Şimdi Ara

S4 Rapid Annie Support Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla lafı gevelemeden rehbere geçiyorum , az çok tanıyan vardır zaten. Başlıyoruz...

Takip Et

Rehberin son güncellenme Tarihi : Aralık 2013

Güncel Fiyatı : 450 IP / 260 RP

Annie Skin Tavsiyesi : Frostfire Annie

Annie Hakkında Kısa Bilgi:

+ Poke özelliği çok iyi.
    + Stun süresi uzun sayılır. ( Fiddle ın fearı kadar olmasada )
    + Early gamede güçlüdür çünkü skillerinin base statları yüksektir.
    + Stunu düzgün atmayı öğrenirsek rakibin bizden kaçma şansı yoktur.
    + Savaş başlatma yeteneğine sahip olması ve yüksek damage.
    + Alışması biraz zor ama alıştıktan sonra ( Ultiyi tutturma ) çok rahat oynanıyor.
    + Eğlenceli ^^

Skill Tanıtımı

Kundakçı 4 büyü yaptıktan sonra, Annie'nin bir sonraki saldırı büyüsü hedefi 1,75 saniyeliğine sersemletir.

Yok Et Annie mana dolu bir ateş topu yollar; top hedefi yok ederse, mana bedelini geri kazanır.
    85/125/165/205/245 (+70% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir. Parçala hedefin ölümüne neden olursa, mana bedeli yenilenir.

Bedel: 60/65/70/75/80 Mana
    Menzil: 625

Ateşle Annie'nin püskürttüğü kavurucu ateş, koni şeklindeki bir alanda bulunan bütün hedeflere hasar verir.
    Fırlattığı ateş koni şeklinde bir alandaki tüm rakiplere 80/130/180/230/280 (+75% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.

Bedel: 70/80/90/100/110 Mana
    Menzil: 625

Alev Kalkanı Annie'nin Zırh ve Büyü Direnci değerlerini arttırır ve Annie'ye normal saldırıyla vuran rakiplere hasar verir.
    5 saniyeliğine Zırh ve Büyü Direnci değerlerini 20/30/40/50/60 arttırır. Annie'ye normal saldırılarla saldıran rakiplere 20/30/40/50/60 (+20% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.

Bedel: 20 Mana
    Menzil: Kendin

Çağır: Tibbers Annie ayısı Tibbers'a ete bürünmesini buyurur ve bölgedeki birimlere hasar verir. Tibbers yakınında duran birimlere saldırırken, onları yakabilir.
    Tibbers bir alev patlamasıyla ortaya çıkarak hedef bölgedeki rakiplere 200/325/450 (+70% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.Rakipleri 45 saniye boyunca kovalayarak yakındaki rakiplere her saniye 35 (+20% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.Tibbers alt tuşuna basılıyken sağ fare tuşunu kullanarak veya bu yeteneği yeniden etkinleştirerek yönetilebilir.

Bedel: 100 Mana
    Menzil: 600

Skill Sırası :

1Lv:
    Stun hazırlamak için gerekli.

2Lv:
    Rakibe bol bol Sağ Click + Q + Sağ Click atıp rahatsız ediyoruz.

3Lv:
    Rakibi Rahatsız ederken bizi korur. Bize vurursa canını götürür.

