Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (16 Mobil) - 8 Masaüstü16 Mobil
5 sn
37.542
Cevap
614
Favori
1.830.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Membersta konu açtım. Moderatör iletişim bilgisi istedi. Arayacaklarmış bakalım ne diyecekler 😄 merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FurkanEkici kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş.Ben baktım gümüş rengi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    https://www.n11.com/urun/samsung-uyumlu-24-ultra-kamera-koruyucu-grey-49768907?magaza=indirimsebili

İPHONE 15 ÇOK KÖTÜ Bİ FYON ALMAYIN SAKİN

Format atınca tüm bilgiler silinmiyor mu? Yoksa wipe cache yapmak yeterli mi? Tüm bilgiler gittiği için mi yedek alınıp sonradan geri yükleme yapılıyor? Şifreler vs samsung pass te kayıtlı olduğu için geri gelecektir bu durumda değil mi.

Gönül isterdi ki kendi kutusundan böyle güzel tam oturan bir kılıf çıksın;

Kaplamayı kaça yaptırdınız acaba? Çerçeve ve arka kısmı kapsıyor değil mi?

İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • Fitstyle da yaptırdım. Ön,arka,kamera lensleri,yanlar,üst,alt 750 tl

Testi yaparken manuel parlaklik max olmali.
    Karanlik ortamda gerek yok ama aydinlik ortamda iken elinizle isik sensörünü kapayin ön kameranin alti. Sensörü kapamazsaniz renk tonu degerleri azalir.

Ekranin nit degerini ögrenme videolari
    1400 ile 900 nit arasinda geziniyor.

HDR Ve SDR farki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 6 Mart 2024; 15:20:10 >
    PC:intel Core i7 10700K Noctua NH-D15 Black., Asus Rog Strix Z490 E Gaming 16gb ddr4 3600, Ssd 256 gb850evo , Hardisk 4TB, MSI RTX 4070Ti Gaming X Trio 12gb. Aoc agon pro ag274QXM 2k 170hz monitör. Sinema Sistemi: Pioneer vsx 831, Harmankardon HKTS 1 5 16, Nvidia Shield 16 gb Android Tv 2TB WD element, Panasonic TX-50DXX789 Tv, Telefonlar: Samsung S24 ultra, S21 Ultra, S9 edge plus, S9, S7, Kameralar :Canon Eos 650D, Canon HF 200
    Audi A6 45 TDI Quattro 2021

• erditepe kullanıcısına yanıt

Telefon uzerinden hata bildirme kismindan yazdim ben bana forumda dedikleri seylerin aynisini mesaj olarak atmislar durumdan haberdarlar ama bunun bir sorun olmadigini soyluyorlar amoled ekranin ozelligi diye gecistiriyorlar

Vay vay vay ! Susturmal sindirmek için ne cevaplar vermişler!

"Geçirgen" sağlam giydirici bir üye de düz gidiyor canı da baya yanmış anlasılan :/ :

About aebee - Samsung Members

Benim de başıma gelse azını yapmazdım ...

Moderatör e teknik bilgileri kaynakları Mura meselesi en başta paylaşılsa ezbere cevap vereceklerdir.

Bu konu bence Türkie dahil TOPLU DAVA : Class Action şart. Yani mesele ne salt Türkiye ne de globalde S24 Ultra lar için. Bu mesele AMOLED/OLED hatta Micro LED teknolojili her ürünler için de kapsamalı ...

Bilimsel makaleler raporlar vardır. Yapılması gereken üretim safhası tedbirler QC Kalite Kontrol lerin özensiz veya kasıtlı aceleyle yapıldığı ve bunun bilinerek ucuza Türkiye gibi ülkelere bilerek daha ucuza pazarlandığını yani sorunlu olan partili üretimliler ile sorunsuzları sırıtmasın diye harmanladıkları KANISI şüphesi oluşmaktadır ve bunun tespiti veya olmayışı için denetlenmesi ve fabrikaların geriye dönük incelenmesi şirket içi ve distribütörler ile yapılan yazılı yazışmalar herşey incelenmelidir ..

