Bildirim
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (64. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Elf Dragon
Teşekkürler az önce de frapsla deniyordum. Senin dedigin gibi static e getirip herseyi fulledigimde 20-12 arası fps aldım .. onu açınca qualityi minimuma getirip herseyi kapasam da 15 fps yi geçemiyorum. Gerçekten Dinamik ışıklandırmada sorun var ama benim anlamadıgım Oblivionda HDR(bu dinamik ışıklandırmayla aynı şey yanılmıyorsam) ile birlikte oynayabiliyordum yani tabi kasma yapıyordu ama bu oyundaki kadar aşırı degil onu ve quality dusurunce 50 FPS aldım. Herneyse yanıtn için tekrar teşekkürler bende artık hdr yi kapıycam aslında çözünürlüğü düşürsem iyi olurdu ama dedigim gibi dusuremiyorum :)
full dinamik ışıklandırmada dene birde. 1 kare alıyorsun.
-
Işıklandırmayı Object d. yapınca hersey yuzde 40larda 28-9 fps aldım (800-600 anti,light d. shadow yok), aynı ayarlarla ışıklandırmayı Full yaptım Sunı kapadım 33-11 Fps aldım ? oyun biraz daha karardı ama farkı tam anlayamadım dahada rahatladı pc. Artık bu ikisinden birinde oynycam ama hala neden fullde daha iyi çalıştıgını anlamadım :)
(gokyuzuyu sarı goren arkadaslar, pc nin çözünürlüğünü düşürerek ve ekran ayarlarıyla biraz oynayarak full windows dan çıktıgınızda yine full windows mus gibi oynayabilirsiniz ben oyle oynuyorum hic bir farkı yok) -
Benimde gökyüzü bi acayip sarı değil CS'de izleyici modundayken haritanın dışına çıkınca görüntü kayıyorya aynen benim gökyüzüde öyle oluyor.
YARDIM EDİN LÜTFEN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi they_they -- 20 Haziran 2007; 10:09:57 > -
imzamdaki sistemle.... full mod oynasam arada donma yapıyor... o kadar paralar verip ekran kartı alıyoruz ve yinede sorun çıkarıyor .... napalım artık gidip 5 ekran kartını birleştirip duble sli mi yapmaya çalışalım
-
Beklediğimize deydi bence... süper bir oyun ortaya çıkmış.. -
bnde tam video ve reklamlar bittiği zaman oyuna girmeyip wine geri dönüo neden -
Bi bölümde takıldım. Bölümün adını tam bilmiyorum.Kapı şifreli sifreyi nerden bulcaz.
Bölümü hatırlamak için birkaç ipucu;
Mekan karanlık
Bi canavar bana kutu atıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: they_they
Bi bölümde takıldım. Bölümün adını tam bilmiyorum.Kapı şifreli sifreyi nerden bulcaz.
Bölümü hatırlamak için birkaç ipucu;
Mekan karanlık
Bi canavar bana kutu atıyor
Dostum bu katta dolaşırsan kapının şifresine sahip olan adamın cesedini bulacaksın. Onu bulduğunda PDA na mesaj gelecek, mesajda şifre yazıyor. -
buldum saol -
BENDE BAŞLARDA TAKILKDIM KOMİK AMA :d ADAMIN CANI HEMENCECİK GİDİYOR..RADYASYONA MARUZ KALDI GAZ MASKESİ VAR AMA KULLANAMIYORUM..SONRA FULL CAN 2 DAKİKA SONRA BİTİP ÖLÜYOR -
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet523
BENDE BAŞLARDA TAKILKDIM KOMİK AMA :d ADAMIN CANI HEMENCECİK GİDİYOR..RADYASYONA MARUZ KALDI GAZ MASKESİ VAR AMA KULLANAMIYORUM..SONRA FULL CAN 2 DAKİKA SONRA BİTİP ÖLÜYOR
panzehiri kullansana 1gun surmedi su oyunu bitirmem biseyede benzemiyo ya okadar yıl adamlar votka içmis 1yıla sıkıstırmıslar oyunu yalan yok efendim 7yıllıkmıs -
bu oyun 1 gunde bitirilecek cinsten degil. Hiç bir görevi yapmadan birçok şeyi üstün körü geçerek oynamışsın. Oysa oyunda okadar çok diyalog ve özellik varki oyunun ortasındayım ve baştan başlamayı düşünüyorum. Çünkü eskiden yapmadıgım ve kaçırdıgım noktalar oyunun sonunu etkiliyor. Oyunun 7 sonundan en iyi ile bitirmek istiyorum. Ama ilk seferde hele 1 günde oynayarak asla yapamazsın. Mesele oyunu nekadar çabuk bitirdigin degil, oyunu nekadar anlayarak bitirdigindir. Ordaki konuşmaları bile okuyup takip etmeye kalksan baya zaman harcarsın.
Burda oyunun tam çözümü var.
http://guides.gamepressure.com/stalker/guide.asp?ID=2612
-
evet oyun çok geniş kapsamlı önemli olan bu kapsamı keşfetmek bunun içinde bu fps'yi half life yada doom3 oynar gibi oynamamanız gerekiyor. daha çok oblivion gibi araştırmacı olmak gerekiyor buda oyunu rpg tarzına bürüyor benimde kafa dank etti baya güzel oyunmuş sindire sindire oynuyorum ama mutlaka kaçan veya kaybettiğim bölümler oluyor -
Oyunu emule'den indirip kurdum fakat oyunun kısayoluna tıkladığımda stalker logosu açılıyo, görev çubuğunda simge beliriyo sonra kayboluyo.Herhangir bir kıpırdama yok.Sorun nedir acaba ? Sistem imzamda mevcut.O/B ekran kartı var ATİ X1250 yani X700. -
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
evet oyun çok geniş kapsamlı önemli olan bu kapsamı keşfetmek bunun içinde bu fps'yi half life yada doom3 oynar gibi oynamamanız gerekiyor. daha çok oblivion gibi araştırmacı olmak gerekiyor buda oyunu rpg tarzına bürüyor benimde kafa dank etti baya güzel oyunmuş sindire sindire oynuyorum ama mutlaka kaçan veya kaybettiğim bölümler oluyor
+1 -
tam çözüm çok iyi oldu saol -
X-18 labs ta takıldım. Kapı şifresini turunculu adamın üzerinden aldım ancak ondan sonrası yok dökümanı bul diyiyor ama nerde oldugunu bulamadım. tam çözümde de anlamadım ne yapacagımı. -
oyunlar stalker ı bitirdim gayet güzel bide bunu arkadaşa götürdüm ama onda çok takılıyor acaba takılmayı önyecek ve ya azaltacak bir yama varmı?
bu arada çok güzel özellikle trainer ile oynayın -
bu oyunu fullde 1280-1024te min. 30fps ile oynamak için nasıl bi sistem lazım. ben asağıdaki sistemle bu config de 25-15 fps alıyorum. aksiyon sahnelerinde daha da düşüyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X