Daha Sonra Q MAX W MAX E MAX, Geldikçe R MAX

Item Sırası

1

3 adet
    +
    +
    + 3

2

+

3

+

+

FINAL

SPELLER

Rune

9x Magic Pen. Mark

9x Flat Armor Seal

3x Flat AP Quint

3x Flat Magic R. Glyph

6x Flat AP Glyph

Masteries

* Veee ... Gameplay ve InGame Tactics

- Baktınız mape rakip jungler topta sizin bot base attı kule almak yerine tibbers ile dragon bile alabilirsiniz veya tibber a kuleyi tanklattırıp kule alıp/dive yapabilirsiniz.
    - Annie in Sağ Click Range i ( Annie 625 ti sanırım , Cait inki 650 ) yüksek olduğu için rakibe Q atarken araya basic attack sıkıştırmayı unutmayın. Bol Bol Pokeluyotuz.
    - Pasifimizin sayısına alt taraftan dikkat edin 3 den sonra ilk attığımız skill stun olacak.
    - Stun hazırsa bizim jungler geldiğinde bilerek hasar yiyip flash w (stun )combomuzu. yapıyoruz arkasından Q / Ignite / Basic Attack sıkıştırıyoruz .
    - Aynı şekilde rakip jungler geldiğinde bilerek canımızı azaltıp onu kule altına çekip stun atabiliriz.
    - 6 Lv olunca yanımızda Miss Fortune / Varus / Graves tarzı AD Burst varsa %90 Kill alacağız çünkü, Flash Ulti ( Stunlu ) + Q + W + Ignite + Basic Attack yapacağız.
    - Kırmızı trinket ile kendi bulunduğumuz botlane çalıya ward attırmıyıruz. İnat ederse pink i atın silin. Rakip botlane çalısı hep wardlı olsun supportuda rahatsız edicez başta oyüzden çok ward alıyoruz.
    - Botlane i korumak için bottaki redbuff ın üstüne ve dragonun önüne ward atın böylece ninja gankte wardlı olacağı için 3 ward ile ölümsüzlüğü ilan edersiniz.

Buildimizi Tamamladığımızda artık rakip ADC ye tek atan bir supportumuz var yakalarsak Flash + DFG+ Ulti ( Stun ) + Ignite + Q + W atıyoruz.

Yakalıyamazsak flash + Ulti ( Stun ) en az 3 kişiye tutturup savaş başlatıyoruz herkes yanımızdayken.

Saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 29 Aralık 2013; 13:24:27 >

• Önlerden reserved

İyi rehber olmuş , adc oynarken en nefret ettiğim supporttur adc alıcaksam banlarım açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeusunAmcası -- 3 Aralık 2013; 12:59:25 >
  • Valla Annie mükemmel cidden sup olarak
  • Eline sağlık
  • Ben de tam annie sup rehberi arıyordum denicem şimdi
  • Güzel olmuş eline emeğine sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Eski parayla başlayıp eski parayı dönüştürmek mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş annie yi meşhur ettiniz önceden kimse oynamazdı. main champ annie oynuyordum artık alamıyorum ya banlanıyor ya karşısı alıyor ya bizim takımdan üst pickler alıyor. rezil ediyorlar güzelim heroyu.
    rehbere gelecek olursak invade atmayacaksan w ile başlamak çok yanlış olur. q fulleyip( bekleme süresi çok az ve saniye başına vurulan damage düşünürsek) bot lane de terör estirmek gerek bence. w 2. fullenir. tibbersı 3 kişiye tutturma gayretindense adc apc yi yanlız yakalayıp aradan çıkarmak daha mantıklı. bu demek değil ki 3 kişiye tutturma ama oyunlarda adc apc mal değilse takımın biraz arkasında durur.
  • sizin yüzünüzden zyra gibi nerflenecek hero. base statları düşecek ratioları artıcak, early game için eşşek gibi nerf
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

arkadaş annie yi meşhur ettiniz önceden kimse oynamazdı. main champ annie oynuyordum artık alamıyorum ya banlanıyor ya karşısı alıyor ya bizim takımdan üst pickler alıyor. rezil ediyorlar güzelim heroyu.
    rehbere gelecek olursak invade atmayacaksan w ile başlamak çok yanlış olur. q fulleyip( bekleme süresi çok az ve saniye başına vurulan damage düşünürsek) bot lane de terör estirmek gerek bence. w 2. fullenir. tibbersı 3 kişiye tutturma gayretindense adc apc yi yanlız yakalayıp aradan çıkarmak daha mantıklı. bu demek değil ki 3 kişiye tutturma ama oyunlarda adc apc mal değilse takımın biraz arkasında durur.