• Arkadaşlar samfw ile csc yi ILO yapmış idim. Şimdi bu şekilde telefonun kendi güncelleme menüsünden güncellemeleri alamayacak mıyım bilen var mı

Tahminim EUY ve sonrası EUX gibi Avrupa ülkelerine bakarak gelen güncellemeler üzerine 2. güncelleme ile ILO ve TUR için yayınlanabilir bu geçen ay için gerçekleşti . Umarım ay sonuna doğru veya bazı ülkelere bariz geç yayınlanmaz...

Kestirmek zor olsa da OTA / FOTA dan alma ihtimali vardır ...

Ya da full firmware indirilir Home_CSC ile pekala da Mart a geçiş yapılabilir...

Yedekleme yapılmasada Samsung Pass zaten şifrelerinizi yedekliyor hatta bağlandığınız tüm Wifi hesapları da dahil yedeklenmeden kendisi zaten kayıt ediyor temiz kurulumda bile sorun yapmıyor ... Defalarca yaptım yıllardır ve en son S24 Ultra da da yaptım ... Wifi için ayarlarından Samsung Cloud ile eşitle aktif olması kafidir !

Evet siliniyor amaç majör güncellemelerde öncesine ait her türden olası veya olacağı kesin sorunlara karşı bir tür engelleme amaçlıdır. Malum yedeklemelerden eskimiş bir uygulama ve ona ait cache önbelleklerin de yedeklenmesi Samsung Cloud hesabınızı gereksiz yere şişirecektir herkese külfet. Genelde aynı gün yedeklenip geri yüklemelerde uygulamalar yedeklenip geri yüklenirken eskimiş olmasa da o tarihteki tüm yedekler eskiyeceği için ilerisi için kesin anlamsız bir detay olacaktır. Samsung aslında yedeklemeleri günce marketlerden indirecek şekilde ve wipe cache seçeneği de bizlere sunarak yedeklemeler yapsa ve ONE UI arayüz yedeklerinin de benzer şekilde seçenekli olsaydı yedekleme konforu sorunsuzca olabilirdi ... Birileri Samsung'a talep etsin bildirsin .. Bu düzen Apple Google Microsoft vesaire hepsi için geçerli olmalı bence ...

Yedeklemeniz elle yapın dahili depolamınızdaki görseller belgeler elle yedekleyin ... Uygulamaları da ezbere bilirsiniz sanırım onları da direk temiz kurulum sonrası elle tek tek yüklenir ... İdeali budur... Telefon dahili depolaması bariz hızlandı birçok Sata SSD yi geçti hatta nvme pci-express tabanlı SSD leri de geçti ... Bilgisayarınız veya harici SSD hızlı ise yedekleme kısa sürecektir ...

Samsung Pass her türlü otomatik yedekleniyor. Samsung Pass otomatik kendiliğinden hazır olur kullanıcı adları ve şifrelerinizle ...

wipe cache mevcu uygulamalar ve sistem dosyalarındaki veya silinemeyen gömülü uygulama hizmetler filan herşeye ait data önbelleklerini temizler . Aslında fena değildir iyidir ve sadece pano gibi önbelleklerin hepsi temizlenir ... Geri kalan herşey korunur ...

Format/ Biçimlendirme de cihazın kendi içinde yapılırsa kendi fabrika ayarlarına döner. Ama HOME_CSC li olanı değil diğer parçalı CSC den yapılırsa biçimlendirme yapar .

Güvenmiyorsanız da tam yedeğini alıp tekrar kurarken geri yüklemeleri dediğim gibi elle yapın gerisi otomatik gelecektir. Böylece kendiniz yaşayarak ta güven oluşacaktır . Şahsen yadırgamam da   . Karar sizindir.

• Can-KSK kullanıcısına yanıt
    Aynı tv yi 3 ay önce aldım. Mükemmel tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Samsung aradı anket için baya saydırdım. Hep 3 verdim sadece cihaza 5 verdim cihaz mükemmel ama Samsung berbat dedim. Neden dedi kadın kendi markasını bu kadar aşağılayan başka firma yok aynı dönemde satılan iPhone cihaz kendi cihazınızın fazlasına geri alıyorsunuz dedim tabi dikkate alırlarsa Birde biz ilk alanlar keriz gibi hissediyoruz THY eğitim indirimi diye zarar ettik dedim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.