Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun grafikleri hafiften oblivion'amı benziyor ne ? Textureler falan ?
  • ya şu oyunu bi ağız tadıyla oynayamadım gitti
    grafikler eilk başta laf ettim ama 1650x1050de çok güzelmiş
    OCsiz oynayım dedim kart ısınıyor hata veriyordur diye ondada hata veriyor bölüm bölüm oynuyorum hep:(
  • Merhaba arkadaşlar, bu oyun bende dvd olarak hazır yüklenmiş haliyle var, yani oyunu DVD'den masaüstüne atınca hemen oyuna başlanabiliyor, ancak şöyle bir sorun var, ne kadar save yapsamda load kısmında hiç kayıt gözükmüyor, sanırım kayıt klasörünün yolunu bulamıyor, trainer filanda çalışmıyordu o sorunu çözdüm oyunu masaüstünden alıp programfiles/THQ/ klasörüne atınca yolu düzelmiş oldu, ama save klasörünün yolu nedir tam olarak bilemiyorum, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi acaba,

Teşekkür Ederim..

• oyun çoştu ya bende anlamadım
    arkaplanda çalışan tüm programları kapatıyorum zonealer internet falan flan 850mb boşluk kalıyor ramde sonra paşa paşa oynuyorum
    ayarlar 1680x1050x32 16xAF 0xAA Full Dynamic lights ve maximum detayı seçip shadowsu low yaptım object ve texture detailsi bir kademe düşürdüm
  • arkadaşlar benim makinam biraz eski söyleyim işte özellikleri : celeron 1.8 işlemci, gigabyte p4 titan 533 mhz anakart , ati radeon 9250 256 mb ram acaba en düşük ayarlarda olsada stalker çalışırmı bi cevap lütfen ???
  • arkadaşlar birde bu oyunun patchlerini nerden bulabilirim yardım edebilirmisiniz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa5959

arkadaşlar benim makinam biraz eski söyleyim işte özellikleri : celeron 1.8 işlemci, gigabyte p4 titan 533 mhz anakart , ati radeon 9250 256 mb ram acaba en düşük ayarlarda olsada stalker çalışırmı bi cevap lütfen ???

çalıştırmaz
    oyunun min ihtiyacı
    Microsoft Windows XP (Service Pack 2)/Microsoft Windows 2000 SP4
    Intel Pentium 4 2 Ghz/AMD XP 2200+
    512 MB RAM
    10 GB available hard drive space
    128 MB DirectX 9c compatible card/ nVIDIA GeForce 5700/ATI Radeon 9600
  • Sayın disorderpunk"un vermiş olduğu trainer çalışıyor ODL"te oynarken şimdi FDL"de rahatlıkla oynayabiliyorum.
    Oyun içi çektiğim ss:1024x768 çözünürlük,medium ayar,gölgeler çok düşük,AA kapalı
    redeon x1600 kullanıyorum ve 6.4 sürücüm var
    Not:bu kapının şifresi nedir?

• Arkadaşlar oyunu beğendim.. Atmosferi güzel fakat adamları vururken çok zor ölüyorlar mermi filan sıkıntı oluyor..
    Birde diolagları anlamak için iyi ingilizce gerekli inşallah türkçe yamasını yapanlar olur..

Oyunun iyi bir sistem istediği kesin p4 2.8 ati9550se 1cb+256 ram ile sorunsuz oynuyorum gayet akıcı oyunun ayarlıyla hiç oynamadım ful detayda oynamıyorum yani...

