Şimdi Ara

S4 Rapid Annie Support Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yararlarına early dive yazabilirsin, tiebers turreti tanklayıp kamoooon! Diye bağırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reserved (eve gidince okucam)

• Eline sağlık
  • Denedim,hiç op değil bence abartılıyor.

S4 Rapid Annie Support Rehberi
  • Çok sağolun hocam baya faydalı oldu.
  • Annie-Lucian oynayın.

• Annie tank olarak giriyorum, bana daha mantıklı geliyor itemleri o şekilde çıkıyorum. Öteki türlü rakibi dürtmeye çalıştıkça sizde hasar alırsınız annie kırılgan olduğu için işime yaramıyor o kadar ap ile girmek riskli gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Öncelikle şunu söylüyeyim, Annie'nin oto atklarının lane'deki en iyi özelliği range'inin fazla olması. Ama annie'nin diğer skill'lerinin de range i gayet uzun.
    Q full'lemenin yanlış olmasının bir kaç sebebi var tabi ki yine de. Bunlardan ilki, Q ile harras yapmanın mana istemesi ve mana regen almanın bot lane'de işinizi gayet zora sokacak olması. Annie zaten 6 dan önce all-in karşısında güçlü bir karakter değil, regen almanız gerekirse daha da zor bir early laning yaşarsınız.
    W'nun güzel yanı ise, öncelikle AoE oluşu, Q ile range'leri eşit zaten, W aynı zamanda bastığınız an vuruyor. Yani, W ile stun attığınız ya da harrasladığınız adam, uzağa gidip orda stun yemez. Olduğu yerde kalır. Ama bunların hepsinden önce, en güzel yanı, lane pushlayabilmeniz. Tabi düşük elo için önemli değil de, geri giden adamı cezalandırmak laning in en temel kısımlarından birisi.

Magic Pen bana göre gereksiz. Harras'ın yarısını oto atk lar ile yapmanız gerekli earlyde, burst atıp öldürme ihtimaliniz adamlar oyunu bildiği sürece yok. Poke atmak ise stun harcamak anlamına gelir bir yerden sonra. Ya hybrid pen ya da AD rune almanız tavsiyemdir.

AP yerine health de aynı şekilde üstünüze atlandığı zaman hayatta kalma potansiyelinizi arttırır. E açıkken yiyebileceğiniz fazladan 1 hit, zaten 15 AP kadar damage atar.

MR ve Armor bence olmazsa olmaz gibi bir şey, MR itemlarının zaten limitli olduğunu düşünüyorum ben, tek AP item ise oyun sonuna kadar işinize yetmez.

Mastery olarak 9 0 21 ve 0 13 17 denedim ben, fena değil gibiydi.

kardeş bi yanlışın var annie q harras yapınca last hit yaparsan mana geri veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosemith
    kardeş bi yanlışın var annie q harras yapınca last hit yaparsan mana geri veriyor

O zaman rakibi harraslamış olmuyorsun. Last hit atıp stun chargelamak başka şey, adama vurmak başka şey.
  • Madlife ad runleriyle girip full tank kasiyo stun atarken kule ve takimda tanklayabiliyo ben annie supuda oyle oynadim üst üste 14 win

• AP gidiyorum ben, oyunun ilerleyen safhalarında yedek mid gibi oluyorum. Bizim ADC base attığında onunla atmıyorum, oturup farm yapıyorum, kasılıyorum.
    Annie'nin w+r kombosu cidden çok güzlü ama. Adamları toplu gördüğümde acımadan flash+w+r+zhonya ile tf başlatıyorum adamlar haritadan siliniyor.

Birde eski resmi daha güzelmiş ya, keşke değiştirmeselermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Rosemith

O zaman rakibi harraslamış olmuyorsun. Last hit atıp stun chargelamak başka şey, adama vurmak başka şey.

yanlış anlamışsam mazur gör ben minyon last hitten bahesdiyordum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rosemith R kullanıcısına yanıt
    sup oynuyorsa targonun heybeti almak gerek o zaman yoksa supken minyon kesersen reportlanırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.