Şimdi Ara

s3 kamerada siyah leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
22.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar iki hafta önce aldığım Galaxy s3 telefonumun kamerasını açtığımda sol at köşede siyah bir leke görünmeye başladı... Bilen biri varsa bana yardımcı olabilir mi??
    teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Note 8 Ekranında Siyah Leke Sorunu

Samsung Note 8 kullanıcıları, cihazlarının ekranında siyah leke sorunu yaşayabilir. Bu sorun genellikle birkaç nedenden kaynaklanır:

• Donanım Hasarı: Ekranda fiziksel hasar olması, siyah lekelere yol açabilir. Bu hasar, cihazın düşmesi veya darbe alması sonucu meydana gelebilir.
    • Ekran Yanması: Uzun süre aynı görüntünün ekranda kalması, ekran yanmasına neden olabilir. Bu yanıklar, kalıcı siyah lekelere dönüşebilir.
    • Yazılım Hataları: Bazı durumlarda, yazılım hataları da siyah lekelere neden olabilir. Bu hatalar, cihazın güncellenmesiyle giderilebilir.

Sorunu Çözme Adımları:

• Cihazı Yeniden Başlat: Siyah lekeler geçici bir yazılım hatasından kaynaklanıyorsa, cihazı yeniden başlatmak sorunu çözebilir.
    • Ekranı Temizle: Ekrandaki siyah lekeler, toz veya kir birikmesinden kaynaklanıyor olabilir. Ekranı yumuşak bir bezle nazikçe temizle.
    • Uygulamaları Kaldır: Son zamanlarda yüklenen uygulamalar siyah lekelere neden olabilir. Bu uygulamaları kalıcı olarak kaldır.
    • Cihazı Güncelle: Samsung, siyah leke sorununu gidermek için yazılım güncellemeleri yayınlayabilir. Cihazını en son yazılım sürümüne güncelle.
    • Yetkili Servise Başvur: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, cihazını yetkili bir Samsung servis merkezine götürmelisin.

Önemli Not: Ekranda siyah leke sorunu yaşıyorsan, cihazını kendi kendine tamir etmeye çalışmamalısın. Profesyonel bir tamirciye danışmak, daha ciddi sorunların önlenmesine yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • s3 üm yok ama takip

Merak
  • *#0*# yi tuşlayıp lcd ekranınını tüm renklerde test edebilirmisin? ölü pixel olabilir. özellikle black vibration modu zifiri karanlıkta gözlerin karanlığa uyum sağladıktan sonra test etmeni öneririm eğer sadece siyah ekranda(yazdığım koşullarda) mürekkep dökülmüş gibi görünüyorsa bu amoled ekranlarda görülen bir problem endişe etmeye gerek yok. ama diğer renklerde varsa ozaman ölü pixel olabilir.
  • Teşekkür ederim ama sorun ekranda değil sadece kamera açılınca çıkıyor bu leke sanki lenste kir var gibi ama lensin kirlenebilecek olması da çok zor gibi geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim S2 de de aynı sorun vardı. Fotoğraf çekerken çıkan siyah leke video çekerken gözükmüyordu...
    Telefonu ilk aldığım zamanlarda çektiğim resimlere baktığımda siyah lekenin olmadığını sonraki resimlerde olduğunu fark ettim. Forumda aynı şikayetleri olan birkaç kişi vardı.
    Servis kamerayı ve kameraya bağlı bir parçayı değiştirince düzeldiğini söylemişlerdi.
  • Aynı sorun bende de vardı kameranın içine pislik kaçmış.cihaz değişimi yapıldı.gec olmadan götür geri derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Aynı sorun bende de vardı kameranın içine pislik kaçmış.cihaz değişimi yapıldı.gec olmadan götür geri derim.

Teşekkür ederim. Servise verince kaç gün içerisinde cevap alabildiniz,?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S5 Karıncalı Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erelelk

quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Aynı sorun bende de vardı kameranın içine pislik kaçmış.cihaz değişimi yapıldı.gec olmadan götür geri derim.

Teşekkür ederim. Servise verince kaç gün içerisinde cevap alabildiniz,?

Ben yurtdışı tanıdıktan almıştım.Verdim hemen geri yenisini aldım.