Sonuç olarak tavsiye ediyorum
  • Object Dynamic Lighting ayarı ekran kartının canına okuyo bu oyunda resmen, Static lighting'de 40-70 arası fps alırken Object Dynamic lighting'te 20-40 civarı. İşin enterasan tarafı Object lighthing'i kapattığmda Texture doku ve kalite ayrıntısı düşüyor, ne alakası var anlamadım..
  • 1.03 yamasını nerden indirebilirim. resmi sitesi fileplanet e yonlendiriyor ordanda bir turlu indiremedim. nasıl nerden indrecem ben yamayı. Bu yamalarıda indirmek zor olmaya başladı artık.
  • Ben bugün sonunda oyunu bitirdim. Çok kısa gibi geldi bana 4 günde, günlük 3 saat kadar bir süre oynayarak bitirdim oyunu. Hevesim kursağımda kaldı tam zevk alıyorum derken oyun bitti Ek görevleri falan mı atladım ki böyle bitti yaa?? Yoksa oyun mu böle kısa??
  • Kesin ek görevleri atlamışsın,o kadar kısa bir oyun değil.Hem ek görevleri yapmamışsın,hemde gizli yerlere gitmemişsin anlaşılan.12 saatlik bir oyun değil.
    Yanlız arkadaşlar oyunun sonu tam bir rezalet.Zırh vermişler kullanmıyorsun,gauss rifle vermişler kullanamıyorsun oyun bitiyor.Onları bırak oyunda para ile alınacak hiç bir şey yok.300.000 para ile bitti oyun.Yazıktır o kadar uğraştım didindim yerdeki silahları bile alıp sattım,oyun bitti parayı kullanamadık.Stalker 2 çıkarsa,kesinlikle para falan biriktirmem oyunda.Lazım olmuyor kardeşim.Adamlar bir sürü zırh vermişler.Para ile zırh alınmıyor.Silah desen satıcıdan alana kadar zaten gizli yerlerde,adamların içinde çıkıyor.Peki parayı nereye harcıyacaksın?Ya ben çok aşırı tutumlu oynuyorum yada oyun hakkaten çok saçma şeylerle dolu.Birde oyunun sonunu hiç beğenmediğim.Adam gidip altın para vs... zenginlik diliyor,sonra pisi pisine geberiyor(burada farklı bir kaç son mu var merak ettim).Sonunu çok dandik geldi bana.Herşeyi güzeldi oyunun ama sonunun kötü olması ve paranın kullanılmaması oyunu kötüleştirmiş biraz.Genede tabiki çok güzel bir oyun.Videoları falanda film gibiydi yani.Atmosfer,sesler vs... çok iyi.Tavsiye ederim ama para falan biriktirmeyin sakın.Ben görevlerde verilen zırhların bile çoğunu kullanamadım.Yazık oldu resmen...

• quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

Kesin ek görevleri atlamışsın,o kadar kısa bir oyun değil.Hem ek görevleri yapmamışsın,hemde gizli yerlere gitmemişsin anlaşılan.12 saatlik bir oyun değil.
    Yanlız arkadaşlar oyunun sonu tam bir rezalet.Zırh vermişler kullanmıyorsun,gauss rifle vermişler kullanamıyorsun oyun bitiyor.Onları bırak oyunda para ile alınacak hiç bir şey yok.300.000 para ile bitti oyun.Yazıktır o kadar uğraştım didindim yerdeki silahları bile alıp sattım,oyun bitti parayı kullanamadık.Stalker 2 çıkarsa,kesinlikle para falan biriktirmem oyunda.Lazım olmuyor kardeşim.Adamlar bir sürü zırh vermişler.Para ile zırh alınmıyor.Silah desen satıcıdan alana kadar zaten gizli yerlerde,adamların içinde çıkıyor.Peki parayı nereye harcıyacaksın?Ya ben çok aşırı tutumlu oynuyorum yada oyun hakkaten çok saçma şeylerle dolu.Birde oyunun sonunu hiç beğenmediğim.Adam gidip altın para vs... zenginlik diliyor,sonra pisi pisine geberiyor(burada farklı bir kaç son mu var merak ettim).Sonunu çok dandik geldi bana.Herşeyi güzeldi oyunun ama sonunun kötü olması ve paranın kullanılmaması oyunu kötüleştirmiş biraz.Genede tabiki çok güzel bir oyun.Videoları falanda film gibiydi yani.Atmosfer,sesler vs... çok iyi.Tavsiye ederim ama para falan biriktirmeyin sakın.Ben görevlerde verilen zırhların bile çoğunu kullanamadım.Yazık oldu resmen...

