|
Sanki her şeyi araştırmış gibi yazmışsın sanki her şeyi biliyor gibi yazmışsın. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 28 Mart 2022; 14:37:12 > |

1 Mobil
|
Sanki her şeyi araştırmış gibi yazmışsın sanki her şeyi biliyor gibi yazmışsın. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 28 Mart 2022; 14:37:12 > |
Şaka yapıyorsun herhalde değil mi? Şu mesajı yazarken hiç mi bakmadın konunun düz iPhone 13 ve S22 düz modelle alakalı olduğuna. Sanki her şeyi araştırmışım gibi yazdım evet epey.com kıyaslama sayfasına girip senin gibi görsel atmıyorum en azından bir de öyle düşün. S22 Ultra senin baktığın epey sayfasında önde gözükmesinin tek sebebi rakamlar. Epey kağıt üstünde karşılaştırma yapar. Apple şuan 3GB ram ile 12/16GB rami dahi yettiremediğimiz android cihazları ezim ezim eziyor. S22 Ultraya bi 3 GB ram koymayı denesenize mesela? Ultrayı da geçtim düz modeline deneyin koymayı ya. Hadi hepsini geçtim FE modeline bi deneyin. Bende bile S21 Plus var bu kadar markanın fan boyluğunu yapmıyorum pes cidden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iphone 13 ekranı 60Hz hâlâ ve anlamsız pahalı, cidden ben olsam ikisi arasından S22'yi alırdım ama şimdi değil, fiyatı 12.000-12.250 civarına düşünce (ki düşecektir birkaç aya veya daha erken) https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/716503-741184/apple-iphone-13_samsung-galaxy-s22/ edit: samsung genel olarak telefonları ilk çıktığı zamandan birkaç ay sonra %13-20 arasında ucuzlar, o yüzden samsungu çıkar çıkmaz almayın. kullandıktan sonra 2. el piyasasında değeri çok düşer mi bilmiyorum ama abartıldığı kadar düşeceğini sanmam, değer kaybı temelde 0 cihazların birkaç aya ucuzlamasına dayanıyor olmalı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 28 Mart 2022; 16:54:43 > |
|
yani? |
|
|
|
|
Katılmıyorum. Eşim 13 kullanıyor. Maddi olarak sorunum yok. En son iphone x kullandım sonra s10e, s20fe, s21 ve s21 fe kullanıyorum. Bilgisayarım macbook ama android dışında telefon kullanamam. Ekran kalitesi, nfc ile temassız ödeme, android sistem özgürlüğü derken samsung s serisi cihazlar bana göre ios sisteminden daha üstün. iphone 13 60hz ekranı, siri asistan sorunları, saçma sapan kısıtlamalarıyla birçok kişi için mantıklı değil. Alanlarada saygı duyuyorum nasılki pahalı bir markadan saat takılıyorsa iphone pahalı bir aksesuar olarak tercih ediliyor. Teknolojik olarak kamerasından ekranına kadar birçok konuda samsung s serisi cihazlar daha iyi. |
|
Hocam ben S22 tercih ederdim |
|
bu durumlar eskide kaldı. önceden iphone stabilite konusunda iyiydi. uzun süre kullanılıyordu. 2 sene önce almış olduğum samsung a51 android 12 ve 13 güncellemesi alacak bu durumda bile rahat 5 sene kullanılmış olur ki fiyatına göre özellikle bakarsak bence çok iyi. android 8 e kadar herkese iphone önerirdim ama artık kim ne istiyorsa onu alsın. |
|
Altın yada dolar alsın o zaman, değeri seneye katlanır. Telefon yatırım aracı değil alır kullanırsın. |
|
|
|
Bende s6 dan iphone 12 ye geçtim aslında face id ve parmak izi samsung da başarısız olduğunu fark ettim ses iphone12 de çok kaliteli ama iphone uygulamaları hep paralı ve NFC saçmalığı hiç hoşuma gitmiyor s23 çıkışını bekliyorum sanki geçiş yapıcam gibi geliyor hele bir elime alayım da göreyim görünüm de önemli cezbederse android e dönebilirim. iphone artıları bana göre: ses kalitesi face id süper düzgün ısınmıyor gayet stabil birde gerçekten akıllı telefon yani resmen aklı var sanki anlatması zor :) android ve samsung da özlediğim şeyler NFC colornote ajandam :) telefonumu pc ile senkronize programı kullanarak kullanmak ve uygulama özgürlüğü vs vs.. |
|