Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
161.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: master of darkness

peh bende o kartları alacak para olsa..neyse saol.Oyun bu arada dual coreu destekliyormu?Bunun için bi patch gibi bi şey varmı?

Özellikle dual core işlemcilerde iyi çalışan bi oyun ama bu oyun sistem seçiyo.Bu neredeyse hiç bi oyunda olmayan bi özellik.Mesala birbirinin tam karşılığı olan 2 farklı sistemde birinde kalite 3 diğerinde 7 ???? Böyle saçma bi durum var.

Patch kurmadıysan mutlaka kur(doğru ayarla

V10001 - Dual Core - 1.5 GB Ram - X1950Pro gibi bi sistemle 1280 piksel Max Detay

• Benim x 1800xt ekran kartım var.
    Parlak grafiklerin bol olduğu yerlerde ve kalabalık çatışma sahnelerinde hafif kasılmalar oluyor. Aksi halde full dynamic lighting açık bir şekilde rahat oynuyorum.
    Bu arada eski commondore yerini commondore gaming adı olarak değiştirmiş. Ve artık üst sınıf oyun pcleri yapıyorlarmış. Stalker en iyi bu pclerde oynanıyomuş.
    Pc lerde 2 adet GeForce 8800GTX var. Bir gün bizimde olur ihşallah...

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

• Haa olur tabi 2 tene GF8 olur ama 2011 de falan anca

O PC leri biliyorum.Efsanevi Commodore 'un Oyun Bilgisayarları.

Para tuzağından başka hiç bi halt değil.Donanımdan anlamayan zenginleri bi güzel kazıklıyolar 2 tane GF8 ile

İdeal oyun PC si toplama PC dir her zaman. Şu an için güzel bi örnek :

Core2Duo 6600
    2GB DDR2 800 Ram Kingston
    ASUS/BFG/eVGA/ 8800 GTX
    ABIT/ASUS MB
    19" WS LCD LG/SAMSUNG/PHILIPS/BENQ
  • slm arkadaşlar

alıntı haber
    GSC Gameworld'ün FPS oyunu S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl için birçok oyuncuyu sevindirecek yeni bir mod yayımlandı. Float32 adındaki bu mod, oyunun grafik kalitesini arttırırken aynı zamanda %20'ye varan performans kazancı sağlıyor. S.T.A.L.K.E.R. gibi sistem seçen bir oyun için bu ifade ne kadar doğru tartışılır, ama denemenizde fayda var.
    indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 26 Nisan 2007; 13:05:03 >
  • linkinide verseymiş bari o site modun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Remond

linkinide verseymiş bari o site modun.

indir yazısına tıkla bakalım nolucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 26 Nisan 2007; 13:07:03 >
  • Yukarıdaki modu indirip deneyen varsa görüşlerini alalım. Şu an indiremiyorum, server full.
  • benimde kotam dolu indiremiyecem
    modu indirip bide yalancı sonlar için bitiririm artık
  • Bazı arkadaşlar oyunun kurulu olduğu dizinde gamedata isimli bir klasörün bulunmadığından sözetmiş. Bu klasör versiyonlara göre farklılık gösterdiğinden bulunmuyor olabilir. Benim oyun rusça idi ve ben ingilizceye çevirdim. gamedata klasörüde yok. Ben oyunun kurulu olduğu dizine gamedata isimli bir klasör oluşturdum ve modlar yama vs bu klasöre attığımda çalıştı. Bilginize ;)
  • Yav o siteden indirilmiyo free olanı bile şifre istiyo.Başka site yok mu ? mod işe yarıyo mu?
  • başka sitede buldum modu,denicem şimdi
    http://stalker.onlinewelten.com/downloads,id133,shader.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrking

slm arkadaşlar

alıntı haber
    GSC Gameworld'ün FPS oyunu S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl için birçok oyuncuyu sevindirecek yeni bir mod yayımlandı. Float32 adındaki bu mod, oyunun grafik kalitesini arttırırken aynı zamanda %20'ye varan performans kazancı sağlıyor. S.T.A.L.K.E.R. gibi sistem seçen bir oyun için bu ifade ne kadar doğru tartışılır, ama denemenizde fayda var.
    indir

verdiğin siteyi biliyorum ve be bukadar rezalet bi site görmedim.burdan hiçbişey inmez bilirim.ben burdan indirdim arkadaşlar bunu deneyin verilen linkdeki siteye bulaşmmayın ömür törpüsü gibidir:

http://download.onlinewelten.com/stalker/Float32_4247_036a_RELEASE.zip

• performans vermedi mod ve grafiklerde güzelleşmedi aynı oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NemesisR3

performans vermedi mod ve grafiklerde güzelleşmedi aynı oyun.

Tahmin ettim.İşe yarasa bütün doğru düzgün siteler verirdi zaten.
  • arkadaşlarben bu oyundaki görev sistemini bitürlü çözemedim..Haritda bazen hedef gösteriliyor bazengösterilmiyor..Bi yardımcı olursanız seviniri..
  • 3) You may need to change your FSGAME.LTX file. the second line that says something about gamedata location, change
    the false there to true if they aren't both true. You'll understand once you see it.

Denilen "FSGAME.LTX" file nerde ya ???
  • "3) You may need to change your FSGAME.LTX file. the second line that says something about gamedata location, change
    the false there to true if they aren't both true. You'll understand once you see it.

Denilen "FSGAME.LTX" file nerde ya ??? "

oyunun klasörünün içinde:).başlat-ara danda bulursun.ahanda burda=

• quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

quote:

bende denemedim ama belki işinize yarar die haber etmiştim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrking

quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

quote:

bende denemedim ama belki işinize yarar die haber etmiştim..

Çalışmalarımız devam ediyo.Bi ayarı var ama anlamadım tam.Yakında belli olur

• e6600
    gigabyte 965g ds3
    1 gb 800 mhz ram

ekran kartını yazın alcağım için biraz beklemel daha mantıklı geliyor bana dx 10 konusunda ati de kartlarını çıkarsın piyasa iyi oturunca almayı düşünüyorum o yüzden anakartımda bulunan x3000 onboarduyla idare etmek zorundayım benim sorum bu sistemle amacım sadece oyunu açmak en düşükte herşey low bu oyunu açabilir miyim onboard sm3 destekli yazıyor dx 9 destekli bu oyunu açar ve enm düşük detayda oynayabilirmiyim ikinci el pci kartta almak istemiyorum eğer sm3 destekli ise splinter cell double agentıda açması lazım o zaman ama bana onboardun sm3 destekli olacağı çok saçma geldi ama sitelerde öle yazıyor zaten şu oyunu oynim yeter bana yazın gene kurar oynarım yeni kartla
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.