Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (128. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Hocam hangi cihazi kullandınız bilmiyorum ama son cikan Samsunglarda hep 2 imei oluyor. Esim dedigimiz sey, fiziksel sim imei'lerinden birisini kullanir. *#06# tuslayin isterseniz. Orda kac adet imei varsa cikiyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bende onu diyorum zaten yanlış etikeletdiniz herhalde
en son s23 ultra kullandım zaten
_____________________________ -
Neyse hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Çok uzadı bu yurt dışı muhabbeti. Konu dağıldı. Sizin yaptığınız da çok mantıksız değilmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Evet etiket yanlis olmus pardon hocam :)
Ben aldım gele dursun... fiyat düşerse bi daha alırız :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ öylesine işte!! -
Dün olmayan stoklar bugün tazelenmiş ne hikmetse.. koreden gemi yanaştı herhalde samsung türkiyeye... müşteri kızıştırıyorlar.. algıya oynuyorlar.. aman cihaz bitti kalmadı kaçırmayalım hemen alalım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ öylesine işte!! -
Saat sıfırlanmadan yeni telefonla eşleşti inanamıyorum bu yeni mi geldi yoksa hep böyle bir imkan var mıydı?
Ben redet atınca telefona mecburen saati de sıfırlamak zorunda kalıyordum daha önce.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 ay kullanacagim sonrasinda baska marka da olabilir/ Pixel 9 Pro da veya Sony telefonlari da olabilir ... Yabanci SIM kartim da var ..
Keşke öyle olsa onu bile düşünecek strateji yapacak adam yok Samsung da.Satılmaz diye az getirmiştirler kesin
Bence mantıklı.
Hocam Allah aşkına şu Volkan Manav'ı kaldırın şu ilk sayfadan ya😀
Gerekirse siz kendiniz yazın geri alımda düşük fiyat verdiğini Samsung'un.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQ55HZBP?ref_=cm_sw_r_apan_dp_616W3D93B8G1GF1WV6MX&language=tr-TR
Fikir vermesi açısından bende amazondan şunu sipariş ettim.
Hocam öyle değildir de, geçen yıllarda böyle stok yok muhabbetine hiç girmedikleri için 1 ay falan siparişinin gelmesini bekleyenler olmuştu. Özel konu bile açmışlardı. Bu yıl Samsung bazı konularda biraz ders almış gibi. Olmayan malı satmamak adına online shopa kayıtlı stok bittiği anda kapatıyorlardır. Gümrük, lojistik vb. gibi şeylerden dolayı cihazlar peyderpey stoklarına ekleniyor olabilir.
Ekran zaten düz hocam jelatin neden sipariş ettiniz cam sipariş etseydiniz daha iyi olurdu
mesela
amazon
amFilm (2+2 Paket) için uyumlu Samsung Galaxy S24 Ultra 5G için OneTouch Ekran Koruyucu, Sertlik 9H, Temperli Cam Kamera Lens Koruması, Kolay Kurulum ve Baloncuksuzhttps://www.amazon.com.tr/amFilm-OneTouch-Koruyucu-Temperli-Baloncuksuz/dp/B0CPHSRJWJ/ref=sr_1_17?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=3UGVI1V82PBH6&dib=eyJ2IjoiMSJ9.Tih5vagW3HUgt8OSA9nIsrjkUcDt9ueXYgEN_Hr4j5hxm8NdQ9zMVtpodYIDHyNTtw68J_cnzQnctfQj2lRgLYwDkHpLd9TAqFigwyGRfCp8QlRNc937-NkKVFTujruPNlT4CzmlUI-9IhIsOxKM5CAlzQx2Ux-GUZB_OTz5Wj5KMt7F4umhkCJ-sDNtESDuVzm-nq9AHnbKSdzJ_s5Es7m8WBeW_LMjoTcXd76GVdHGZ_WPGvXpc0tJLsLUoY3xJ-rTFSul-dyuZHtV8QnZ1wukHy-HZZVmN2YPEi5p_30.FnqUhaRij4GeVaaEVSh4X55bVeQDpnYn8Lyj1i21Nrg&dib_tag=se&keywords=s24ultra&qid=1705693719&s=electronics&sprefix=,electronics,1288&sr=1-17
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 19 Ocak 2024; 22:49:18 >_____________________________
-
Cam zarar verebilir ekrana yere düşünce kırılırsa. Aldığım marka adi bi marka değil zaten. Birde telefonu dahada kalınlaştırmasın
Ultra harici modellerde kullanılan Exynos 2400 hakkında çekincesi olanlar izleyebilir. Oldukça iyi sonuçlar vermiş.
