyor, benim cihaz stabil 10 numara çalışıyor ama s4 de bunu göremedim.
    Ben s ıı de kullandım, o cihazda problemler vardı, biri aradığında beni yeşil cihazı sağa çekip cevap veremiyordum telefon donuyordu, keza arkadaşım da da kuzenimin en yakın arkadaşında da aynı problem var.
    Bunların da yaşadığı gözlerimde görünce dedim yani bu Samsungların hepsinde kronik bir şey sanırım bu.
    Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. Reklamlarına baktığımız zaman 5 tane S4 kullanan adam bir araya gelip müzik paylaşıyor aynı anda hepsinde çalıyor,
    Size soruyorum kaç kişiniz bunu bir araya gelip yapar ? Ama Sony su geçirmez özelliği koymuş,bu eğlenceden önce bir önlemdir benim için ve bir gün mutlaka suya düşebilir mantığı ile olaya bakıyorum ve teli rahat kullanıyorum.
    Müzik grubu olayı bana göre gereksiz boş bir özelliktir ama su geçirmezlik öyle değildir. Yani demek istediğim bu benim.
    Benim cihazımda göz sensörü bilmem ne paylaşımı osu busu olmasın arkadaş, kalite olsun, plastik olmasın telefonum. İnsanları böyle saçma sapan özelliklerle akıllarını bulandırıyorlar.




  • Aslinda samsung bada isletim sistemini wave1 ve 2 cihazlarinda kullanmisti. Arayuz akiciydi, tepkiler guzeldi ama ne olduysa destek vermedi o isletim sistemine. Daha dogrusu gelistiriciler badaya pek yanasmadi. Piyasada kapali bir sistem zaten vardi ve ikincisi google amcanin planlarini bozabilirdi. Bu yuzden androide yoneldi. Android java platformunu kullanmasi ve acik kaynak kodlu olmasi nedeniyle tum ureticiler tarafindan benimsendi. Biraz da benimsenmek zorunda birakildi. Su saatten sonra androidin guvenli olmasi zor gorunuyor. Cunku sistem yaratilisi geregi serilige acik degil. Sayfa arasi gecislerdeki hizi ancak 4 surumude basardilar.
    Seneye 1 milyar android yuklu cihaz olacagi ongoruluyor. Bu kadar cok cihazda yiklu olan bir isletim sistemin stabilitesini saglamak cok zordur. Ayrica guvenligi saglamakta cok zordur. Su anda 512 ram 1 ghz tek cwkirdekten baslayip 8 cekirdekliye varincaya kadar her cihazin uzerinde bulunuyor bu android.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ove ove bitirememissin. Bak sana ne dicem. O kaliteli sony, xperia z de rezalet bir iş yaptı. Gitti o dandik ekranı koydu o telefona. Siyahları gri gösteren ekranlarından koydu ve telefonun bütün guzelligini bozdu. Foruma bak kac kisi var yeni alacak olupta dandik ekranli olmayanini arayan. Bende çok severim sony yi ama işi bozdu oda. Xperia s lerde ekran sarariyordu herkes bilir.
    Onun icin mukemmel telefon yoktur arkadaslar, dandik veya kaliteli malzemesi olan donanimi iyi veya kötü olan telefon vardır. Kullanicinin secimine gore onu memnun eden telefon vardır.
    Bende s3 var. Ilk android telefonum ama ne bir derdim var ne bisey. derdim yokken kaşıntı tuttu beni rom yukledim sonra geri döndüm. Gayet stabil ve akıcı cihaz. Bizde arayüz diye birsey var tema hesabı. Samsungun verdiği arayuz rezalet olduğundan baska arayuzler yukleyip problemleri çözüyoruz. O yuzden elinize aldiginiz samsung telefonlari begenmiyorsunuz. Halbuki yağ gibi telefon yalan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsoldier

    Aslinda samsung bada isletim sistemini wave1 ve 2 cihazlarinda kullanmisti. Arayuz akiciydi, tepkiler guzeldi ama ne olduysa destek vermedi o isletim sistemine. Daha dogrusu gelistiriciler badaya pek yanasmadi. Piyasada kapali bir sistem zaten vardi ve ikincisi google amcanin planlarini bozabilirdi. Bu yuzden androide yoneldi. Android java platformunu kullanmasi ve acik kaynak kodlu olmasi nedeniyle tum ureticiler tarafindan benimsendi. Biraz da benimsenmek zorunda birakildi. Su saatten sonra androidin guvenli olmasi zor gorunuyor. Cunku sistem yaratilisi geregi serilige acik degil. Sayfa arasi gecislerdeki hizi ancak 4 surumude basardilar.
    Seneye 1 milyar android yuklu cihaz olacagi ongoruluyor. Bu kadar cok cihazda yiklu olan bir isletim sistemin stabilitesini saglamak cok zordur. Ayrica guvenligi saglamakta cok zordur. Su anda 512 ram 1 ghz tek cwkirdekten baslayip 8 cekirdekliye varincaya kadar her cihazin uzerinde bulunuyor bu android.

