Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla bende zevk alıyorum benım anlamadıgım hafızamızın nıye sılındıgı ve buraya gerı yollandgımız doktor hafızanı sıldıler dedı buraya yollandın..galıba c-con....adlı fırma bazı deneyler yapmıs bu deneylerde bazıları mutant vs olus..tam anlamadım sonunda aanlarız..cunku fareler kosuuyo eleman buda hafızasının gerı geldıgını anlatmaya calışıyo bıze oyunun...demek eleman bıseyleı buldumu yada bulucakmıydıkı hafızasını sılıp tekrar buraya yolladılar hemde kendını oldurmek ıcın ..valla ılgınc bı konusu avr...
    bende burda kaldım yarın devam ederım sılah mermı vs fazla yok canta 50 kılo alıyo ne sılah ne mermı hıc bıse alamadık...bırde ıkıncı resımdekı helıkopterler bızdenmı yaw...

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

• yaw vıstada bıle baya oynanıyomus bu oyun ozellıkle 1.003 yaması...
  • ekranı saradıgını soyleyen ark sanırım ekran kartı yemıyor..ya drıver guncellesın yada statık lıghtınde dx 8 de oynasın oyunu..bızım ekran kartları bıle fullde oynamıyo ben full lıgh hersey acık aa 2x af full ama cozunurlugu dururek oynuyorum 1024*768 baska turlu takılıyor...ya cozunurluk yada detayları kısıcan baska careyok...
  • fx66ex ilk bölümde tren rayının sağına gidince bölüm bitiyomu???
    ben dost stalkerların olduğu yolun sonundaki düşmanları temizledim şimdi raya gidince bitiyomu orayı nası yapcam adamlar beni görünce öldürüyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

fx66ex ilk bölümde tren rayının sağına gidince bölüm bitiyomu???
    ben dost stalkerların olduğu yolun sonundaki düşmanları temizledim şimdi raya gidince bitiyomu orayı nası yapcam adamlar beni görünce öldürüyolar

kardeş öldürebiliyosan öldürecen onları yoksa ya gözükmeden geç ordan yada gözük ama hızlıca kaç ve geç orayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

fx66ex ilk bölümde tren rayının sağına gidince bölüm bitiyomu???

Bitmiyor dostum ancak tren yolunun altından geçmeye kalkarsan zor anlar yaşarsın ki ölme ihtimalin ypksek, sol taraftan tırmansan geçecek yer yok en uygunu sağdan tırmanmak ama biraz uzaktan adamları gözle. Adamlar bir süre sonra içeriye doğru gidiyorlar, yoldan uzaklaş biraz yani öyel yoldan gidip te sonra birden tepeye tırmanmaya kalkarsan adamların görecekler mutlaka. Toprak kısımdan yavaşça ilerlemeye başla, tepeyi geçtiktan sonra da hemen yola inme bir süre daha topraktan yola devam et, sen yola devam ederken zaten görevin bittiğine dair mesaj alırsın. Yapman gereken adamların tepkisini ölçmek, baktınki adamlar seni gördüklerinde tepki veriyorlar( hareketlenmeler başladı, saklanmaya başladılar) gözden kaybolacak şekilde tekrar ilerlemeye devam edersin dostum. Burayı geçtiktan sonrasında daha rahat ilerlersin.

• Topice göz gezdirdim baştan sona okuyamadım..xrSound.dll problemi yaşıyorum bu yüzden oyunu oynayamıyorum..Oyuna girerken bu hatayı veriyor..O dll i buldum (sanırım) ama bu seferde benzer bir başka hata verdi sonuçta hala oyuna giremedim..Acaba bilgisi olan var mı bu konuda ?

