Şimdi Ara

S3 MÜ S4 MİNİ Mİ? ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir telefon daha almayı düşünüyorum.sizce s3 mi s4 mini mi almalıyım mini ler fazla güncelleme almıyor diyorlar.hangisini tavsiye edersiniz? yarın alacağım?

• Buyuk ekran seviyosan s3 kucukte olur diyosan s4 mini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside hos telefon ama ekran farkliliklari var. Ekran zevkine gore secim yapman daha mantikli olacaktir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 mini ve s3 ün ekran boyutları s4 mini 4.3 inch s3te 4.8 s4 minide 1.5 gb ram s3te 1 gb s4 minide 1.7 ghz s3te 1.4 bunların dışında s3 ün çözünürlüğü 720x1280 hd s4 mini 540x960 qhd s3 ün tabiki çöznürlükte üstünlüğü var ama kendi ana diğer özellikleri falan var ama ben s4 mini derim ekranıda çok büyük değil ama diğeride çok büyük neredeyse 5 inch yahu s4 mini güzel hoş çok büyükte durmuyo daha kibar bence sen s4 mini al derim tabi benim gibi ram işlemci ve ekran büyüklüğünü sorun eden bir yapın varsa koş derim tabi yine takdir ve karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadoW318 -- 11 Ekim 2013; 20:58:43 >

• S3 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Buyuk ekran seviyosan s3 kucukte olur diyosan s4 mini

ekrandan ziyade güncelleme destegini falan.hangisi daha uzun ömrü vardır kullanım acısından güncelleme vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Buyuk ekran seviyosan s3 kucukte olur diyosan s4 mini

ekrandan ziyade güncelleme destegini falan.hangisi daha uzun ömrü vardır kullanım acısından güncelleme vs?

S4 mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S4 mini daha güncel ayrıca 1.5 gb rami olması büyük avantajı.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum sesinin az çıkması dışında hiçbir sorunu yok.
  • fifacı23 F kullanıcısına yanıt
    S3 bir amiral gemi modelidir ve her zaman amiral gemileri daha uzun süre güncelleme alır.Ek olarak s3 ün çok fazla sattığını da düşünürsek s3 daha mantıklı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetov1907

s4 mini ve s3 ün ekran boyutları s4 mini 4.3 inch s3te 4.8 s4 minide 1.5 gb ram s3te 1 gb s4 minide 1.7 ghz s3te 1.4 bunların dışında s3 ün çözünürlüğü 720x1280 hd s4 mini 540x960 qhd s3 ün tabiki çöznürlükte üstünlüğü var ama kendi ana diğer özellikleri falan var ama ben s4 mini derim ekranıda çok büyük değil ama diğeride çok büyük neredeyse 5 inch yahu s4 mini güzel hoş çok büyükte durmuyo daha kibar bence sen s4 mini al derim tabi benim gibi ram işlemci ve ekran büyüklüğünü sorun eden bir yapın varsa koş derim tabi yine takdir ve karar senin

erkran boyundan ziyade güncelleme destegini düşünüyorum.hangisi daha uzun ömürlü olur kullanım açısından.o beni düşündürüyor.miniler çok fazla güncelleme almıyor diyorlar.kafam karışıyor o yüzden?

samsung güncellemeye ağırlık verecek bence s3 ün orjinali 4.0 androidi 4.1 oluyor diğer sürümlerini çıkarmazlar bence ama s4 mininin zaten 4.2 olan sürümüne güncelleme gelir gibime geliyorr.
  • quote:

samsung güncellemeye ağırlık verecek bence s3 ün orjinali 4.0 androidi 4.1 oluyor diğer sürümlerini çıkarmazlar bence ama s4 mininin zaten 4.2 olan sürümüne güncelleme gelir gibime geliyorr.

anladım s4 mini alayım o zmn.hem güncelleme hemde kullanım açısından daha iyi olacak sanırım
  • s4 mini aldım arkadaşlar herkese teşekkürler.yalnız bir sorum olacaktı, mesaj iletildi raporu gelmiyor.önceki kullandığım telefonlarda geliyordu.s4 mini de gelmiyor.mesajın iletilip iletilmediğini anlamıyorum.bir ayarı falan var mıdır?
  • Hayirli olsun mesajlara girin menu tusu seceneklerden ayarlayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

s4 mini aldım arkadaşlar herkese teşekkürler.yalnız bir sorum olacaktı, mesaj iletildi raporu gelmiyor.önceki kullandığım telefonlarda geliyordu.s4 mini de gelmiyor.mesajın iletilip iletilmediğini anlamıyorum.bir ayarı falan var mıdır?

hayırlı olsun arkadaşım :) doğru olanı seçtin bence inş bende alıcam 1.5 ay sonra
  • quote:

quote:

s4 mini aldım arkadaşlar herkese teşekkürler.yalnız bir sorum olacaktı, mesaj iletildi raporu gelmiyor.önceki kullandığım telefonlarda geliyordu.s4 mini de gelmiyor.mesajın iletilip iletilmediğini anlamıyorum.bir ayarı falan var mıdır?

hayırlı olsun arkadaşım :) doğru olanı seçtin bence inş bende alıcam 1.5 ay sonra

teşekkür ederim.iyi günlerde kullan alınca

saol :) iyi geceler dilerim
  • galaxy aceımın kasasını ne kadar değiştirebilirim
  • ATKNKLS A kullanıcısına yanıt
    nasıl yani?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.