Bildirim
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1878. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
samsung sitesinde ekran değişimi 9400 lira yazıyor.
_____________________________ 2016 Skoda Octavia 1.6 TDI GreenTec Style CR DSG -
Servis harici bir yerde yaptırmayın.
_____________________________ -
Samsung un kendi resmi onarım fiyatları. 6 ayda garantisi var. Samsung dışında bir yere de yaptırmayın.
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/?srsltid=AfmBOopxlFnqF_1mfb18T6QP38zX_IEoPYuq1TmmGz48fq5kV6w6rNQj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
S25U Android 16 güncellemesini almış galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: sabriaga81
Bana da öyle geldi bu adaptif şarj muhabbeti yüzünden cihazı sürekli %80'de şarjdan çıkardım akşama doğru da cihazın şarjı defalarca sıfırlandı. Adaptif şarj tam bir saçmalıkmış. Faydadan çok zararı oldu cihaza.bu bana hep garip geldi ve hic bir zaman bu %80 olayını acmadım telefonlarda .Neden %20 daha az guc ile kullanıyorumki telefonu , o %20 belki benim hayatımı kurtarcak
Bu pil olayının bence geriye donmesi lazım , yani eskiden oldugu gibi pil sök-yenisini yada yedegini tak dönemleri
_____________________________ Amd ryzen 9 3900x işlemci|| Gigabyte x570 Aorus master anakart || Gskill tridentz rgb 16gbx2 3600mhz bellek || Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2 || 512gb samsung 960pro m.2 ssd || 240gb+120gb team extreem s3 ssd || Sapphire nitro+ amd 5700xt ekran kartı || creative ZxR ses karti || FSP AURUM Pro 1200 watt güç kaynağı || cooler master haf-x kasa || BENQ 27" XL2730Z 144Hz 2K QHD FreeSync Gaming Monitor || madcatz strike 5 klavye || win10 pro 64bit -
Arkadaşlar telefonu güncel kullanıyorum. S23 ten geçtim. Rahatsız etmeyin modu gece 22-07 arası Otomatik açılıyor ama gece mail uygulama bildirim sesleri filan gene geliyor. Bir yazılım hatası mı var anlamadım. Rahatsız etmeyin özelliğini aktif kullanan var mı şuan?
Toz ve su alma sertifikası iptal oluyor o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
haftaya da bize
Birşey beklemeyin kilit ekranına bir kaç saat eklenmiş, bir de now brief gelmiş diğer özellikler aynı
Kendi yöntemlerimizle yüklediğimiz now brief güncelleme sonrası sorun çıkarır mı acaba?
Benim tek beklentim uygulamar arası geçiş yaparken bazen 3-4 sn ye takılıyo onu çözsünler, pil performası iyi olsun kafi..
Pil sağlığı ve dark ikonlarda yine gelmiyo galiba s24 lere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zngny -- 20 Eylül 2025; 18:13:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İphone 17 aldım hanıma diye aldım ama her an o tarafa kalabilirim. Tek arayacağım sesli görüşme kaydı çok güzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovid60 -- 20 Eylül 2025; 21:57:37 >
Bedava verseler kullanmam iphoneyi. Fıtık oluyorum androidden sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Ben baya beğendim 17'yi de ultra fiyatına vermeselermiş keşke bu fiyatlarla s24 ultrada baya gideceğim gibi ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bugün mesela 8 saatlik bir araç yolculuğuna çıktım. Sürekli navigasyon açıktı. Araç şarj aletine bağlayıp %80 Max olarak ayarlayıp tüm yolcuğumda ekran açık kullandım. Bataryamda teorik olarak daha az zarar gördü. Samsung bunu açıp açmamayı kullanıcıya bırakmış. iPhone 14 Pro Max bunu yapabilirken max seçebileceğim manuel bir ayar dahi yoktu. Samsung'u bu konuda seviyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 21 Eylül 2025; 0:23:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X