Şimdi Ara

S3 Sorun sadece cam mı? yoksa komple ekran mı gitmiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon yaklaşık 50-60 cm den elimden yere düştü ekranüstü ve sağ üst köşede çoğunluklu çatlak oluştu. orası dışında bir kaç yerde de çatlak var ekranda. Şimdi arkadaşlar sorun bu çatlaklar ama telefonun dokunmatiği eskisi gibi sorunsuz çalışıyor hiç bir şekilde dokunmatikte kayıp yok. Çatlakların olduğu yerler bile çalışıyor kısacası hiçbir yerde çatlakların oldugu yerler dahil dokunmatik kaybı yok. Şimdi benim sorum bu telefonun sadece camı mı yoksa ekran komple mi değiştirilmeli? Ayrıyetten bilgisi olan varsa ekranın hafif solunda dikey pembe bir çizgi belirdi bu sorun hakkında konu açılmış ama cevap gelmemiş tekrardan ben gün yüzüne çıkarayım bu sorundan anlayan varsa sebebini ve varsa bi çözümünü söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Sadece cam degisir cok para tutmaz zaten oda

Teşekkür ederim hocam. Peki pembe çizgi hakkında bilginiz var mı?

Orijinalden alıntı: Rocky*

quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Sadece cam degisir cok para tutmaz zaten oda

Teşekkür ederim hocam. Peki pembe çizgi hakkında bilginiz var mı?

Onu bilmiyorum hocam

Orijinalden alıntı: bblokee

Düşürme sonucu belirdiyse ekranda değişir.

Düşürme sonucu oluştu ama düşürme denemez bile. 7-8 cm den kitabın üstüne düştü hatta daha az telefon dikey şekilde idi. Şimdi sırf bu çizik için ekranın değişmesi mi gerek?

Orijinalden alıntı: Rocky*

quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Düşürme sonucu belirdiyse ekranda değişir.

Düşürme sonucu oluştu ama düşürme denemez bile. 7-8 cm den kitabın üstüne düştü hatta daha az telefon dikey şekilde idi. Şimdi sırf bu çizik için ekranın değişmesi mi gerek?

yoo istersen öyle kullan ama samsung 2sinide değiştirir dışarda yaptırman gerek
    Daha Fazla Göster
  • Rocky* kullanıcısına yanıt
    Düşürme sonucu ekranda oluşan pembe çizgi sadece cam değiştirerek düzeltilemez. Koruyucu cam ve dokunmatik panelin birlikte değişmesi gerekir. Benim tavsiyem telefonu o şekilde satıp başka telefona geçin. Zira orijinal ekran değişimi telefonun ikinci el fiyatı kadar tutuyor neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 26 Haziran 2014; 0:48:34 >

Orijinalden alıntı: kemalboran

Düşürme sonucu ekranda oluşan pembe çizgi sadece cam değiştirerek düzeltilemez. Koruyucu cam ve dokunmatik panelin birlikte değişmesi gerekir. Benim tavsiyem telefonu o şekilde satıp başka telefona geçin. Zira orijinal ekran değişimi telefonun ikinci el fiyatı kadar tutuyor neredeyse.

Aynen hocam bende öyle düşünüyorum. Size telefonun özelliklerini yazayım bana bir değer biçin ya piyasadan çok uzak kaldım. Ekran da çatlak ve pembe çizgi disinda yan tarafta soyulma ve bir iki göçük var. Telefon yurtdışı ama kayıtlıdır. 4.2.2 sürüm yüklü tuşlar falan sağlam sadece işte bu çatlak, çizgi ve soyulma var yazılımsal sorun yok

Valla ikinci el piyasasından haberim yok. Forumda ekranı kırık telefonu satın alan telefoncular var, onlardan fiyat alabilirsiniz. Çok para vereceklerini sanmıyorum yalnız. Ya da ikinci el bölümüne ilan açabilirsiniz anakartı bozulmuş S3 sahipleri ilgi gösterebilir. Telefonculardan daha çok para verebilirler.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.