Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ay ki level dergisini al orda var. ugrasma indirmeyl e falan.
  • Bu oyunda adamlara uzaktan mermi işlemiyor galiba.Onlar beni uzaktan vuruduğu halde ben onlara ateş ediyorum hiç bir şey olmuyor.
    Ancak yanıan gidecen kafasına sıkacan.Öbür türlü çok zor ölüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hooijdonk1120

Bu oyunda adamlara uzaktan mermi işlemiyor galiba.Onlar beni uzaktan vuruduğu halde ben onlara ateş ediyorum hiç bir şey olmuyor.
    Ancak yanıan gidecen kafasına sıkacan.Öbür türlü çok zor ölüyorlar.

evet oyunun bi zorluğuda o
  • kimse demedi en kolayında oynamamak için 2. zorluğu seçmiştim genelde iyi bir zorluk derecesi olur 2. olanı. başta sevmemiştim mesajımdaki gibi ama trainer indirdim bir tane sağlık hilesi ve sınırsız ammo açıp oynadım biraz ilerledikten sonra oyun akıcı olmaya başladı. şu görünmez yaratıklarla ve ne yaptığını çözemediğim ( baş dönmesi gibi bir şey ) yaratıkla karşılaştım gayet güzel görünüyorlar. devam edeceğim umarım bundan sonra da hızlı akmaya devam eder oyun.
    quote:

Orjinalden alıntı: miyagi007

kim dedi sana stalkerla basla diye. en kolay seviyede basla. ama merak etme o bile yeterince zor. tam çözümle aynı zevki almazsın. çünkü gerçekten insanı başına çivilicek bir oyun.

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

aynen katılıyorum tam çözümün Türkçesi çıkana kadar oynamayacağım. oyunda acayip bir zorluk var başlarken Stalker ile başladım doğru dürüst kimseyi vuramıyorum ne cinsmiş yaa
    quote:

Orjinalden alıntı: tugayadıgüzel

yokmu bu oyunun tam çözümü acaba arkadaşlar.

• Arkadaşlar oyunda fenerim açılmıyor options dan baktım L de fakat oyunda açılmıyor armorlarla alakası olabilirmi ? Nightvision var fakat fener gibi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roll_FEAR

Arkadaşlar oyunda fenerim açılmıyor options dan baktım L de fakat oyunda açılmıyor armorlarla alakası olabilirmi ? Nightvision var fakat fener gibi değil.

Bende bulamadım el fenerini.nightvision da açılmıyor.n ve l ye basıyorum bişey açılmıyor.yer altında Karanlık yerlere girdim adamları göremiyodum.zar zor geçtim kaç karanlık yeri.

Nasıl bulacaz el feneri?
  • Bende low detayda ve 800*600 çözünürlülükte oynarken aynı şey oldu, belki bu sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.
  • arkadaşlar x18 denen lab girişinde takldım bi kapı var ve şifre istiyo
    bi türlü kombinasyonu bulamadım
    ekran görüntüsü alayım dedim prnt scrn ile olmadı

lütfen bilen bi arkadaş burada hangi şifreyi kullanacağmı söylesin

• quote:

Orjinalden alıntı: sarhanos

arkadaşlar x18 denen lab girişinde takldım bi kapı var ve şifre istiyo
    bi türlü kombinasyonu bulamadım
    ekran görüntüsü alayım dedim prnt scrn ile olmadı

lütfen bilen bi arkadaş burada hangi şifreyi kullanacağmı söylesin

Bu kapının şifresi yanlış hatırlaıyorsam 1243 idi

• şifre sorunu halloldu teşekkürler
    ama aynı x-18 de iri bi hayvanın oldğu kısmda takldım yaa
    hayvanı öldürüp bi kapı içine giriyoz bazı belgeleri buluyoruz kumanda masasında tamam sonra çkmak içn yürüdğmde çıkış kapısı alevler içnde yanıyo ve kapalı.bu arada nerden geldği belli olmayan alevler üzerimize püskürüyor.
    ingilzce çözümnden burdan nası çıkacağmı anlayamadım
    lütfen bi yardım edin arkadaşlar.

• dikkat edersen alevleri çıkaranın bir yaratık olduğunu görürsün onu avlaman gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

dikkat edersen alevleri çıkaranın bir yaratık olduğunu görürsün onu avlaman gerekiyor

hocam buna doğru ateş ettim ama görünmedği içnmidir nedir bi etkisi olmadı yaa
    bunu avlamanın kolay bi yolu varmıdır??
  • Arkadaşlar oyunu şimdi bitirdim ama sonunda ne oldu açıkçası hiç birşey anlamadım. Bitiren biri pm atsın açıklasın lütfen yoksa çatlıcam meraktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 21 Mayıs 2007; 19:18:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad.Butcher

Arkadaşlar oyunu şimdi bitirdim ama sonunda ne oldu açıkçası hiç birşey anlamadım. Bitiren biri pm atsın açıklasın lütfen yoksa çatlıcam meraktan.

Bu noktada "Hangi sonu bitirdin?" diye sormak lazım kardeş. Ben 3 farklı son gördüm, saolsun buradan bir arkadaşın yardımıyla, dilek taşına ulaştın mı? Anladığım kadarıyla bu yalancı sonlardan biriymiş...
  • dilek tasına ulaşılan tum sonlar yalancı son. zaten oyunun sonları ile ilgili ayrı bir topic var. oraya baksan daha iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

Arkadaşlar oyunu şimdi bitirdim ama sonunda ne oldu açıkçası hiç birşey anlamadım. Bitiren biri pm atsın açıklasın lütfen yoksa çatlıcam meraktan.

Bu noktada "Hangi sonu bitirdin?" diye sormak lazım kardeş. Ben 3 farklı son gördüm, saolsun buradan bir arkadaşın yardımıyla, dilek taşına ulaştın mı? Anladığım kadarıyla bu yalancı sonlardan biriymiş...

• quote:

quote:

Yalancı sonmu? yaw ben boşunamı bitirdim şimdi oyunu yaw

• önceki yazılan mesajlara bakarsan anlarsın. oyunun bir yerinde doktorla bulusman gerekiyor. eger doktorla bulusmazsan maalesef gercek sonları goremiyorsun.

quote:

quote:

quote:

Yalancı sonmu? yaw ben boşunamı bitirdim şimdi oyunu yaw

• sanal bellek ayarını tekrar yapıcaksın. ben en düşük olanı 2024, en büyüğü de 3000 yaptım oldu
  • bu oyunu bi kaç kere oynamıştım... mükemmel bi oyun ama oldukça fazla ram istiyo... benim evdeki pc şuan bu oyunu açmaya yetmiyo ama yaklaşık 4-5 ay sonra yeni nesil oyunların hepsini açacak bi pc m olacak ve ilk yükleyeceğim oyunlardan bi tanesi de S.T.A.L.K.E.R
  • Arkadaşlar sistem imzamda oyun çok takılıyor 1024*768 de ramimi yükseltmem gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.