< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 15 Şubat 2024; 17:7:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (528. sayfa)

-
-
-
Free Shipping li olanı alman birkere hata -.- ..
Servise vergi çok orjinal ... Yetmiyor... Kendileri yandaşları hortumladı farturayı alakasızlara böyle böyle kesiyorlar ...
_____________________________ -
Şahsen ben sigara ve alkol ürünlerimi bile free shoptan karşılıyorum artık
üzerinize afiyet 26 karton yedeğim var evde
Vergi düşürerek vergi kaybının önüne geçebileceklerini anladıkları an az da olsa insanlar nefes alır ama çok zor
Bültenleri amacı dışında sanki her gelecek güncelleme öncesi global bültende son kullanıcılara yayınlıyorda şimdi mi göze battı kimse diyemez!
Adamlar beceremedi birçok test yenileri çıkıyor olmamış! Samsung bu işi birkaç daha bir şekilde bizi böyle haberlerle açıklamalarla oyalar sonrasında da Note7 deki gibi patlama riski olmasa da cihazını servise bırakanlar garantisi varsa sorgusuz sualsiz gerekenleri yapacaklara dönecek kanımca ...
10 senedir yd kullanıyorum Tayyip bey daha çok bekler yd kullanmaya devam
Fakirin sırtından al vergiyi zenginin vergi borcunu affet ne güzel memleket...
Ölene kadar yd alacam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Onu görmüştüm. Sürgü yerine hem kamera kapağı hem de stand o şekilde bence ideal değildir . O tasarımda olsa da ring yüzük olayı yok ...
Geçen yılkı tasarımı aynısı özelliklerinde olsaydı ... Rin yüzük öncelik olmazsa olmaz şahsen . Baya da alıştım ... Güven veriyor tutuşta kavramada çekimlerde hareket halinde de sahada da ..
Ülkenin tam ekonomik durumunu millet bilse vergi muhabbeti bu kadar yapılmaz. Şu an aldığımız nefesten bile vergi alınması lazım. Herkesi devlet emekli etti. Kamudaki harcamalar Yunan lokantasında tabak kıranlar gibi zaten. En tepedeki saraylar, uçaklar ufak bir Avrupa ülkesinin bütçesi kadar. Ülkede The Walking Dead dizisindeki gibi gezen göçmenleri saymıyorum bile. Esas sıkıntı seçimden sonra güzün ve kışın. Yazın yine turizmle biraz idare edilir ama şikayetlenmekte doğru değil. Halkın iradesi bu ve herkes katlanacak.
Hocam fazla hakim olmadığım için soruyorum. Bu yeni gelen kayıt zamlarıyla neredeyse aynı fiyata gelmiyor mu zaten?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hani Annesinden dayak yediği halde yine Anne diye ağlayan küçük çocuk vardır ya..!!
Bizmkiside aynı öyle işte; Bizi en çok BEŞİKTAŞ üzsede yine BEŞİKTAŞ diye haykırıyoruz.
AŞK işte..!! -
Pasaport kaydı yaptırmıyorum.
Arkadaşlar kaydırma hareketlerini kullanırken titreşim tetikleniyor ve ben bu olsun istemiyorum, bu ayar hangi başlık adı altında mevcut acaba.
Yılların eskimiş majör güncelleme almayan S20 ye Şubat güncellemesi gelmiştir.
Samsung Galaxy S20 gets February 2024 security update in Europe, USA - SamMobile
Bootloader şuan 1 bir de 2 ye yükselirse fiyatı döviz olarak ciddi artacaktır. Nedense 1 yıla yakın filan düşüyor ama Bootloader artıyor fiyat düşme seyrinde oluyor :) ... Kazıkçılar fırsatçılar ...
Ses kayıtlarını şu an Türkçe olarak yazıya dökemiyor değilmi arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
IMEI kayıt konusunda bir Özbekistan kadar bile olamadık. Kayıt yapmanın kendisi saçma olsa da en azından adamların kayıt ücretleri makul. Bugün bir arkadaşım ülkesine döndü ve sadece 210 TL'e tekabül eden komik bir rakam ödedi. Şuan TR'de bir cihazı pasaporta kaydetmenin hiç bir anlamı yok. +1 YD cihaz daha alır değiş tokuş yapa yapa kullanırım.... YD 2 Ad. S24U fiyatı bile Türkiye'de 1 Ad. telefon fiyatından daha uyguna geliyor. IP'larda makas daha da açılıyor malesef.
_____________________________ Gittiğiniz yol, hızınızdan daha önemlidir.
-
Kıymetli forumdaşlarım, tanımlanan 1500 TL lik oyun kodu call of duty cp veya xbox game pass alımlarında kullanılabiliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ aml -
Telefonunuzda üst kısımdaki şebeke, pil göstergesi, saat vs. kısımlarında iz var mıydı? Dikkat ettiniz mi? Bir yıllık telefonumda az da olsa izler kalmış. Ne kadar dikkatli kullanırsa kullanayım. Gerçi o kısım sürekli ekranda olduğu için yapacak pek bir şey yoktu. Good Lock ile kaldırdım o kısmı.
Merhabalar, söylediğimiz konu 2016 yılında note 7 için yapılan bir durumdu.quote:
Orijinalden alıntı: S741
Selam hocam,
Video ve görsellerimi yukarıda görebilirisiniz. Ben bu telefonu iade etmek istiyorum. Kontak kişiyi paylaşma şansınız var mı acaba. Şimdiye kadar servis, müşteri hizmetleri ve telefondan memnun kalamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dostlar selamlar, ben s24 ultra almayı düşünüyorum fakat sarı sitede 35-36k arası fiyatlsr var yudtdışı sanırım bunlara pasağort kaydı gerekiyor değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X