youtube
Actually good? Gaming test - Samsung Galaxy S24 Plus with Exynos 2400https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=h_8qoq1bxHM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Aldıgınız marka güzel hocam ben sadece hissiyat açısından söyledim hayırlı olsun
eSIM aslinda EID olarak 3. IMEI ifadesi cikartilabilir SIM kartlilar icin.
Gecen yil birileri teyid etmeden iddia etmisti soyle : 2. SIM ile eSIM ayni imisss ... Ben de dedim ki 2. SIM ile eSIM kullanin bakalim dedim hatta Samsung kendi resmi sitesinde var mi bu iddia icin ama gidip bir musteri temsilcisine soruyor ama net cevap ta yok... Musteri temsilcisi teknik uzman filan saniyorlar ...
. Server kayit ozellikle 2 SIM numarisi icin de yapanlarin merak ettigim EID numarasi da degisiyor mu
. Degisiyorsa belki derim ... Anladigim kadariyla Server kayit yapanlar TEK SIM uzerinden yapiyor bari 2. SIM den yapsalarmis eSIM de kullanirlar iddialari oyle idi de ...
Yapan cevap veren olmadi ...
Sebeke kopmalari sebeke atilmis IMEI in dogal GSM sebekesine ayarliyor ama cihaz 4.5G veya 5G sinyali aliyor veriyor .. Bu cebellesme bile pil tuketir surekli baz istasyonu ve telefon dan gelen anormal SIKLIKTAKI sinyaller 3 lemeler filan pil kadar isinma da yaptirir ...
Bircok Server cihaz sahibi sebeke kopmalari sorunlari yasiyor ...
Bazilari da umursamadigi icin YOK diyor ...
Bazilari soruyor cevapsiz kaliyor ...
Server her acidan SIKINTI ....
S24 lerde artik DUAL eSIM var ... Samsung resmi urun ozelliklerinde yaziyor ...
note 20 ultra ve S23 ultra kullandım ben sw kayıtlı.
2 simde kayıt oluyor
herhangibi bir şebeke kopması çekmeme internet hızı düşüklügü hiçbirşey yok. ben yaşamadım.
10 yıldır yurtdışı cihaz kullanırım birçok model kullandım bu konuda mütavazi olmayacagım hepsinden bilgim var açıkcası yok sw kaydı yok direnç kaydı vs diye.
Samsung pass ve güvenli klasör çalışmıyor.
Eğerki sw kayıt yaparken kullanılan imei numarası amsunga ait degilse otodan güncelleme almaz pc üzerinden yapabilirsiniz samsunga ait ise otodan da güncelleme alabilirsiniz.
format atma yada güncelleme sonrasıda bir problem olmaz atılan imei silinmez
hepsini deneyimledim ben tabiki yine yurtdışı alacagım ve kayıt yaptırmanızada gerek yok yasal süreyi kullanın geçin geriye 2 ay kalıyor kenarda yatsın ocakta sıfırlanacak zaten hat takmadan satın 25 ultraya geçin.
dual e simde cihazdaki imei numaralrı üzerinden çalışıyor zaten ne yaparsanız yapın yolu sonu hep o imeni numarasına çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 19 Ocak 2024; 23:2:5 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f40%2f12%2f00%2f401200b2b35b0be782c3aa332f5945f2.jpeg&t=157826310&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fm.media-amazon.com%2fimages%2fI%2f4189DrGqxVL._SR600%252c315_PIWhiteStrip%252cBottomLeft%252c0%252c35_SCLZZZZZZZ_FMpng_BG255%252c255%252c255.jpg&width=-1&text=0&t=0)