Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda performans sıkıntısı çekenler patch kursun
    Texture detayı iyice azaltın çok farkeder.
    1.5 GB raminiz yoksa sanal belleği en az 2048MB yapın.
    System Mechanic ile PC ye bakım çekin.(full)

Ben Asus 7600GT ile Full Lighting oynayabiliyorum. Athlon64 2800+ ve 1GB Ram var. Detay Kalitesi Mediumda ama Texture low.AF ve AA yok.Sadece büyük çatışmalarda 20 fps nin altına düşüyo ortalama 30 un üstünde.(1024 x 768)

Bu oyun static lighting ile oynanacak gibi değil.Grafikler hem eski hem berbat oluyo ama Dynamic Lighting ile gökyüzü ve kapalı mekanlar mükemmel.Araba , Tren gibi araçlarda oldukça iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 23 Nisan 2007; 1:41:25 >
  • ya arkadaslar basında yuklenrken es son dakı kırmızı olyuo onu yesıl yapmak ıcın neyı udzeltmemm lazım ???Oyun bu yuzden calısmıyo

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]
  • Oyunun ortalarında arena var. Oraya giren yokmu hiç. Baya para kazanabilirsiniz. Aynı Oblivion gibi yapmışlar. Git gide zorlaşıyor. Ama biraz kolay ve kısa sürüyor maçlar. Sonunda Obliviondaki gibi kalkanımız yok. Bu yüzden maçlar kısa sürüyor normal olarak.

Bonser 24 arakdaşta oyunu kötüleyerek forumu çirkinleştirmeyi kessin artık. Sen git XBox 360'ınla oyna.

GRAFİKLER MÜTHİŞ
  • @VirusX
    Oyun Windows'un kullandığı takas dosyasını yeterli bulmuyor, takas dosyasının boyutunu arttırman gerekiyor. Bunun için masaüstünde bilgisayarm'ı sağ tıkla ve çılan menüde en altta bulunan özelliklere gir. Açılan pencerede yanılmıyorsam gelişmiş sekmesi altında olacaktı sanal bellek ayarları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama bi görevde bayaa uğraşmıştım.Bi adam benden family rifle istiyor yerini de gösteriyor gidiyorum bi tane karavanın içinde gösteriyor fakat sadece bikaç medpack var o kadar silah falan yok şu silahı bulabilen var mı.

o family rifle yeraltında
    ondan dolayı haritaya bakarak gidersen karavana yollanırsın
    etrafta bi yerde yeraltına giden tunel vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama bi görevde bayaa uğraşmıştım.Bi adam benden family rifle istiyor yerini de gösteriyor gidiyorum bi tane karavanın içinde gösteriyor fakat sadece bikaç medpack var o kadar silah falan yok şu silahı bulabilen var mı.

o family rifle yeraltında
    ondan dolayı haritaya bakarak gidersen karavana yollanırsın
    etrafta bi yerde yeraltına giden tunel vardı.

Saol Denerim Bi tünel hatırlıyorum oyuna sıfırdan başladığımda bakrım

• @emptyrean

Ya ben sanal bellgı 2500 yaptım genede aynı sey kırmızı olyuo yuklerken kac yapcaz
  • Çok garip, zira bir önceki sayfada verdiğin ekran görüntüsünde Almanca olarak takas dosyasının yetersiz olduğu ve en az 2gb olacak şekilde yeniden ayarlanması gerektiği açıklanmış. Takas dosyasını ayarladıktan sonra bilgisayarı kapatıp açıyor musun? Eğer değişikliği yaptığın gibi oyuna girmeye kalkarsan yaptığın değişiklikler bilgisayarı kapatıp açmadığın için geçersiz olacaktır.

Edit:Bir de takas dosyasını 2.5 gb yaptıktan sonra kırmızı alanda da 2500mb olarak yazıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 22 Nisan 2007; 23:39:32 >
  • Sparkle 8800GTS'i olan bir arkadaş,oyunun "objects dynamic lighting"i açık olan screenshot'u verebilr mi ?
  • Bastan baslatmamıstım da bısı sorcam orda en buyuk boyutu 2.5 yapıcaz dımı?
  • Allah razı olsun ne dıım cozdun hemen olayı cok cok sagolsımdı yukledım cok saol

• Arkadaşlar selam.

STALKER başta sıkıcı gelse bile ilerleyen bölümlerde çok bağlayıcı bir oyun. Devasa haritalarda istediğiniz gibi planlar uygulayabilirsiniz. Kendi türünde bir ilk denebilir FPS ve RPG öğeleri içermesi bakımından. Grafiksel olarakta detayları açarsanız mükemmel bir görüntü yakalarsınız.

