Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dilek taşı yanlış sonlardan şimdi elindeki şifre kırıcıyla binanın ikinci katındaki kapıya git ordan devam et. Bu arada içeri girdigin an aşağı iniyosun bölüm atlıyor ya. iki koridorda ilerliyosun ikincide solda kırık duvar var bi sürü adam geliyor. oraya girmeden sağdan devam et iki adamı öldür sağdaki odaya gir hemen solda aşağı merdiven iniyor bodrum katına iniyosun. burda Exoskeleton suit var mutlaka al. Kurşunlara karşı en iyi korumayı sağlayan suittir. Burası Full Radyasyonlu dikkat et sürekli iğne yap kendine. Exoskeleton suit 110 kg taşıyabilir.
  • kapıyı actım sıfreyı kırdım orda problem yok ılerlıcektımde merak ettım tası o yuzden yalancı sonu..o nedenle yoksa gercek sona ılerlıcem sorun yok sadece bı suıt buldum sılah tasıması 70 kg otekınıde bulalım kardes....
    quote:

Orjinalden alıntı: msw

Dilek taşı yanlış sonlardan şimdi elindeki şifre kırıcıyla binanın ikinci katındaki kapıya git ordan devam et. Bu arada içeri girdigin an aşağı iniyosun bölüm atlıyor ya. iki koridorda ilerliyosun ikincide solda kırık duvar var bi sürü adam geliyor. oraya girmeden sağdan devam et iki adamı öldür sağdaki odaya gir hemen solda aşağı merdiven iniyor bodrum katına iniyosun. burda Exoskeleton suit var mutlaka al. Kurşunlara karşı en iyi korumayı sağlayan suittir. Burası Full Radyasyonlu dikkat et sürekli iğne yap kendine. Exoskeleton suit 110 kg taşıyabilir.

• Burayı hatırlarsın kırık duvar
    S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

Buraya girmeden sağdan devam ediyosun.

İki adamı öldürüp sağdaki odaya giriyosun hemen odanın girişinden solda merdiven var aşağı iniyor.

Burda Exoskeleton suit var ilerde.

Dikkat et bu odalar full radyasyonlu.

• ohh beee oyunu bıtırdım yaw 15 kere ısınladım ordan oraya ordan oraya sonra en son ısınlamada eleman geldı bıyerlerı taradı ve the end..valla guzeldı oyun..neyse bu oyunu bıtrdık sımdı hl2 yı oynamamıstım ona bakarım sonra bıoshock ve crosıs takılırızm...saygılar
  • Gazan mübarek olsun
  • Adamdan görev iste o zaman kapı açılıo.
  • ne kapısı ...o oyunun bası hoca bız oyunun sonundayız
    quote:

Orjinalden alıntı: blood94

Adamdan görev iste o zaman kapı açılıo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

ne kapısı ...o oyunun bası hoca bız oyunun sonundayız
    quote:

Orjinalden alıntı: blood94

Adamdan görev iste o zaman kapı açılıo.

• S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

ya arkadaşlar burda anlatılmış ama ben bu kapının şifreyi bulamadım.. yerde yatan kırmızı kıyafetli o adamı bulduma ama üstünden bişe çıkmadı şifre gibi yada çıktıda benmi göremedim..

birde sormak istediklerim

- bende 2 çeşit el bombası var ama hep f1 olmayan çeşidini atabiliyorum diğerini f1 olanı nasıl atarım.
    - silahıma bomba atma özelliği taktım ve bombalarından da aldım onu nasıl atacam
    - pompalı mermisinin bir değişini ve gine makineli mermsisin bir değişiğini buldum bu mermileri nasıl kullanacaz
    - şu itemlerdeki yeşil kırmızı yazılar ne anlama geliyor yani yeşil se neoluyo kırmızı ise ne oluyo

• Kardeş sen strelokun stash ındaki profesörü görmemişsin anlaşılan otel görevi vericekti pripyatta ordan alacağın şifre kırıcıyla bu kapıyı açacaktın böylelike doğru sona ulaşacaktın.

-Diğer el bombasını kullanmak için Controllerde "change ammo type" vardır onu bul "Y" tuşuna felan ayarla böylelikle el bombasını değiştirebilceksin ve silahlarda kullandığın mermi çeşidini (tabi destekliyorsa) deiştirebilceksin.
    -Yine controllerde "granade launcher" var onu da "Alt" tuşuna felan ayarla kendine göre. Mesela thunder S14 aldığında bu tuşa basarsan bomba konumuna geçer.
    -Item lardaki kırmızılar eksi yönde yeşiller artı yönde etki ettiğini gösterir. mesela "bleeding 100" bu kanamanı artırcaağını gösterir. mesela "healt" bu sağlığını artıracağını gösterir.

