@Prfssr Arkadaşın bahsettiği 3 aylık ekran sigortası ise araştırmanızda fayda olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 15 Şubat 2024; 11:25:18 > |
@Prfssr Arkadaşın bahsettiği 3 aylık ekran sigortası ise araştırmanızda fayda olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 15 Şubat 2024; 11:25:18 > |
If you come across any copyrighted content in this video, please feel free to reach out to us at contactcybotech@gmail.com. We will address your copyright concern within 24 hours.
PEACE! https://www.youtube.com/watch?si=BC2T17TaJ_HVsxI8&v=2UrvdlAdzEw&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurafe26 -- 15 Şubat 2024; 13:5:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
samsung tr ile görüştüm. Forumda ve dünyada ekran bulutlanması ve kasa acıklığı ile alakalı sorun yaşayan ve ayrıca servise yollayıp bu sorun değil dendiği için mağdur olan var dedim. sizden şuan telefon alırsam bu şekilde aynı muameleyi mi çekeceksiniz dedim. Samsung'un bu bulutlanma konusunda ve diğer konuda bilgisi yok dendi bana. elimize gelen bi karar yok dedi. Klasik prosedür işlenir denildi. bende o prosedür bazı insanların faydasına olmamış malesef dedim ve O zaman bende yapacak bişey yok almayı şuan düşünmüyorum dedim. şuan hala bu sorunun kabul edilmediği izlenimini gördüğüm için s24 ultra bence güncellemeye kadar ve sorun kabul edilene kadar alınmaması taraftarıyım. bilginize sunarım. |
Samsung Türkiye klasiği cevaplar. Çağrı Merkezlerine sanki güncel servis şikayet ve kabul verileri istatistikleri mi geliyor ? Bence de riske girmemek adına güncelleme sonrası için beklensin. Bir de bu süreçte bal gibi biliyorlardır ve Şubat üretimlilere filan bakmak gerekir. Fabrika üretim tarihi olarak : Aralık kısmen riskli Ocak kesin riskli . Aslında online değil de mağazalardan alırken cihazı açmadan imei sinden kolaylıkla üretim tarihi hangi ülkeden üretilmiştir herşey öğrenilir. |
_____________________________ |
slmlar , ekran kilit acarken, pin girdikten sonra "ok" basmadan ana ekranı açma durumu yokmu yoksa ben mi ayarını bulamıyorum :( |
Amd ryzen 9 3900x işlemci|| Gigabyte x570 Aorus master anakart || Gskill tridentz rgb 16gbx2 3600mhz bellek || Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2 || 512gb samsung 960pro m.2 ssd || 240gb+120gb team extreem s3 ssd || Sapphire nitro+ amd 5700xt ekran kartı || creative ZxR ses karti || FSP AURUM Pro 1200 watt güç kaynağı || cooler master haf-x kasa || BENQ 27" XL2730Z 144Hz 2K QHD FreeSync Gaming Monitor || madcatz strike 5 klavye || win10 pro 64bit
|
Muhtemelen 4 hane kullanıyorsunuz. 6 hane olmadan ok tuşuna basmaya gerek yok ayarı aktif olmuyor. Şöyle yapın Mesela 1234 olacak şifreniz. Şifreyi değiştirmeye gelin. Yeni şifreyi yazarken 123456 yapın sonra ok tuşunu atla tiki görünecek. Önce işaretleyin sonra işareti kaldırıp bi daha işaretleyin sonra yazdığınız şifreden son 2 haneyi silin devam diyin. Artık ok tuşuna basmanıza gerek yok. Forumda bir arkadaş böyle anlatmıştı. Ben de öyle yaptım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cevabınız icin teşekkür ederim. ben bunların yapacağı işin... 4 hane yapsamda yapmasamda sen o onay kutusunu koysana oraya . Ben istediğim gibi ayarlayayım . |
Amd ryzen 9 3900x işlemci|| Gigabyte x570 Aorus master anakart || Gskill tridentz rgb 16gbx2 3600mhz bellek || Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2 || 512gb samsung 960pro m.2 ssd || 240gb+120gb team extreem s3 ssd || Sapphire nitro+ amd 5700xt ekran kartı || creative ZxR ses karti || FSP AURUM Pro 1200 watt güç kaynağı || cooler master haf-x kasa || BENQ 27" XL2730Z 144Hz 2K QHD FreeSync Gaming Monitor || madcatz strike 5 klavye || win10 pro 64bit
|
Bi daha dene olacak 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
“Rakamlar gösteriyor ki bugüne kadar uygulanan reçete işe yaramadı. İthalat artmaya, kayıt dışı ise büyümeye devam etti. Tüketicinin telefona ulaşmasını zorlaştırmak yerine gerek taksit gerek de düşük vergi ile kolaylaştırmak hem kayıt… https://twitter.com/mobisadorg/status/1757806555968229406/photo/1 |
|