Sonunu ben de hiç beğenmedim zaten ne olduğunu anlamadım bi baktım oyun bitmiş En son çok güzel bi silah keşfetmiştim çok rahat vurabiliyodum düşmanları ama tadını alamadım bu gidişle oyuna bi daha başlıcam ek görev falan yapmadım sanırım hiç. Oyunu bitirdiğim zaman çantam 56 kg falandı ve biteceğini bilsem her şeyi kullanırdım boşuna çantada tutmuşum. benim para bitmişti zaten son göreve giderken aldığım zırh paramı bitirdi Beş parasız bitirdim oyunu. Hatta bandage almamışım yeterince ve ölüleri hep araştırdım bulabilmek için Oyun oynanabilirlik açısından güzel ama kopukluklar çok özellikle sonu...

• oyun acayip karışık geldi. baya kasıyor beni. bu artifactları nerden buluyoruz. Görevlerin bazılarını başaramadım oyunun sonunu etkilermi. bazı bolgelerde gorevler var ancak oraya gidecek yola cıkamıyorum kapalı.
  • oyun cok ıyı grafıkler olsun sesler olsun basarılı
  • Ayarlar high ancak static lightinig de. Dynamic Lightinig de çok kasılıyor makine. Çimlerin hareketlerini goremiyorum. Acaba neden, hangi ayar düşük oldugu için.
  • Merhaba arkadaslar.. ben bu oyunu bugun aldım sistemim kaldırır sanıyordum çok kotu bir şekilde kaldırıyor.

İlk olarak gökyüzü sapsarı .. bunu windows modda oynamayarak geçtim ekran ayarlarındanda monitöre kaplattım ama 800 600 oynayamıyorum ozaman pencere cok kucuk oluyo oyundan da bisey anlamıyorsun.

Sistemimi ekran kartı dısında iyi sanıryordum ama nasıl bukadar yavas calisti anlamadım. Daha oyunun başında gitar çalan arkadasların oraya geldigim anda sistemi nekadar asagıya çeksemde yavaslıyo (alevden sanıyorum).

Oyunun ayarlarım şöyle: Dinamilk ışıklandırma orta da yani sadece objelere olan. Çözünürlük 1024 768 . antialiasing ve anisotropic kapalı . görüş uzaklıgı yuzde 20 lerde detaylar 30-40 larda cogu yuzde 30 larda golge yok ligtining de yok. Bu ayarlarla bile yanlızca düzlüklerde kasmıyo biraz ilerleyince köpeklerle savasırken yine yavasladı.Bunun bir çözümü yokmu ? ayarlarda ekran kartım kötü oldugu için neyi kısmalıyım yani hangi seçenek ekran kartına hitap ediyor ? ve sistemimin böyle kasması dogalmı ? Yanlıtlarsanız çok sevinirim.

Sistemim:
    AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ @2010MHz
    NVIDIA GeForce 7300 LE ~512MB
    2048MB RAM
    GıGABYTE K8 Triton PCI-Express / Dual Channel DDR400 (supports amd athlon 64 X2 / 64 FX/ 64 processors

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8610EA126 -- 18 Haziran 2007; 17:25:46 >

• ekran kartı çok zayıf kalıyor. Dinamik ışıklandırmayı statik yapmalısın ozaman daha iyi sonuç alırsın. Ayrıca ayarları high degil medium yaparsan oyanabilirlik artar. Bu oyun için o sistemden daha fazla şey bekleme. Ram ve işlemci yeterli ancak ekran kartı geride kalıyor.
  • Teşekkürler az önce de frapsla deniyordum. Senin dedigin gibi static e getirip herseyi fulledigimde 20-12 arası fps aldım .. onu açınca qualityi minimuma getirip herseyi kapasam da 15 fps yi geçemiyorum. Gerçekten Dinamik ışıklandırmada sorun var ama benim anlamadıgım Oblivionda HDR(bu dinamik ışıklandırmayla aynı şey yanılmıyorsam) ile birlikte oynayabiliyordum yani tabi kasma yapıyordu ama bu oyundaki kadar aşırı degil onu ve quality dusurunce 50 FPS aldım. Herneyse yanıtn için tekrar teşekkürler bende artık hdr yi kapıycam aslında çözünürlüğü düşürsem iyi olurdu ama dedigim gibi dusuremiyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.