• quote:

Orjinalden alıntı: msw

Kardeş sen strelokun stash ındaki profesörü görmemişsin anlaşılan otel görevi vericekti pripyatta ordan alacağın şifre kırıcıyla bu kapıyı açacaktın böylelike doğru sona ulaşacaktın.

-Diğer el bombasını kullanmak için Controllerde "change ammo type" vardır onu bul "Y" tuşuna felan ayarla böylelikle el bombasını değiştirebilceksin ve silahlarda kullandığın mermi çeşidini (tabi destekliyorsa) deiştirebilceksin.
    -Yine controllerde "granade launcher" var onu da "Alt" tuşuna felan ayarla kendine göre. Mesela thunder S14 aldığında bu tuşa basarsan bomba konumuna geçer.
    -Item lardaki kırmızılar eksi yönde yeşiller artı yönde etki ettiğini gösterir. mesela "bleeding 100" bu kanamanı artırcaağını gösterir. mesela "healt" bu sağlığını artıracağını gösterir.

sagol dostum bilgiler içinde..

ben bu şifre kırıcıyı anlamadım.. diğer arkadaş yazarken kırmızı giysili adamdan şifreyi alcaz demiş bende böyle bir şey olmadı..
    şimdi şifre kırıcıyı nerden bulacaz ki

• "meet the guide" görevini yapmadan şifre kırıcının yerini bulamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

ya arkadaşlar burda anlatılmış ama ben bu kapının şifreyi bulamadım.. yerde yatan kırmızı kıyafetli o adamı bulduma ama üstünden bişe çıkmadı şifre gibi yada çıktıda benmi göremedim..

birde sormak istediklerim

- bende 2 çeşit el bombası var ama hep f1 olmayan çeşidini atabiliyorum diğerini f1 olanı nasıl atarım.
    - silahıma bomba atma özelliği taktım ve bombalarından da aldım onu nasıl atacam
    - pompalı mermisinin bir değişini ve gine makineli mermsisin bir değişiğini buldum bu mermileri nasıl kullanacaz
    - şu itemlerdeki yeşil kırmızı yazılar ne anlama geliyor yani yeşil se neoluyo kırmızı ise ne oluyo

"msw" dostum, bu kapı "wish Granter"daki kapı değil, bu kapı "lab x16" daki kapı..."evohan" bu kapıyı şifre kırıcı ile açamazsın, "Talk The Guide" görevinden çokçok önce bu yere iniyorsun. Burada buun gibi iki tane kapı var, ben anlatırken demiştim hatta kısa yoldan bu adamlara nasıl ulaşacağınızı da anlatmıştım...sen adama ulaşmışsın ama PDA'na bakmayı akıl edememişsin, PDA'nda yazıyor bu şifre "Found PDA" bölümüne bak, "2st Floor Code" diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam (emin değilim tam olarak).

Bu arada zaten burdakdai görevi yapamazsan ana görev daha fazla devam etmeyeceği için "Talk The Guide" görevi de olmayacak! Madem adamı bulmuşsun bu kapının şifresi "1243"

El bombası tipini değişitirmek için "V" tuşunu kullanıyorsun diye hatırlıyorum, tüfeklerdeki bomba kısmını kullanmak için de "Y" tuşunu kullanıyorsun diye hatırlıyorum (tersi de olabilir).

Pompalı tüfeğin mermisinin değişik olan versiyonunu kullanmak için "önce elindeki tüfeğin mermisini boşalt" (tüfeğe sağ tıkla, küçük bir pencerede "drop" ve "unload" yazar, unload'a tıkla, böylece tüfekteki mermi çantana boşaltılır) ardından kullanmak istemediğin mermilere sağ tıkla ve "drop the eveything" e tıkla, böylece bütün bu mermiler çantandan atılacaklar. Daha sonra da tüfeği reload yap (ama kullanmak istediğin mermiler çantanda olacak) tüfek kullanmak istediğin mermi tipleriyle yüklenir, yere attığın mermileri de "F" tuşu ile çantana tekrar alırsın (istersen).

Diğer silahlar için de aynı yolu izleyebilirsin (otomatik tüfekler için mermi kutularında siyah bant olan mermiler en iyileri)

Taşlar konusuna gelince:

Öncelikle bu knouda benim yaptığım çıkarımları anlatacağım: Yeşil renk, "+" değer üzerine ekleniyor, kırmızı renk "-" değer üzerine ekleniyor. Üzerinde kullandığın kıyafetin "Bullet Proof" değeri (yeşil renk) +40 iken aldığın bir taşın değeri içerisinde kırmızı renkle "-5 Bullet Proof" yazıyorsa kıyafatin Bullet Proof özelliğinin sınır "-5 ile +40" arasında oluyor" anlamına ulaştım ben dostum. Ben de bu sebeple eksi değer veren taşlardan uzak durdum. Ben hala diyorum ki "Bleeding -133" değere sahip bir taş kanamayı azaltmıyor, artırıyor.

