Şimdi Ara

S3 ü iPhone 4S ile değiştirsem zarardamıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 4S Satan kişinin ilanı ;

    ÜRÜN ABD den GELDİ, PASAPORTA KAYDI YAPILDI, ÜRÜN TERTEMİZ ORJİNAL. BENİ YILDIRIM KAYMAKAMLIĞINDA ÇALIŞIYORUM, 1 AYDIR KULLANIYORUM JELATİNDE YAPTIRDIM, AKSESUARLARI HİÇ KULLANILMADI, KUTUSU ve KILIFI MEVCUT. S3 LE TAKAS DÜŞÜNEN OLURSA TEKLİFLERE AÇIĞIM BAŞKA TAKAS TEKLİFLERİNİ DÜŞÜNMÜYORUM. (ürün orjinal ve uluslar arası garantisi mevcut olup apple ın sitesinden çektiğim 2. resimde görüntüleyebilirsiniz.)

    Bendede SAMSUNG S3 var arkadaşlar Türkiye garantili 1 Sene felan kaldı.

    S3 den önce 4S vardı satıp yerine S3 aldım fakat iPhone yerini tutmuyor. Ekran olarak büyük fakat bi iPhone hızı yok elbette.

    Sizce Takasa girsem zararda olurmuyum lütfen iphoncular olarak değil mantıklı bi takas olurmu olmazmı onu söyleyin bana.

    iPhone 4S in bu halde satış değeri nedir yoksa S3 ilerde düşerde zararamı girerim. 1500 e almıştım şuan 1000 verseler şükür ederim okadar diyorum.

    cevaplarınız lütfen mantıklı olsun ona göre yoluma devam edicem







  • Kafa kafaya iyidir ya karli bile sayilirsin o sekil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuz yurtici ama takas yapacaginiz 4s yurtdisi.. Normal olarak s3 un fiyatinda dusme var ve zaman zaman 1299 tl ye bulunabiliyor sifiri.. O fiyata anca iphone 4 8 gb bulunabildiginden yurtici 4s ile takas yaparsaniz karda bile olursunuz. Urun yurtdisi oldugundan kafa kafaya anca gelir diye dusunuyorum ama ben olsam yurtici bir telefonu verip yurtdisi telefon almazdim. Yurtici takaslara bir goz atin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda mantıklı duruyor fakat yurtdışı olması insanın kafasını karıştırıyor. Pasaport kaydı kalıcıysa sorun yok ama dikkat edin derim. Takas isteyen arkadaş S3 kullanmamış sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçici kayıt yurtdışı 4s ile takas ettim ama benimkinin çıtası çatlaktı iyi ki takas etmişim 1800 lira vermiştim ilk çıktığı zamanlar..
  • pasaport işi sakat.
  • Pasaport kaydı sağlıksız olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonlar 2. el fiyatına göre değerlendirilmez ki. Kişiye sunduklarıyla değer kazanır.
    -Şarj
    -Ekran boyutları
    -Ses çıkışı
    -Paylaşım seçenekleri
    .....
    2. el fiyatı ancak en sonda olur. 2. el fiyatını telefon ticareti yapanlar düşünür. Siz ticaret mi yapıyorsunuz yoksa 3-4 ayda telefon yenilemek gibi bir hastalıkla mı mücadele ediyorsunuz?
  • Sorman bile zaman kaybi hemen al uzerine isterse 100 lirada verebilirsin ve ondan sonra hattini degis aramasin cayar felan :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende zamaninda 5 aylik galaxy s3umu kayitli 4S 16GB ile takas etmistim, uzerine 50TL almistim. (Yaklasik 1.5 ay once) Sizde para almaya bakin ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim.

    iphone 4s kullanıcısıydım bu telefona geçerek biraz pişmanım açıkcası. peki 4s lerin şuan pasaport kayıtlı fiyatları ne durumda ?
  • İphone 4s 2. Eli
    0 s3 ile aynı fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.