Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyundaki diğer gruplara nasıl katılacağız ?? mesela ilk başta adamdan görevi alıp bandit leri basmaya gidiyoz ben banditlerden olmak istiyorum ama onları öldürmek zorunda kalıyosun veya askerler var onlarada katılamıyoruz.. sadece belli gruplar bizi tanıyor ve onlardan görev alıp gidiyoruz..

yaw oyunun sonları neye göre belirleniyor benim adamın sonu hiç iyi olmadı altın alacağım derken......
  • ya demo neki demo demo amma tutrmuşlar artık demolar 50-100mb la bakılmıyor olsa diyelim oyun nun motoru için 1-2gb demo mu cekiceksiniz oynuyacağınızda 1 leveli ,oyun zaten 3gb ayrıca demosu olsa bile burda anlatılan kadar yeride olmıyacağı kesin
  • Slm.Arkadaşlar.

Acaba oyunun sonlarını anlatsak ve bu sonlara nasıl ulaşılacağını belirtsek ayıp olur mu ?
    Ben bitirdim ve sonu beş para etmezdi o yüzden anlatmamın hiç bi sakıncası yok çünkü son diye bişey yok
    5 saniyilek video şundan ibaretti : "Marked oğlan" bişeyi patlatır ve çimlere uzanır Ayrıca Strelok u bulamadım
    Heralde ondan böyle malakça bitti oyun

Bunlarda 2 adet mükemmel manzara.Oyunun grafikleri kötü diyenlere

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

• oyunun grafikleri berbat..halflife1 le eşdeğer nerdeyse..dün oynim dedim..herşeyi fule aldım..ama grafikler cidden iğrenç..normal ayarlarda düşünemiyorum..

oynayamadım..bi türlü..abartı takılmasıda cabası..verdiğim paraya yazık oldu..dvd film alırdım..
  • Arkadaşlar oyunun sonlarıyla ilgili ayrı bir başlık açtık, oyun sonlarını orada tartışırsak burada oyuna devam eden arkadaşlara da rahatsızlık vermemiş oluruz.
    Lütfen oyun sonuyla ilgili olarakhttp://forum.donanimhaber.com/m_13688756/tm.htm konu başlığını kullanalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

oyunun grafikleri berbat..halflife1 le eşdeğer nerdeyse..dün oynim dedim..herşeyi fule aldım..ama grafikler cidden iğrenç..normal ayarlarda düşünemiyorum..

oynayamadım..bi türlü..abartı takılmasıda cabası..verdiğim paraya yazık oldu..dvd film alırdım..
    Tam tersi asıl grafikleri müthiş özellikle de çevre grafikleri türünün en iyilerinden.

• oyun grafiklerine berbat diyen göz doktoruna gitsin ciddiyim yada hangi oyunun grafikleri daha iyi bi eklesin de kıyaslıyalım
  • Merhaba,

Bu oyunun grafiklerine kötü diyen hangi oyuna iyi diyorlar onu da söylerlerse sevinirim. Dynamic Lightning ve tüm ayarlar full iken iyi bir kartla oynamadan boşu boşuna konuşmayın... Grafikler ve texturelar gayet başarılı sadece modellemede biraz cimri davranılmış, hepsi bu...

Teşekkürler,

Hicks
  • Oyunun grafik kalitesi kötü değil.Görebileceğiniz en iyi çevre efektleri 2 oyunda mevcut.

1) OBLIVION
    2) STALKER

Stalker Modellemelerden kaybediyo.Aslında oyuna Dynamic Lighting sonradan eklenmiş.Eğer oyunu Static Lightingde oynarsanız RE4(PC) oynamış gibi olursunuz.

7600GT den aşağı ekran kartınız varsa hiç yanaşmayın bu oyuna.(Aslında çoğu oyuna yanaşmayın)

1.Resim OBJECT L - MEDIUM DETAY
    2.Resim STATIC L - MAX DETAY

Dikkatli bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 20 Nisan 2007; 15:04:36 >
  • nasıl yaaa...

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

oyunun grafikleri berbat..halflife1 le eşdeğer nerdeyse..dün oynim dedim..herşeyi fule aldım..ama grafikler cidden iğrenç..normal ayarlarda düşünemiyorum..

Tam tersi asıl grafikleri müthiş özellikle de çevre grafikleri türünün en iyilerinden.

• oyunda save yapamıyorum nedendir acaba bi bilen varmı?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27240

bu oyunu yukardaki anakartın onboarduyla oynayabilirmiyim en iyi onboard buymuş ekran kartı yazın alcam dx10 iyice bi otursun istiyorum ve x2 4600 ve 1 gb ram 800 mhz ile bu oyun bende açılır mı
  • Sadece açılır...
  • GRAFİKLERİ BERBATTTTT...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Sadece açılır...

en düşükte ayarlarda oynicam zaten evet bencede gülünç bi soru oldu ama napalım yaza kadar öle idare etcez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 20 Nisan 2007; 19:24:42 >
  • oyunun cevre grafıklerıne azım acık kaldı ama şu modellemelere "orta" dıyenlere şaşıyorum walla. neresı guzel bu modellemelerın? counter-strıke tan ne farkı sadece texture lerı degısık okadar. bıldıgın hl1 modellemesı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seldom Seen Kid -- 20 Nisan 2007; 19:30:32 >

• bu resimlerde benden

bence çok güzel grafikleri
    ama çok sistem istiyo ancak medium ayarda oynanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesisR3 -- 20 Nisan 2007; 21:28:20 >

• arkadaşlar sistemi yeniden kuracam ama save dosyalarının nerde oldğnu bulamıyom bi türlü
    lütfen bi yardım edin kayıt ettiğmz saveleri nerede bulabiliriz sistemde??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarhanos

arkadaşlar sistemi yeniden kuracam ama save dosyalarının nerde oldğnu bulamıyom bi türlü
    lütfen bi yardım edin kayıt ettiğmz saveleri nerede bulabiliriz sistemde??

bende burda:
    C:\Documents and Settings\All Users\Belgeler\STALKER-SHOC\savedgames
  • teşekkürler kardeş
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.