Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: boxbeat Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.938
Cevap
618
Favori
1.869.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple ekosistem kullanıyor musunuz? Mesela icloud, airpods, ipad yada watch? Eğer kullanıyorsanız önermem. Salt cihaz bazında konuşursak daha ucuza benzer, bazı noktalarda (kişiselleştirme, 45w şarj, 12gb ram, daha yüksek depolama ilk aklıma gelenler) daha iyi performans alacaksınız, memnun da kalırsınız. Ne kaybedersiniz? Ekosistemi hariç tutarsak, Apple daki o geçişlerdeki o smooth, o akıcı efekt tam olarak Samsung da yok, satışı Apple'a göre daha zor, dövizden dolayı olan fiyat geçişlerinde Apple gibi değerlenmiyor.

Yani bu sorduğunuz soru zor bir soru, bunu iki cihazı da (S24 Ultra değil tabikide, S23 Ultra) kullanmış biri olarak tam yanıt veremeyeceğim, beklentiniz, kullanım alışkanlıklarınız ile alakalı. En doğru kararı kendiniz alıp, kullanarak farkedebilirsiniz.

Samsung dan alırsanız kullansanız da 14 gün içinde iade hakkı var, en azından 2 haftada fikir sahibi olursunuz, olmazsa iade edersiniz. Olursa da iphone u satarsınız.

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max

• S24 ultra lansmanı benim değerlendirmeme göre faciayla bitti.

S23 ultra kampanyaları çok daha iyi olduğu için ve S22 ultradan geçenler 10-14k farkla geçtikleri için acayip satmıştı. Forumda görmüştük sürekli resim paylaşanları.

Şu ana kadar S24 ultra alan ve aldım diyen 2-3 kişi gördüm.

Ben de diğer arkadaşlar gibi kapatıp gidiyorum.

S22 ultrayı 3 sene daha kullanıp anneme verip o zaman yeni telefon arayışına gireceğim.

S27'de görüşmek üzere

uzun zaman sonra edit:

İlk akşam almayacağım demiştim ama sabahına sipariş verdim Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echonia -- 24 Ocak 2024; 9:46:45 >
  • bende 34 bin telefon takası + 8 bin takas desteği + 4 bin ön siparişe özel 2 kat hafıza indirimi geldi toplamda 46 bin oluyor telefon 28 bine gelmiş oluyor karttan peşin çektirip 3 taksit yapılabiliyor vade farkıyla 30 bin civarına gelmiş olacak...

Bende 15PM'den geçmeyi düşünüyordum. Fiyatı görünce vazgeçtim.

İptal ettim siparişi, şimdi de iptal onayı bekliyor'a düştü. Bir telefon alalım dedik, hevesimiz ağzımızdan-burnumuzdan geldi. Samsung Türkiye'nin hatalı kodlaması yüzünden hatalı siparişler oluştu. Onlar da farkına vardı 23:17'de ikinci ve bu sefer daha detaylı bir bilgilendirme maili attı. Onlar da çuvalladıklarının farkında. Sinir oldum gece gece. 70000 lira para da askıda provizyonda kaldı, sabaha kadar o da geçmez hesaba. Şanslıysam yarın mesai bitmeden geçer, ondan sonra önsipariş için stok kaldıysa, bir de kod çalışırsa alırım artık...Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

Gece gece sinir oldum Samsung Türkiye'ye ve en çokta kendime.Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

• Sepete sorunsuz ekledim.. ama bu sene acele etmeyeceğim.. 24ünden sonra kargolayacağız diyorlar.. bir de üzerine yoğunluktan dolayı gecikebilir muhabbeti çekiyorlar. Ctesi ankara kentpark kutup samsung lansmanında kayıt oluşturdum.. şarj aleti ve kılıf hediyelerini onlar da verecekler kayıt olduğum için.. cihaza 8k desteği zaten onlar da verip 2 katı hafıza verirler.. bakalım ek bir avantaj olursa bayide her türlü daha uyguna gelir.. ne bileyim kulaklık verecekleri tutar.. 1350 lira feler.. saat vermezler sanmam.. 45w şarj aleti verirler belki.. yine 1000 lira civarı.. hiçbirşey vermezlerse de en azından ctesi günü hem hediyeleri hem de cihazı cebime koyar gelirim...

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 17 Ocak 2024; 23:48:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben zamanında S20 FE almıştım onu takasa verdim. 6.500TL'ye almıştım. 52.700TL'ye geldi kampanyayla S24 Ultra 512.

14 pro pili 3200 mah dı pro max değildi. Telefon elimden hiç düşmezdi. Oyun falan çok oynardım. Ayrıca letgo ve messenger ilk mesajlar benim için çok önemliydi. Bildirim sesi ve titreşimi bu uygulamalardan gelmiyordu. Telefona yada saate bakarsam görebiliyordum. Bu sebeplerden dolayı sattımç promax lar pilde az daha yüksektir. Performansını o yüzden bilemem. 15 te daha gelişmiştir belki onu da bilmiyorum. 3 5 zarar önemli değil dersen al dene. Olmadı satarsın.

Hocam Kentpark lansmanına nereden kayıt oluşturdunuz?

15 Pro kullanıyorum şu anda, pili 14 Pro dan net daha iyi. S24U nın pili 15 Pro Max ile yarışır. Burda ne istediğiniz önemli. Salt cihaz olarak karşılaştırırsak net S24U 512 alırım ama ekosistem işin içine girerse işin rengi değişir. Apple Watch Ultra kullanıyorum, değil Ultra, en giriş seviyesi SE Watch bile en tepe Galaxy Watch dan çok daha iyi. Airpods keza öyle.. Yani burda ne istediğinize bağlı değişir durum. Ben sadece cihazı alırım kullanırım diyorsanız düşünmeden S24U alırım.

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max
  • karizmas K kullanıcısına yanıt
    Aradım sabit hatlarından telefonda oluşturduk

Beklemek lazım ama hani lansmana özel bir şey olmaz ya da yanına saat vs olmaz maalesef. Peşin alımda %3 indirimle 67900 tl ye geliyor S24 Ultra. Almak istersen belki bu indirimi değerlendirirsin. Yoksa başka bir avantaj olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam sorma ya :) Uyuz oldum gece gece :D

Neyse sipariş iptali onaylanmış, iptal edildi yazıyor. Para da Provizyondan kalksın girsin karta, rahat edeyim. Sonra da fiziksel mağazaya gider bakarım Cumartesi. Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.