Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayağıdır ara vermiştim,bu gün tekrar başladım oynamaya ama birden oyunun sonu geldi.
    Birden fazla oyun sonu var deniliyor benim bitirdiğim sonda bir ışık huzmesinin içine girdim yukardan düşen civatayı eline alıyor bizim eleman
    sonrasında gökten altın yağıyor kötü son olduğu kesin benim eleman ezme oldu çünkü diğer sonlara nasıl ulaşabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 25 Haziran 2007; 14:06:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Bayağıdır ara vermiştim,bu gün tekrar başladım oynamaya ama birden oyunun sonu geldi.
    Birden fazla oyun sonu var deniliyor benim bitirdiğim sonda bir ışık huzmesinin içine girdim yukardan düşen civatayı eline alıyor bizim eleman
    sonrasında gökten altın yağıyor kötü son olduğu kesin benim eleman ezme oldu çünkü diğer sonlara nasıl ulaşabilirim?

bende bilmek istiyorum ama yok işte koca forumda bir kişi bile bilmiyor.bir find strelok var ama bulamıyoruz hiç bir yerde bide find strelok's group's stash diyor ben buldum yer altına indim ama sonra baktım yer altında bir boş yer var kimse yok sonra grubu bulun diyor bulamadım bir türlü o yeraltındaki tunelde bir yerde strelok un grubunun bir üyesi var ama ben bulmadım umarım bu bilgi işinize yarar.

heveslendim bir tunnel e iniyim bakıyım

• 1243 ve 9524 nolu kapıları açtım ama ondan sonraki bolumlede bir reaktormu bisey neyse oynayan arkadaslar anımsıycaklar bir baska numaralı kapılar var onların sifresini bilen varmı
    eger onları açamassam igrenc sona gidiyorum hep:((((

lutfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi said007 -- 26 Haziran 2007; 1:01:34 >
  • benim sistemde full detayda sadece arada bir kasiyo , ne zamanki yeni bolume basladigimda ! yukarida arkadasta 8800 gt varmis , bendekinde fazla kasmiyor ! ama cok bekliyorum acilacagi zaman , en az 10 dakka
  • quote:

Bayağıdır ara vermiştim,bu gün tekrar başladım oynamaya ama birden oyunun sonu geldi.

Görevler sırasında "Meet the Guide" isimli bir görev var. Bu görev için oyuna başladığımız ilk bölüme gitmeniz gerekiyor (ki hartada var,bilginiz olsun diye yazdım). Bu adamla buluştuktan sonra doktorla buluşma görevi çıkıyor. Bunun içinde Strelok'un flash diskini bulduğunuz yere gidin, orada doktorla buluşacaksınız. Ondan efenim doktor size şifre kırıcının olduğu çantanın yerini söyleyecek ve sizde gdiip bu şifre kırıcı bulduktan sonra yola devam edeceksiniz. Dilek taşına çıkılan o katta,üzerinde bir lambanın yanıp söndüğü kapıdan girip hemen oradaki merdivenden yukarı kata çıkmalısınız. İlerideki kapının elinizdeki kırıcı tarafından kırıldıktan sonra kapı açılacak. Kapıdan girdikten sonra save edin verdiğiniz cevaba iki farklı son meydana geliyor. Tabii bunları yapabilmek için her taraftan düşman saldırısına maruz kaldığımız bu bölümden geriye dönmeniz gerekiyor.

• Güzel oyun.
  • sanal bellekten bahsediyor..mübarek oyun tam rammm canavarııııı..her türlü belleğiii sonuna kadar kullanıyor..

quote:

Orjinalden alıntı: they_they

Oyunu yüklerken karşınıza bilgisayarınızın özelliklerinin oyuna yeterli olup olmadığını anlaya bilmeniz için bi ekran geliyor ya.
    S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

Ama benim Page File(!) 2GB olması gerekiyormuş.

Şimdi size sorularım şunlar;

1. Page File ne ?
    2. Page File'yi nasıl arttırcam.

• quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

Görevler sırasında "Meet the Guide" isimli bir görev var. Bu görev için oyuna başladığımız ilk bölüme gitmeniz gerekiyor (ki hartada var,bilginiz olsun diye yazdım). Bu adamla buluştuktan sonra doktorla buluşma görevi çıkıyor. Bunun içinde Strelok'un flash diskini bulduğunuz yere gidin, orada doktorla buluşacaksınız. Ondan efenim doktor size şifre kırıcının olduğu çantanın yerini söyleyecek ve sizde gdiip bu şifre kırıcı bulduktan sonra yola devam edeceksiniz. Dilek taşına çıkılan o katta,üzerinde bir lambanın yanıp söndüğü kapıdan girip hemen oradaki merdivenden yukarı kata çıkmalısınız. İlerideki kapının elinizdeki kırıcı tarafından kırıldıktan sonra kapı açılacak. Kapıdan girdikten sonra save edin verdiğiniz cevaba iki farklı son meydana geliyor. Tabii bunları yapabilmek için her taraftan düşman saldırısına maruz kaldığımız bu bölümden geriye dönmeniz gerekiyor.

dostum çok sağol ne kadar detaylı anlatmışsın

• 2 gb ram aldım şimdi alıyorum bu oyunun ifadesini
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverClocker

Oyunu emule'den indirip kurdum fakat oyunun kısayoluna tıkladığımda stalker logosu açılıyo, görev çubuğunda simge beliriyo sonra kayboluyo.Herhangir bir kıpırdama yok.Sorun nedir acaba ? Sistem imzamda mevcut.O/B ekran kartı var ATİ X1250 yani X700.