Servis büyük ihtimal tamir etmeye çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgkn -- 27 Eylül 2012; 20:33:05 >
  • iki gün önce vatandan aldığım siyah s3 de sol üstte vardı sadece kamera ve videoyu açtığımda gözüken siyah leke, çektiğim resim ve videolardada mevcuttu,
    servise verdim dün bekliyorum, değişim alıcam büyük ihtimal.
  • aynı sorun eşime geçen ay aldığımız s3'te de çıktı.. ekranın sağ orta kısmında grimsi bir nokta oluşuyor kamera açıldığında.. başka bir firmaya teknik servisçilik yapan arkadaşıma sordum, %90 kamera ünitesi değiştirilir cihaz değişimi yapılmaz dedi.. bilginiz olsun.. ben daha garantiye veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

aynı sorun eşime geçen ay aldığımız s3'te de çıktı.. ekranın sağ orta kısmında grimsi bir nokta oluşuyor kamera açıldığında.. başka bir firmaya teknik servisçilik yapan arkadaşıma sordum, %90 kamera ünitesi değiştirilir cihaz değişimi yapılmaz dedi.. bilginiz olsun.. ben daha garantiye veremedim.

samsung servisindeki hatunun söylediği birebir
    -ilk bir ay içersinde eğer yazılımsal kaynaklanan bir sorun yoksa cihazınızda parça değişimi(onarım) yapılmaz , ürün değişimi alırsınız. Ve bizim vatanla olan anlaşmamızdan ötürü bizden 3-7 günde alacağınız değişim onay raporu ile vatana giderek paranızı iade alabilir yada aynı ürünün yenisini alabilirsiniz.

bakalım beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twm

quote:

Orijinalden alıntı: laconf

aynı sorun eşime geçen ay aldığımız s3'te de çıktı.. ekranın sağ orta kısmında grimsi bir nokta oluşuyor kamera açıldığında.. başka bir firmaya teknik servisçilik yapan arkadaşıma sordum, %90 kamera ünitesi değiştirilir cihaz değişimi yapılmaz dedi.. bilginiz olsun.. ben daha garantiye veremedim.

samsung servisindeki hatunun söylediği birebir
    -ilk bir ay içersinde eğer yazılımsal kaynaklanan bir sorun yoksa cihazınızda parça değişimi(onarım) yapılmaz , ürün değişimi alırsınız. Ve bizim vatanla olan anlaşmamızdan ötürü bizden 3-7 günde alacağınız değişim onay raporu ile vatana giderek paranızı iade alabilir yada aynı ürünün yenisini alabilirsiniz.

bakalım beklemedeyiz.

Telpa garantiye verdim, herhalde kamera modülünü değiştirmişler bir de XXBLH1 yazılım yüklenmiş olarak geldi..leke sorunu giderilmiş..
    telefonu alalı 35 gün olmuştu değişim yapılmadı, ısrar da etmedim bilginize..

• benim 6 gün oldu hala samsung merkez değişim onayını bekliyor :(
  • Up
    Bendede sorun yeni çıktı, siyah leke var kamerada. Telefonun garantisi Rota Gsm'miş ve sadece 1 bayisi var. Ne de olsa sorun çıkmaz diye almıştım, şimdi rezilliği izleyelim.
    Toz'dan mı olur, tozdan olduğunu bilsem açıp temizlerim.
  • Bende de bu sorun peydah oldu.Kadıköy mobile diye bir yerden aldım ikinci el.Açtım sildim geçmedi toz olsa geçerdi diye düşünüyorum.Aldığım yere götürmek de istemiyorum alacak benim cihazımı kim bilir kaç zaman sonra verecek.Görmezden gelmeye çalışıyorum ama kafam bozuluyor olmuyor.

• Hadi ya donanımsal ise işimiz var, bilmeyenler için:
     s3 kamerada siyah leke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim s2'de de karanlık bir ortamda simsiyah ekrana bakınca sanki sol üstlerde siyah bir leke var. göz alışınca siyah ekranı hafif gri gibi görür. o griliğin üstünde leke var. ama sadece karanlıkta çok dikkatli bakılınca anlaşılıyor. bi sorun çıklartmaz ilerde dimi?
  • bende de bu sekılde cıkmıs resımde kırmızı halka ıcıne aldıgım yerde. meger 1,5 aydır bu sekıldeymıs. garantıye vermeyı hıc ıstemıyorum bakalım sonra 3 ay kala yolalrım garantısıne :) hatıra telefon hedıye geldı. versem degıstırırler belkı bı anlamı kalmaz
     s3 kamerada siyah leke
  • bende de bu sekılde cıkmıs. 1,5 aydır mevcut bugun fark ettım
     s3 kamerada siyah leke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.