Şimdi Ara

S4 ORJİNALİ İLE ÇAKMASINI NASIL AYIRT EDİYORSUNUZ?ACİLLLLLLLLLLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR S4 TAKAS OLAYI VAR YURTDIŞI KAYIT YAPILMIŞ ORJINAL YADA ÇAKMA OLDUĞUNU NASIL ANLIYORUZ?BİLEN ARKADAŞLARIN TELEFONCULARIN YARDIMINI BEKLIYORUM YARINA KADAR ACİL

• Imei kaydina bak yurt iciyse ithalat yoluyla samsung comp. Falan der yurt disiysa ya kayitsiz der yada kullani tarafindan getirilmis der gercek s4de touchwizz kalitesini anlarsin yani herkes anlar hic anlamiyosan ayarlardan hakkindaya gir model bilgisi falan bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol mubarek. Cpu-z programini marketten indir cakma ise buyuk ihtimal ekran cozunurlugu full hd degildir cekirdeklere pile falan bak. İslemci ney ekran karti falan

• bikaç uygulama açıp ram kullanımına bak sonra onları kapatıp tekrar ram kullanımına bak eğer o uygulamalar oranında çıkıp iniyorsa orjinaldir.mesela 2 mblık bir uygulama açtın ancak ram kullanımı 200-300 mb artıyor o zaman çakma olduğunu anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 8 Eylül 2013; 18:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Sakin ol mubarek. Cpu-z programini marketten indir cakma ise buyuk ihtimal ekran cozunurlugu full hd degildir cekirdeklere pile falan bak. İslemci ney ekran karti falan

cpu z nedir dostum onu nerden bulucam sıteden başka bır yolu olmalı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Imei kaydina bak yurt iciyse ithalat yoluyla samsung comp. Falan der yurt disiysa ya kayitsiz der yada kullani tarafindan getirilmis der gercek s4de touchwizz kalitesini anlarsin yani herkes anlar hic anlamiyosan ayarlardan hakkindaya gir model bilgisi falan bak

arkadşaı yurtiçi demedımkı yurtdışı ımeı çakılmış sadece replikamı orjınal olduğunu nasl anlıycam sonuçta orjınalde olsa ımeı çakılıyor ımeıden bılemezsın başka yol söyleyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

bikaç uygulama açıp ram kullanımına bak sonra onları kapatıp tekrar ram kullanımına bak eğer o uygulamalar oranında çıkıp iniyorsa orjinaldir.mesela 2 mblık bir uygulama açtın ancak ram kullanımı 200-300 mb artıyor o zaman çakma olduğunu anlarsın.

ram uygulaması yuklumu gelıyor arkadaşlar bunu nerden bakıcam orjınal kullanmadım replikada iphone olsa anlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Sakin ol mubarek. Cpu-z programini marketten indir cakma ise buyuk ihtimal ekran cozunurlugu full hd degildir cekirdeklere pile falan bak. İslemci ney ekran karti falan

cpu z nedir dostum onu nerden bulucam sıteden başka bır yolu olmalı bunun

CPU-Z google play de var. Yükleyip diğer s4 lerin değerleri ile karşılaştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

bikaç uygulama açıp ram kullanımına bak sonra onları kapatıp tekrar ram kullanımına bak eğer o uygulamalar oranında çıkıp iniyorsa orjinaldir.mesela 2 mblık bir uygulama açtın ancak ram kullanımı 200-300 mb artıyor o zaman çakma olduğunu anlarsın.

ram uygulaması yuklumu gelıyor arkadaşlar bunu nerden bakıcam orjınal kullanmadım replikada iphone olsa anlarım

ayarlar=uygulamalar=çalışıyor kısmına girip ram kullanımına bakabilirsin.eğer 1.5-1.6 gb kullanılıyor gibi ibareler çıkıyorsa kesin çakmadır.eğer öyle yazmıyorsa üstte dediğim yöntemi uygula

• TouchWiz varsa s4 dür. Yarım yaamalak ve takıla takıla çalışıyor ise çakmadır. Hiç olmadı git bir teknosa ya bim gibi zaten her yerde var. Bul S4 ü kendininki ile karşılaştır.
  • Cpuz + Antutu kesin çözüm

Sadece cpuz bile yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Cpuz + Antutu kesin çözüm

Sadece cpuz bile yeter.

Eline aldiginda anlarsin merak etme

• kardeş valla turkcell den aldığım aleti bile sorgulattım.

ara samsung türkiye yi.
    imei sini sorgulat.

he derlerse al. olumsuz derlerse kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Sadece cpuz bile yeter.

Adam orijinalini görmedim bile diyor. Çakma telefonlar tridentten falan ibaret değil yani illa ana menüde kasması gerekmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Sadece cpuz bile yeter.

Adam orijinalini görmedim bile diyor. Çakma telefonlar tridentten falan ibaret değil yani illa ana menüde kasması gerekmiyor.

ne kasması kardeşim orjinalle çakma arasında heryönden daglar kadar fark var
  • Ekran çözünürlüğüne dikkat et menü ikonlarına, touchwize, menü geçişlerine ayrıca telefonun kasa yapısına da bak bunu anlamak dışardan zor anca telefonla haşır neşir olan ya da bu işin içinde sürekli olan insanlar tek seferde anlar yani arkadaşların dediklerine ekstra olarak bunları söyleyebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Sadece cpuz bile yeter.

arkadaşım orjınal ile çakmasını görmedım dıyorum dedığın lafa bak

• quote:

Sadece cpuz bile yeter.

bu dedğın nedir cpuz antutu arkadaşlar yaptığınız yprumların ne olduğunu yazarsanız sevınırim
  • bi fotoğraf çek anlarsın hacım zaten
  • almıyorum,ayırt etmem gerekmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.