Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: guraktan

Birde mesajda bu modun Dinamik Lightingde geçerli olduğunu söylemişsiniz. Bende Dinamic Lighting zaten seçenek olarak çıkmıyor, mecburen Statikte oynuyorum. Bu modun bana bir faydası olur mu?

malesef. sadece "FULL DYNAMIC" için yapılmış bir mod. object dynamıc te bıle calısmıyor.
  • @disorderpunk Dediğin ayarları yaptım yükleme esnasında kitleniyor,bu ayarı yapmadan öncede kitlenme oluyordu...bi oyun zevkimiz var insanı iyice soğutuyorlar pc de oyun aynanmıyacak hale getirdiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

@disorderpunk Dediğin ayarları yaptım yükleme esnasında kitleniyor,bu ayarı yapmadan öncede kitlenme oluyordu...bi oyun zevkimiz var insanı iyice soğutuyorlar pc de oyun aynanmıyacak hale getirdiler

daha onceden de kılıtlenme varsa "gamedata" klasorunu tamamen sılıp bı daha deneyebılırsın. bende de olmustu zamanında sonradan yukledıgım baska bı moddan dolayı oldugunu anladım. artık pc lerde max sistem almamız sart :) oyun acamaz halke gelıcek yakında
  • Programı'ın kurulumunu yaptım fakat performans artışı yerine bende daha da düşürdü fpsyi bilginize..
  • bende dün başladım oyuna gerçekten bu kadar iyi olmasını beklemiyordum ama müthişti,oyun yalnızlık ve korku hissini mükemmel bir şekilde veriyor...dün gece başladım ve ancak sabaha doğru 5 te başından kalkabildim........

imzamdaki sistemle 1280-1024 full dynamic ligthning+ herşey açık çok rahat oynadım...oynamayan varsa hiç durmasın mutlaka edinsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

bende dün başladım oyuna gerçekten bu kadar iyi olmasını beklemiyordum ama müthişti,oyun yalnızlık ve korku hissini mükemmel bir şekilde veriyor...dün gece başladım ve ancak sabaha doğru 5 te başından kalkabildim........

imzamdaki sistemle 1280-1024 full dynamic ligthning+ herşey açık çok rahat oynadım...oynamayan varsa hiç durmasın mutlaka edinsin

Rpg oyunu gibi görevler çok karmaşık bulmak çok zor adamlar ölmüyo onlar uzaktan beni vuruyolar ben onları vuramıyorum bi tek hava grafiği güzel bi oyun gerisi boş bence

• quote:

Orjinalden alıntı: flywer

quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

bende dün başladım oyuna gerçekten bu kadar iyi olmasını beklemiyordum ama müthişti,oyun yalnızlık ve korku hissini mükemmel bir şekilde veriyor...dün gece başladım ve ancak sabaha doğru 5 te başından kalkabildim........

Rpg oyunu gibi görevler çok karmaşık bulmak çok zor adamlar ölmüyo onlar uzaktan beni vuruyolar ben onları vuramıyorum bi tek hava grafiği güzel bi oyun gerisi boş bence

valla o senin düşüncen dostum saygı duyarım...adam vurmak zor gerçekten ona katılıyorum ,uzaktan adamlara hiçbirşey etki etmiyor ama RPG özelliği bence çok güzel olmuş görev almak görevi tamamlamaya çalışırken yeni şeylerle karşılaşmak çok hoş bir şey...

atmosfer olsun yeter derlerdi inanmazdım ama şimdi inanıyorum

HAVA GRAFİĞİ+IŞIKLANDIRMAlar bence mükemmel....

• Yaw arkadaşlar , bende oyun diğer Xp'de kurulu , 1nci Xp'den oyunu çalıştırabiliyorum fakat Save yapmama rağmen dosya oluşturmuyo. Oyuna her başladığımda yaptıığm ayarlar ve kayıtlar kayboluyo ne iştir anlamadım ...
  • arkadaşlar bi yerde takıldım hani bu x16ıncı labratuara gidioz ordan bişeyler aşdım labratuardan çıkıcam ama geldiğim yoldan geri gidemiorum bi merdiwen war kırılmış adamda zıplıyarak tutunamıo nası geççem orayı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: breakercobra

arkadaşlar bi yerde takıldım hani bu x16ıncı labratuara gidioz ordan bişeyler aşdım labratuardan çıkıcam ama geldiğim yoldan geri gidemiorum bi merdiwen war kırılmış adamda zıplıyarak tutunamıo nası geççem orayı ya