    Stok arayuzle gelse her cihaza sacma sapan progralar yuklenmese stabil olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fazla abartmamak lazım bende ki galaxy wonder bile 4 sn sürmüyo rehber açmada s3te kullandım subway tarzı oyunlarda takılma olmuyor muhakakki iOS kadar stabil değil ama öldürmemek lazım gayette hızlı bıkkınlık verecek bi tarafı yok ekranın büyüklüğü cezbediyor ve androidin bi artısı varki daha serbest kullanıma sahip.Açıkcası öyle alınmaması gereken telefon falan değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknode

    Android cihazlar içinde en kaliteli ürünleri benim kanaatimce Sony markası yapıyor. Yıllardan beri gelen sempatimle Sony'den şaşmadım zaten.
    Yok gözlerini takip ederek ekranı kaydırmalar, ters çevir telefon sussun, yok gözleri görüp ekran ışığını söndürmüyormuş bu ne yani.
    Bunlar bence bir cihaza kalite değil, resmen kalitesizlik damgası yedirir. Geçen biri gelip Xperia Z başlığı altına yazı yazmış Xperia size ne sunuyor diye, böyle ukalaca bir yazı yazmış.
    Bende aynen bunları sıraladım. Xperia artık bir markadır. Xperia gözleri takip edip sayfa kaydırmaz, böyle gereksiz bir özelliği barındırmaz.
    Xperiayı ters çevirince cihaz susmaz, çünkü yandaki tuşa basmak daha mantıklıdır. Xperia daki sensörler gözleri takip edip ona göre ışığı ayarlamaz dedim aynen böyle.
    Bence Sony'yi Sony yapan, Apple'ı da Apple yapan budur. Bu iki firma da böyle benim gözümde gereksiz ve boş olan özellikleri saçmalıkları barındırmıyor.
    Bakın 10 numara bir cihaz yaptı gittim hemen satın aldım. 2 gün önce de S 4 inceledim, o telefonun neresi 8 çekirdekli anlamadım doğrusu.
    Çünkü cihazı incelemeden önce uygulama listesine baktım hiç bir uygulama açık değildi. Ama bir şey fark ettim, telefon menü geçişlerinde takılıyordu ve widgetlerın olduğu ekranda da takıldı şaşırdım.
    Cebimden çıkardım Z'yi, tabi o sıra Samsung daki bayan elimdeki Z'yi kesiyor, benim cihaz stabil 10 numara çalışıyor ama s4 de bunu göremedim.
    Ben s ıı de kullandım, o cihazda problemler vardı, biri aradığında beni yeşil cihazı sağa çekip cevap veremiyordum telefon donuyordu, keza arkadaşım da da kuzenimin en yakın arkadaşında da aynı problem var.
    Bunların da yaşadığı gözlerimde görünce dedim yani bu Samsungların hepsinde kronik bir şey sanırım bu.
    Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. Reklamlarına baktığımız zaman 5 tane S4 kullanan adam bir araya gelip müzik paylaşıyor aynı anda hepsinde çalıyor,
    Size soruyorum kaç kişiniz bunu bir araya gelip yapar ? Ama Sony su geçirmez özelliği koymuş,bu eğlenceden önce bir önlemdir benim için ve bir gün mutlaka suya düşebilir mantığı ile olaya bakıyorum ve teli rahat kullanıyorum.
    Müzik grubu olayı bana göre gereksiz boş bir özelliktir ama su geçirmezlik öyle değildir. Yani demek istediğim bu benim.
    Benim cihazımda göz sensörü bilmem ne paylaşımı osu busu olmasın arkadaş, kalite olsun, plastik olmasın telefonum. İnsanları böyle saçma sapan özelliklerle akıllarını bulandırıyorlar.


    bende 4.5 senelik iphone serüvenime iphone 5 ile son verdim ve xperia z aldım ve ilk defa iphonedan sonra bi cihazı sevdim kardesine s4 aldırtan arkadas keşke xz aldırtsaydın sony de işin çekirdekle olmadıgın anlamış ve stock romlara yakın halde cihazına port etmiş ve gayet stabil tavsiye ederim




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.