Şimdi Ara

S3 Video Oynatma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazıma genelde hangi videoyu atsam açıyor ancak birkaç videoyu açmada sıkıntı oluştu. Dosyaları bilgisayarımdan atarken soru soruyor oynatılamayabilir, yine de yüklemek istiyor musunuz benzeri bir soru. Ben de evet diyorum ve direkt olarak cihazıma atıyorum. Cihazda ses yürütülüyor, ancak görüntü yok. Ve yalnızca ses oynatılıyor tarzında bir uyarı da gösteriyor. Videoların uzantısı mkv ve flv. Sizce bunu nasıl çözebilirim? Marketten bazı playerları da denemiştim; ama sonuç aynıydı. Ne önerirsiniz? Format dönüştürme şart mı? Başka yolu var mı?

• Dönüştürüp deneyin bazı dosyalarda sorun olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mkv uzantılı hd fılmlerı takılmadan ızlıyorum mxplayer ile süper
  • Mkv uzantılı dosyayı atmak istediğimde dönüştürmeyi sordu, ben de evet dedim biraz bekledim ve attı, rahatça izleniyor,sorun yok şimdi. Ancak flv uzantılı da dönüştürme sormadı. Dosyayı atıp atmak istemediğimi soruyor sadece. Evet dersem atıyor ve görüntüyü oynatmıyor, hayır dersem zaten atmıyor. Harici bir dönüştürücü mü kullanmak lazım şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

Mkv uzantılı dosyayı atmak istediğimde dönüştürmeyi sordu, ben de evet dedim biraz bekledim ve attı, rahatça izleniyor,sorun yok şimdi. Ancak flv uzantılı da dönüştürme sormadı. Dosyayı atıp atmak istemediğimi soruyor sadece. Evet dersem atıyor ve görüntüyü oynatmıyor, hayır dersem zaten atmıyor. Harici bir dönüştürücü mü kullanmak lazım şimdi?

Format factory i deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanıyorum kullanmayı beceremedim. Neden flv formatında görüntüyü izleyemiyorum,anlam veremedim. Çünkü mkv'deki sorunda atarken dönüştürmeyi yaparak çözdüm; ancak flv de böyle bir sıkıntı oluştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unity Ses Oynatma Sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.