Oyunda kasmalar oluyorsa patchleri yükleyin bu sayede sorununuz çözülür. Halen devam eden grafiksel sorunlar için Dynamic Lightingi kapatın.

Oyunu farklı dillerde indiren arkadaşlar ingilizce yapmak istiyorsanız şu dosyayı indirin ve gamedata klasörü olarak oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayın. Kendi bulduğum bir çözümdür. Rusça indirdiğim için çözüm bulmam gerekliydi

İngilizce dil dosyası ( - işaretini silmeyi unutmayın)

http://www.rapid-share.com/files/27437628/gamedata.www.kesinbilgi.com.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 23 Nisan 2007; 8:59:06 >

• alla alla herkes oyun kasıyo fln demiş hatta 8800gts ten fln bahsedilmiş.ben laptop kullanıyorum core 2 duo 2ghz, 256mb go7600 ekran kartı 1.5gb ram var;
    bütün ayarlar full 30 fps ve üstü oynuyorum sadece bazı yerlerde 20 lere fln düşüyo o kadar. benim kart anadolu nun bağrından kopma heralde
  • Arkadaşlar Yantar'daki yeraltında kumanda cihazlarını kapattıktan sonra labaratuardan dokumanı aldım geri döenüp tırmanacağım yerdeki merdivene çıkamıyorum.Gizli tünelden git falan diyor.Yaw nerede bu tünel?Aşağıdaki resimde takıldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southparkturkey -- 23 Nisan 2007; 14:23:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: southparkturkey

Arkadaşlar Yantar'daki yeraltında kumanda cihazlarını kapattıktan sonra labaratuardan dokumanı aldım geri döenüp tırmanacağım yerdeki merdivene çıkamıyorum.Gizli tünelden git falan diyor.Yaw nerede bu tünel?Aşağıdaki resimde takıldım...

gizli tunel değil de ghostun cesedini bulduğun odada(cihazları kapattığın yerin en ust katındaydı) delik var ordan atlıyosun

• Yaratığı öldürüp hemen dibinde yerde yatan cesetteki evrakları aldığın yerde sağ ön taraftaki hücrede yer kırık, oradan aşağı ineceksin.
  • Bitirdim oyunu sonunda 5gun surmedi sureklı oyunda oynamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Yaratığı öldürüp hemen dibinde yerde yatan cesetteki evrakları aldığın yerde sağ ön taraftaki hücrede yer kırık, oradan aşağı ineceksin.

Sağol arkadaşım.
  • Bence oyun çok daha iyi olabilirmiş. Şu anki haliyle sanki betaymış gibi duruyor. Grafikler iyi aslında ama en yüksek ayarlarda benim makinada oynanmıyor. Grafik ayarlarını bayağı düşürmem gerekiyor ki o zamanda oynadığımızdan bir şey anlamıyoruz. Oyundaki yapay zeka aslında gerçekten çok iyi ama bazen sapıtıyor yanından geçip gidiyorlar görmüyorlar ama :) Ama bazen şaşırtacak kadar iyi çatışmalar oluyor. Kaçıyorlar saklanıyorlar siper alıp ateş ediyorlar vs. Yapay zekada tutarsızlık var kısacası.

Oyunda çok bug var. Keşke biraz daha bekletip adam gibi çıkarsalarmış şu oyunu. Bu arada oyunu ingilizce bilmeden de çok rahat oynayabilirsiniz. Çünkü oyunda PDA üzerinde tüm görevlerin yeri belirtiliyor. Görevi al oraya git sora reward için geri dön bir olayı yok. Aynı olay Oblivionda da vardı. Gerçekten ingilizce olmadan oynanmayacak oyun morrowindtır herhalde :) Morrowind bitiren varsa rehbersiz bu oyun çantada keklik gelecektir size ingilizce açısından.

Son olaraktan bende shadow ayarları değiştirilemiyor oyunda. Değiştirmek için olan bar görünüyor ama mat bi şekilde gözüküyor barı oynatamıyorsun sağa sola en son detayda default ayarıda. Bununla ilgili bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim. Grafikleri düşüreceksem ilk başta kapatacağım şey oyundaki gölgeler olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 24 Nisan 2007; 0:15:49 >

• bu forumda binlerce mesaj atılmış.onlarcada ss verilmiştir herhalde.oyunu static light da oynayıp buraya grafik kötü diyen arkadaşlarımız forumu en başından baştan okusunlar hiç değilse.gerçekden oyundan anlayanları,oduncu değilde oyuncu olanları görürler.zaten bunların hepsi pravokasyon amaçlı yazılar, buda başka bi zevk alma meselesi olsa gerek.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.