Bu bölümde döner merdivenlerden çıkarak 3 tane mekanizmayı çalıştıryordun, bir kat yukarıda da yerde bir ölü vardı. İşte o adamın olduğu odada,sağlı sollu, tellerle örülmüş odacıklardan birisinde kırık bir zemin var. Oradan aşağıya atlıyorsun dostum, burasıda bir tünel,bu tüneli takip edersen çıkış yolunu bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

arkadaşlar bi yerde takıldım hani bu x16ıncı labratuara gidioz ordan bişeyler aşdım labratuardan çıkıcam ama geldiğim yoldan geri gidemiorum bi merdiwen war kırılmış adamda zıplıyarak tutunamıo nası geççem orayı ya

Bu bölümde döner merdivenlerden çıkarak 3 tane mekanizmayı çalıştıryordun, bir kat yukarıda da yerde bir ölü vardı. İşte o adamın olduğu odada,sağlı sollu, tellerle örülmüş odacıklardan birisinde kırık bir zemin var. Oradan aşağıya atlıyorsun dostum, burasıda bir tünel,bu tüneli takip edersen çıkış yolunu bulursun.

arkadas demis zaten o merrdivenleri cikdin makinalari accakmiydin kapatcakmiydim tam hatirlamiyorum ondan sonra en son bi yaratik öldürüyorsun onun sag tarafinda asagiya dogru kirik bi zemin var ordan atliyorsun sonra devamm

• quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

eywallah çok saol bide şu patchi denicemde arkın werdiği bi işe yarıomu peki?

• Orjinalden alıntı: breakercobra

eywallah çok saol bide şu patchi denicemde arkın werdiği bi işe yarıomu peki?

"arkın" demekle ne anlatmak istediğin anlamdım, bu kelimeyi açarsan yardımcı olmaya çalışayım hatırladığım ve bildiğim kadarıyla.
  • Arkadaşlar oyunu mutliplayer oynayan varmı ? varsa..

1.003 patchi yükleme ve oyunda 68-98 ping olmasına rahmen..

girdim her serverlarda oyuncuların yürümeleri ve koşmaları cok garip + ışınlanır gibi kosuyorlar...

şöyle diyim böyle gitceğine düz bi yol düşün >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

böyle gidiyor >------->>>--------->>>---->>>

hele X basıp koşarlarsa >>------------------------->>---------------->>------------->>

Anlatmak istedim olay şu.. adamları ancak sotede vurabiliyorum yürüyen veya koşan adamı vurmak nerde ise imkansız

oyunda kasmada yok serverden kaynaklanan lag da yok stotedeki adamı cok rahat vuruyorum

benim gibi multiplayerde böyle sorun yasan varmı arkadaşlar ?

eğer böyle bi sorun varsa acilen multiplayer yürümelerin ve koşmaların düzelten bi patch cıkarmaları lazım

umut ediyorum ki... multiplayer oynayan bi arkdaş vardır forumdan şimdiden tesekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyth -- 2 Haziran 2007; 4:42:20 >

• kapı şifreleriyle ilgili:
    ben wish granter görevi açıldığında(makinayı kapatınca çıkan görev)binada şifreli kapıların şifresini bulamadım(makinayı kapat görevinin olduğu bina yani).kapılar aynı mıanlayamadım(belki etrafından dolaşıp öbür tarafına geçiyor da olabiliriz belki; ancak makinayı kapat görevinde gene aynı binanın içinde üç dört tane şifreli kapı vardı.nedir bunların şifreleri?
    ayrıca oyundaki tüm kapı şifrelerini toptan yazarmısınız?bildiklerim:
    1243 ve 9524(bunlar çok önce geçtiğim görevlerdeydi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bart1969 -- 2 Haziran 2007; 15:27:17 >
  • Beyler topic kirliliği yapmadan sorumu sormak istiyorum
    redeon x1600 kullanıcısıyım,3 ghz işlemci,1024 ram falan var
    medieval total war"ı bile 1024x768 full hight ile oynadım
    galiba ya ekran kartımda yada sürücüde bazı problemler var.
  • ati ekran kartlarında bazen sorun cıkarıyor oyun. ben gforce 6600 la sorunsuz bitirdim.
  • Bu oyuna ısınamadım. Niye bilmiyorum. 2 ay makinamda durdu. Sonunda sildim.
  • arkadasalar oyunun 1.003 yamasını kurdum yanlız oyun acılmıyo ilaclı crack lazım ama onuda bı turlu bulamadım elınde olan arkadaslarımız yada ındırcıcegımız lınk de olabılır bı yollayabılırlermı pm den sındıden cok tesekkurler
  • arkadaşlar oyunda bir yerde takıldım yardımlarınızı bekliyorum. Talk to Sakharov kısmındayım. secret tunel den geçerek labaratuvara gidiyorum.X16 dokumantını aldım. ama labaratuvara gittiğimde adam yerde yatıyor durumda bana talk the sakharov diyor ama adam yerde yatıyor. ne yapmam lazım. bir görevde yanlışlık mı yaptım acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.