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Buz Kraliçesinin Hakkı daha faydalı bence.
  • Annie , fiddle nefret ediyorum . Bir de rehber hazırlayıp oynayan sayısını artırıyorsun . Eline sağlık kısa öz yararlı rehber.
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık. İlk olarak kesinlikle W fullemelisiniz. Annie'nin oto atakları 625 Range'e sahip doğru fakat skill atmak için range i çok uzun değil bu yüzden Poke yeteneği yok lanede haras yapabiliyor sadece oto ataklarla. Bu yüzden item tercihi doğru yeni gelen mavi gold itemi alınabilecek en doğru itemlardan biri. Mana Regen'i rünlerden alıp kabiliyetlerde sihirdar büyülerinin süresini kısaltmaya verin derim ben. Gold/Per kabiliyetine verene kadar da bence %3 can ve +5 armor kabiliyetlerine verin. Oyunun ileriki safhalarında ise zaten kabiliyetlerimiz saldırı ağırlıklı olmadığı için ve erken safhada ap itemlarından önce yapmamız gereken itemlar olduğu için öyle fightta bi tibbers atıp 3 kişiyi %25 cana indirmeyi falan unutun. Takım savaşlarında sizi kesmek Tibbers'ı ortadan kaldıracağı için 2 skill ile yamulmayacak hale gelmeye bakın. Bunun için bence Zhonya'ya gidebilirsiniz Gold, Ward itemlarını bitirip botunuzu tamamlayıp bir de trinketinizi upgrade ettikten sonra. İkinci bir ihtimal de Koruyucu katalizörden sonra Asırlık Sopa'ya gidebilirsiniz verdiği can ve mana değeri işe yarar bir item fiyatına göre ama benim ilk tercihim Zhonya'dan yana. Eğer gold zaten akıp gidiyorsa Zhonya ardından rabadon yapabilirsiniz veya magic pen imiz olmadığı için Hiçlik Değneği de yapılabilir. Her stun atacağınız zaman da Flash harcamaya gerek yok uygun pozisyonları denk getirmeye çalışın veya rakibi yemlemeyi deneyin. Takım savaşlarını menzilin çok uzun olmayışı yüzünden flashsız başlatmak biraz zor. Jarvan gibi karakterler varsa bu çok işinize gelir takım setuplarını doğru yapmaya çalışın. E skillini oyun başında stun açmak için kullanın ve olabildiğince stunsız gezmeyin. Q ile haras yapmak pek mümkün değil bu yüzden W fulleyip rünlerinizde kırmızıların birini kritik, diğer sekizini de fiziksel hasar olarak kullanın derim ben. 1 Saldırı Gücünün yerine alacağınız 1 kritik ihtimali rünü oyun boyunca normal vuruşlarınızın kritik yapabilme ihtimalini etkinleştirir. Rünlerde Armor ve MR'dan fedakarlık yapmaktan çekinmeyin çünkü neredeyse hiç mana harcamayan E skilliniz var. Takasa girmeden önce basarsanız 5 saniye boyunca rünlerden alacağınızdan fazla Armor ve MR'ınız olur. Kırmızıları eğer pen alacaksanız en azından Hybrid Pen alın ki en önemli özelliğiniz olan düz vuruşlarınız da daha çok hasar versin. Mavilerin tamamını bile AP alabilirsiniz çekinmeyin. Rakibin vuruşu size gelene kadar E yi basarsanız aynı Janna'nın kalkanı gibi hasarı emer yani hasarın başladığı an değil size ulaştığı an önemlidir 10 saniye CD'si olan bir skillden 5 saniye Armor ve MR alacak kadar hızlıdır illa ki eliniz. Stun'ı olan Annie'ye dive atmak ahmaklıktır. Bronz ve Silver dışında pek görebileceğinizi sanmıyorum böyle bir şeyi fakat atarlarsa da özellikle 7-8 levela kadar sizin için büyük fırsat tibbersa bile acımayın atın kafalarına değerlendirin bunu. Takım savaşlarında da Flash Stun yapacaksanız bile doğru zamanı kollayın Flash Stun atıp 2 tank 1 support stunlarsanız takımınız zaten sizden geride kalacağından ve üzerinizde Shurelya olmadığından onlar yetişene kadar siz muhtemelen ölürsünüz. Öldüğünüz de Tibbers da yok olacağı için Flash ve Ultinizi boşa harcamış olursunuz. Bu yüzden Zhonya kasabileceğiniz birçok itemdan daha çok işinize yarar. Combonuzu doğru kişiye yapmadıktan sonra gerekirse doğru zamana kadar tfde ultiyi hiç kullanmayın. W'sunu doğru atarsanız zaten yine 2-3 kişi tutmuş olursunuz. Yararlı rehber görmek güzel fakat biraz daha üstünde durulabilir özellikle item kısmında ölümateşi pençesi ve rabadon sanki biraz gereksiz olmuş Support olduğumuzu unutmadan kasmak daha mantıklıdır. Karşıda çok fazla CC varsa fiyatı da ucuzladı mikail de kasılabilecek itemlardan bir tanesi. Karşıda Caitlyn olmadığı sürece oto atak menzili konusunda Annie'yi geçebilen bir şampiyon yok. Annie'nin yanına ya da karşısına Caitlyn picklemek yapabileceğiniz seçimlerden en mantıklılarındandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 3 Aralık 2013; 14:36:55 >