Yok mu fikri olan ?
  • bu oyunu oynamak istiyorum ama ne kadar uğraştıysam bir türlü oynamayadım. mesela silah nasıl nereden bulurum, bana verilen görevler nerede yazıyor, para nasıl bulurum ve para ile neleri nereden alabilirim, cesetlerin yanında ekmek sargı bezi gibi şeyler var onlar ne işe yarar ve nasıl kullanırım, bir de bazı askerler ile konuşmam felan gerekli ve onlar bana bir şeyler satıyor sattıkları ne işe yayar.
  • Oyun sonlara doğru aniden kapanıp masaüstüne düşmeye başladı. Bu problemle karşılaşan varmı.Yada çözümü olan ?
  • Bu Oyunun Türkçe Yaması Varmı ...????
  • quote:

Orjinalden alıntı: they_they

Oyunu yüklerken karşınıza bilgisayarınızın özelliklerinin oyuna yeterli olup olmadığını anlaya bilmeniz için bi ekran geliyor ya.

Ama benim Page File(!) 2GB olması gerekiyormuş.

Şimdi size sorularım şunlar;

1. Page File ne ?
    2. Page File'yi nasıl arttırcam.

BİLGİSYARIM SAĞ TIK - ÖZELLİKLER - GELİŞMİŞ - PERFORMANS(AYARLAR) - GELİŞMİŞ. ORDAN SANAL BELLEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 2 Temmuz 2007; 0:22:10 >
  • oyunun minimum sistem ihtiyaçlarına göre açıyor ama ben yinede sorayım bu oyun 9550 ve 512 ramle en düşük ayarlarda oynanırmı , çok kasarmı? teşekkürler şimdiden...
  • arkadaşlar
    ben en son "Find the entrance to the lab" bölümünde takılıp kaldım.. Gözden kaçırdığım noktayı biri söylerse sevinirim. Şifreli 2 kapıyı açıp içeri girdim, ölü bir adamın üzerinden birşey aldım. Sonra girdiğim kapı kapandı,kilitliydi ve açılmadı bir türlü sonra odada gexinirken alev topu gibi birşeyi güç bela vurduktan ve binlerce fare nin bir adamın uzerine geldiği, stalkerin gunlugune de kaydettiği rüya videosunu gördüm sonra kapı açıldı ve çıktım. Geldiğim yoldan merdivenleri çıktım bu sefer zırhlı ordu mensupları çıktı onlarıda vurdum ve dışarı çıktım ama hala görev olarak "Find the entrance to the lab" aktif gözüküyor. kafayı yicem .neyi eksik yapıyorum anlamadım.elamanı hapisten kurtardım tamam mission a complete dedi daha sonra dark valleye gidip labın girişini bulmayı bırak part 4 yazan dokumanları bile aldım. alev toplu yaratığı oldurdum ama hala gorev tamamlanmadı diyor.aynı yerde takılan kişileri gördüm nette sormuşlar ama cevap alamamışlar.Acaba bir şeyi hatalımı yapıyorum yoksa bu bir bug mıdır?oyundan sogudum.bara geri donup barkeeper a gittim ama hala mission tamamlanmadığı için sonraki gorevlere bir turlu baslayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m1c9i7l7 -- 6 Temmuz 2007; 2:07:25 >

• arkadaşlar bnm kısaca 1 sorum olacak

sitemim

amd sempron 2800+ işlemci (1.6 GHZ)
    palit ge force 7300 gt (256) ekran kartı
    512 ddr 400 bellek

ŞİMDİ OYUNU YÜKLEDİM EN DÜŞÜK AYARLARDA BİLE DONMA VE FELAKET BİR BİÇİMDE KASMA OLUYOR
    OKUDUĞUM YAZILARDAN ÇIKARDIĞIM OYUNUN RAM CANAVARI OLMASI

SORUYA GELİRSEM BN BU SİSTEMDEKİ BİLGİSAYARIMA 1 Gb LIK ramle TAKVİYE YAPSAM SORUN HAL OLURMU ? 2. Sİ DE İŞLEMCİMCİM SİZCE YETERSİZ Mİ (İNŞ DEĞİLDİR )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 6 Temmuz 2007; 21:13:22 >
  • yokmu arkadaşlar soruma cevap verecek kimse?
    delircem geçemiyorum bölümü
  • arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm ve bu oyunu oynamak istiyorum ama şu an için tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    öncelikle sistemim:
    e4300
    ds3
    2*1gb ram 667
    gigabyte 6600gt

ancak oyunda çıkan yeni yamalar var anladığım kadarıyla.bu yamalar oyunda çok etkili oluyormu(performansta artış gibi) yoksa kurulmaya gerek yokmu.birde mesela yamalardan 1.003 ü yüklemek için ara patche gerek varmı?
    şimdilik bu kadar.
    teşekürler
  • nerde bu doktor ya.. parayla bilgi aldıgımız adam agropromdaki yeraltı geçidinde( flash diski buldugumuz yer galiba) strelokun grubu var diyo. yok orda bişe yaaaa..beyin kontrolu yapan yaratıgıda öldırdım.. kimse yok orda.. strelok nerde ya..
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.