• fx66ex@
    sagol dostum şifreyi bende akşam oynayınca bulmuştum pda ya bakmak sonradan aklıma geldi şimdi 2. kapının şifresini buşacam..

Bleeding -133 blending meselesi ni bende anlamdım o bende yeşil renkte yazıyo bir taşta şimdi ben onu kullanıyom kanamayı arttırıyomu bu acaba..

bide bende stalker suit var bir de monlight suit var bunlardan birini atmam lazım çok ağır oldum hangisini atayım sence
  • dırek kapının sıfresıde 9645 dı galıba(salladım) ama 9 la baslıyodu sanırım yangın atan canavarlara dıkkat el bombasıyla ancak olduler kapının arkasına gecıtım mkapıyı kılıtlemıstı..kapının arkasında bırı var dıye bı mesaj gelırse anlakı yangın fırlatanları oldurmen lazım..sabıt kalam devamlı don etraflarında..belgelerı falanda almayı unutma..hade kolay gele...
  • Anlatılanlar çok güzel, yalnız ben bu kadar ilerleyemedim, benim sormak istediğim satıcılar nerede bunların haritadaki yerini ss'le gösterebilirseniz sevinirim. Para kazanıyorum ama malzeme satın almadıktan sonra bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

fx66ex@
    sagol dostum şifreyi bende akşam oynayınca bulmuştum pda ya bakmak sonradan aklıma geldi şimdi 2. kapının şifresini buşacam..

Bleeding -133 blending meselesi ni bende anlamdım o bende yeşil renkte yazıyo bir taşta şimdi ben onu kullanıyom kanamayı arttırıyomu bu acaba..

bide bende stalker suit var bir de monlight suit var bunlardan birini atmam lazım çok ağır oldum hangisini atayım sence

Dostyum bahsettiğin giysiler hakkında en ufak fikrim yok açıkçası ancak altta resimde vereceğim kısma bakarsan, giysinin özelliklerine göre karar verirsin. Kimi giysinin radyasyon dayanıklılığı yüksek (turuncu ve yeşil kıyafetler gibi) ama "bullet proof, rupture" gibi özellikleri düşük dolayısıyla bu kıyafetlerde yaralandığında aldığın hasar daha fazla...Ama "Exoskeleton" denilen (zırh diyeyim ben ona) zırhta "bullet proof" değeri yüksek olduğundan bu defa yaralanmalarda çok zarar görmüyorsun ama radyasyon dayanıklılığı az olduğundan radyasyon seviyesi diğer giyislere göre hızla yükseliyor.

yalnız burada bir noktaya dikkat et: Giysilerdeki "kırmızı renkli" değerlere bakma, kıyafetlerin orijinal değerlerinde kırmızı değerler değil "yeşil renkli değerler" var. Kırmızı renkli değerler bele takılan taşllardan kaynaklanıyor. Kısacası duruma göre, örneğin "Wish Granter"da yeşil kıyafet yoğun radyasyondan dolayı daha koruyucu olurken, son bölümde (kapının şifresinin kırdıktan itibarenki bölümler) "exoskeleton" zırhı daha fazla yara sağlar diye düşünüyorum. Karar senin.

• quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Anlatılanlar çok güzel, yalnız ben bu kadar ilerleyemedim, benim sormak istediğim satıcılar nerede bunların haritadaki yerini ss'le gösterebilirseniz sevinirim. Para kazanıyorum ama malzeme satın almadıktan sonra bir işe yaramıyor.

Dostum zaten alış veriş yapacağın adamlardan birisi oyunun en başında konuşan vatandaş, haritadan bakıp yerini tespit edersin. Ondan sonra ki bulacağın satıcı "Bar" da Barkeep (resimde göstermeye çalıştım), bir diğer satıcı Yantar denilen bölgede baraka içerisinde ve son satıcı da Army Warhoueses'ta (resimde göstermeye çalıştım.

• Evet kapıya dikkat etmemişim wish granter daki kapı degilmiş
  • evt turuncu bir radyasyon giysisi buldum sonunda.. birde sğlam bir askeri uniforma buldum tamadır

- başlık gibi bişey buldum ( ructional psi helmet ) ama bunu giyemedim birturlu

- birde "streloks flash driver" var çantamda bayadır bende ama bununla napacağım bilemedim
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.