Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.133
Cevap
614
Favori
1.762.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gece 12 den sabaha max yüzde 5 düşüyor sizde farklı bir sorun olmalı. Güncelleme yaptım, sonra sıfırladım. Bende gayet iyi. Oneui 6.1 gibi sorunsuz gidiyor maşallah.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blacksss kullanıcısına yanıt
    Bu kırılma işleri tamam şans. Geçtiğimiz günlerde ağaçtan meyve toplarken telefonumu cebimde unuttum ve inmeye üşendim. Ardından, tahmin edin ne oldu? Telefonum yaklaşık 3 metreden aşağı düştü. Bahçede Belçika kurdu cinsi bir köpeğimiz var ve telefonu oyuncak gibi ağzına aldı, "Eyvah, telefon mahvoldu!" dedim. Zorlukla ağzından aldım ve baktım ki hiçbir şey olmamış. Bu durumda şükür namazı kılmak uygun olur mu? 😀

• Shumensko81 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam. Geçen gün araca binecektim, kapı koluna kuş pislemiş. Telefonda elimdeydi. Sakınacağım derken pat diye asfalt üzerine düştü. İçim gitti parçalandı dedim. Elime aldım çizik dahi yok çok şükür. Sanırım tam köşeye geldi ve kılıf korudu.

Minimum %10 15 arası gidiyor. Galiba saatle alakalı ama sürekli bağlı çünkü. Tabi bide sıcaklık var. OneUI8 bekliyorum yükleyip sıfırlayacağım.

• slientwr S kullanıcısına yanıt
    Benimde saat var, huawei gt5 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: slientwr

Minimum %10 15 arası gidiyor. Galiba saatle alakalı ama sürekli bağlı çünkü. Tabi bide sıcaklık var. OneUI8 bekliyorum yükleyip sıfırlayacağım.
    Gün içindeki pil düşmanı ortaya çıktı. Kablosuz android auto pilin içinden geçiyor aşırı ısınma yapıyor. 2.5 saat ekran süresi veriyor telefon arabayı kullanmadığım gün 8 saatleri görüyor

Ben watch6 kullanıyorum. Bugün saatin bağlantısını kapatıp deneme yapacağım.

• Merhaba arkadaşlar. Amazonda şu kılıfa denk geldim. Fiyatı uygun geldi hemen aldım ama teslim aldığım gibi iade ettim
    . Cihaz zaten köşeli bu ki bu kilifsiz kullanımda bile rahatsız etmezken bu kılıfı taktığımda köşeler aşırı rahatsız etti ve hemen iade kodu oluşturdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim favori kılıfım medimarkttan aldığım celluliar marka şeffaf kılıf. Oğlum sert zemin üzerine tam köşeden düşürdü ama nokta kadar dahi iz bırakmadı. Bu kılıfı tavsiye ederim.
    mediamarkt
    CELLULARLINE Samsung S24 Ultra Clearduo Anti-Bakteriyel Sert Şeffaf Telefon Kılıfı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_cellularline-samsung-s24-ultra-clearduo-anti-bakteriyel-sert-seffaf-telefon-kilifi-1237838.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasarbasaran kullanıcısına yanıt

wifi 7 yi modem ayarlarında yapmanız gerekiyor. Wifi Ağım kısmında wifi ağının adı altında bulunan güvenlik protokolünü; WPA2 PSK / WPA3 SAE seçip kaydedin

• slientwr S kullanıcısına yanıt
    Kablolu candır 😁

• 
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.