Edit/Not: Dvd korsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 19 Ağustos 2007; 1:45:00 >
  • Oyunu yeniden yüklemeyi denedin mi kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

Oyunu yeniden yüklemeyi denedin mi kardeş

Evet denedim ama olmadı acaba aynı sorunu yaşayan var mı benim gibi?
    Up!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 19 Ağustos 2007; 2:28:40 >
  • SS ler harika dayanamıyorum
  • yok kardeş ilk defa duydum senden. o hatalar ile ilgili görüntü atabilir misin.
  • Düzeldi nasıl oldu anlamadım ama 4. yükleme sonunda sorunsuz bir şekilde açıldı oyun
    Ama üzücü bir durum var grafikler iyi kastırıyo 9600XT
    msw ilgilendiğin için tşkler..
  • Rica ederim düzeldigine sevindim. Kartın ısınıyorsa Bende soğutucu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

Rica ederim düzeldigine sevindim. Kartın ısınıyorsa Bende soğutucu var

O zaman pmden atıver sevabına
  • o zaman ucuza gider be kardeş
  • dostlar bu topladığımız itemleri kombine falan yapamıyoz değilmi şu taşlar itemler hakkında bir genel bilgi verebilirmisiniz.. rapture.. falan isismleri olanlar +5 -10 yeşil kırmızı bu hadiseler tamolarak nedir..

birde şu yan görevleri yaptığımız zaman bize ne kazandıracak nerden bilecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Ağustos 2007; 12:07:07 >
  • yan gorevler money kazandırıyo sılah gıysı vs ıcın..ben yan gorevlerı cogunu son anlarda bıraktım...hatta yaptıgım ıkı yan gorevın rewardını bıle almaya gıtmedım 1000 ruble ıcın o kadar yol gerı gıdılırmı yaw allah askına..valla bazıları radyasyonu bazıları kosmayı bazıalrı kanamayı durduruyo - yazanalrın karsında bloonb varsa kanamayı azaltıyo radyasyom varsa radyasyon yemıssen aonalrı azaltıyo vs..ole gıdıyo..en ıyısı su sarı yuz seklınde olanlar...yıldız seklınde buldum lab x10 da kosmayı manyaklastırıyo...yorulmayı onleyen falan var..ole gıdıyo..

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

dostlar bu topladığımız itemleri kombine falan yapamıyoz değilmi şu taşlar itemler hakkında bir genel bilgi verebilirmisiniz.. rapture.. falan isismleri olanlar +5 -10 yeşil kırmızı bu hadiseler tamolarak nedir..

• quote:

Orjinalden alıntı: reko

yan gorevler money kazandırıyo sılah gıysı vs ıcın..ben yan gorevlerı cogunu son anlarda bıraktım...hatta yaptıgım ıkı yan gorevın rewardını bıle almaya gıtmedım 1000 ruble ıcın o kadar yol gerı gıdılırmı yaw allah askına..valla bazıları radyasyonu bazıları kosmayı bazıalrı kanamayı durduruyo - yazanalrın karsında bloonb varsa kanamayı azaltıyo radyasyom varsa radyasyon yemıssen aonalrı azaltıyo vs..ole gıdıyo..en ıyısı su sarı yuz seklınde olanlar...yıldız seklınde buldum lab x10 da kosmayı manyaklastırıyo...yorulmayı onleyen falan var..ole gıdıyo..

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

dostlar bu topladığımız itemleri kombine falan yapamıyoz değilmi şu taşlar itemler hakkında bir genel bilgi verebilirmisiniz.. rapture.. falan isismleri olanlar +5 -10 yeşil kırmızı bu hadiseler tamolarak nedir..

tamamda mesela hangi yan görev ne veriyo onu nası bilcez mesela işta para içinse yapmam ama mesela güzel bir giysi olur iyi bir silah olur gider yaparız..

bide o taşların yazıalr yeşil yada kırmızı oluyo bu ne anlama geliyo

• İşte doğru sonlar

Projeye katılırsanız ->http://www.youtube.com/watch?v=PDqpXzutLZg

Projeye katılmazsanız ( En güzeli bu Find Strelok Bölümü) ->
    http://www.youtube.com/watch?v=xaYlGnt4U-4
  • oh be enınde sonunda bıtırdım..once kapıyı actım orda bı save ettım ..sonra asagıya ınıp bı dılek tasına baktım...cımlerın ustunde yattım ole bıttı..zevklıydı..neyse ana goreve devam...
    arada manayk hosuma gıden bı ss koyım...kırmızı kırmızı...

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.