• Çok kapsamlı değil ancak çokta kapsam gerektirmeyen bi champ.Güzel olmus bence.
  • Ben direkt ward alınca full ap çıkıyorum
  • W range'i konusunda emin miyiz ?
  • konuyu görünce canım çekti oynadım, adc'ye teq attım, hll qnq seslerinizi duyar gibiyim
  • AP Annie mid yap stun hazırla ggwp oyunu kaç kere taşıdım annie ile en düşük rekorum 22/4
  • Öncelikle şunu söylüyeyim, Annie'nin oto atklarının lane'deki en iyi özelliği range'inin fazla olması. Ama annie'nin diğer skill'lerinin de range i gayet uzun.
    Q full'lemenin yanlış olmasının bir kaç sebebi var tabi ki yine de. Bunlardan ilki, Q ile harras yapmanın mana istemesi ve mana regen almanın bot lane'de işinizi gayet zora sokacak olması. Annie zaten 6 dan önce all-in karşısında güçlü bir karakter değil, regen almanız gerekirse daha da zor bir early laning yaşarsınız.
    W'nun güzel yanı ise, öncelikle AoE oluşu, Q ile range'leri eşit zaten, W aynı zamanda bastığınız an vuruyor. Yani, W ile stun attığınız ya da harrasladığınız adam, uzağa gidip orda stun yemez. Olduğu yerde kalır. Ama bunların hepsinden önce, en güzel yanı, lane pushlayabilmeniz. Tabi düşük elo için önemli değil de, geri giden adamı cezalandırmak laning in en temel kısımlarından birisi.

Magic Pen bana göre gereksiz. Harras'ın yarısını oto atk lar ile yapmanız gerekli earlyde, burst atıp öldürme ihtimaliniz adamlar oyunu bildiği sürece yok. Poke atmak ise stun harcamak anlamına gelir bir yerden sonra. Ya hybrid pen ya da AD rune almanız tavsiyemdir.

AP yerine health de aynı şekilde üstünüze atlandığı zaman hayatta kalma potansiyelinizi arttırır. E açıkken yiyebileceğiniz fazladan 1 hit, zaten 15 AP kadar damage atar.

MR ve Armor bence olmazsa olmaz gibi bir şey, MR itemlarının zaten limitli olduğunu düşünüyorum ben, tek AP item ise oyun sonuna kadar işinize yetmez.

Mastery olarak 9 0 21 ve 0 13 17 denedim ben, fena değil gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Valla Annie mükemmel cidden sup olarak

Katılıyorum.
    Karşıda görmekten en nefret ettiğim support 50 AP Annie.Oyun başı kesin ölüsün..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.