Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]
  • 10001 ı yuklemeye calısırken oyun exe mın orjınal olmadıgını soyluyor ve yukleyemıyorum
    daha once yukleyen arkadaslar nasıl cozduler bu sorunu
  • çok güzel oyun mama benim sistem kaldırmaz galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

oyunun grafikleri kotu neden bunu kabul etmiyorsunuz anlamiyorum...

Ama, her şey grafik deyildir...

bıdı bıdı yapma senin lafınla olmuyor bu işler zevkin kendine ayit olabilir beğenmemişsindir yada sisteminde belkide denedin ayarların olmadı lafını değil icraatini görelim koy hangi oyunun grafikleri iyi anlıyalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetozturk

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

oyunun grafikleri kotu neden bunu kabul etmiyorsunuz anlamiyorum...

Ama, her şey grafik deyildir...

bıdı bıdı yapma senin lafınla olmuyor bu işler zevkin kendine ayit olabilir beğenmemişsindir yada sisteminde belkide denedin ayarların olmadı lafını değil icraatini görelim koy hangi oyunun grafikleri iyi anlıyalım

kabul edinnn...GRAFİKLER İĞRENÇÇÇÇ...bende shader3.0 kart var...ati x1600xt..tüm ayarlar açıkk...ama kusacaktım grafikleri gördüğümde...

edit:demişsin daha iyi grafikli varmı diyee..nerdeyse bütün oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 21 Nisan 2007; 13:52:20 >

• @bonser24

Arkadaşım kusura bakma ama tüm görüntü ayarları açıkken oyunun grafiklerini beğenmiyorsan senin X1600XT'de bir problem var demektir. Arkadaşlar genelde dış mekan ekran görüntüleri koymuşlar ama asıl yerin altındaki tesis, vb. mekanlarda görüntü ve ses efektleri öylesine muhteşem ki forum X16, X18 gibi yeraltı tesisleri görevlerini gece oynamaya tırsanlarla dolu, kaldı ki ben de bunlardan biriyim.
  • oyunun grafıklerını begenmeyenler crysıs gıbı dx10 lu bır oyunu gordukten sonra butun oyunların grafıklerının kotu olduguna kanaat getırmısler gıbı
  • cok terbiyesiz insanlar var sadece laf olsun torba dolsun yazmışlar grafikler kötüymüş hadi koyun bi görelim bi fps görelim nasıl grafikler iyimiş biz oynanmamışız diyelim karşılaştıralım diyorum bilmiyorum arkdaşlar kötümü diyorum hala utanmadan icraat yerine didişmeye calışanlar var ,varsa koyun yoksa sisteminize ağlayın malesef sanırım ya gözlerinizde sorun yada sisteminizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

arkadaşlar burda takıldım ya.. labaratuarın girişini bul diyor ama çevrede veya binanın içinde girişi bulamadım.. haritada ise tam vincin altında gösteriyor..

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

bende aynı yerdeyim labaratuarı buldum sifrelli kapiya geldim oranin sifresi 1234 diyor ama giriyorum kabul etmiyor

• İyi bak 1234 değildi.Oralarda kırmızı koruyucu giysili adamı bulunca PDA bak orada yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geppettous -- 21 Nisan 2007; 14:58:04 >
  • tmm zaten onu buldumda mesaj geldi bana 1234 your acces code falan diyor acamadim kapiyi bi
  • hocam orda şifre 1243 tü 1234 deildi sanırım.
    sen o mesaja bi daha bak 1243 yazıyodu çünkü aynı hatayı bende yaptım sonra bi daha mesaja bakınca doğru şifreyi öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 21 Nisan 2007; 17:44:45 >
  • Herşey grafik değildir oyun ruhu atmosferi çok önemlidir stalker uzun süredir geliştirilen takdir edilmesi gereken bir oyun, grafiği kötü diyenler bir iki oynayıp kenara attıklarını düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Herşey grafik değildir oyun ruhu atmosferi çok önemlidir stalker uzun süredir geliştirilen takdir edilmesi gereken bir oyun, grafiği kötü diyenler bir iki oynayıp kenara attıklarını düşünüyorum

bencede..
    bu kadar atmosferi mükemmel oyun zor çıkıyor.heralde oyunu kötülüyenler pek oyundan anlamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

hocam orda şifre 1243 tü 1234 deildi sanırım.
    sen o mesaja bi daha bak 1243 yazıyodu çünkü aynı hatayı bende yaptım sonra bi daha mesaja bakınca doğru şifreyi öğrendim

SAgOLASIN DALGINLIKDAN GÖREMEMİSİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 21 Nisan 2007; 19:15:34 >
  • nası yaa..x1600xt demi problem var..

yaa paintte resim çizsem daha iyi görüntü olur..adamın yanına yaklaştım..puhaaa..koptum resmen..sanki kırmızı kalemle adamın dudaklarını çizmişler..valla ben bu kadar beklemiyordum..bi arkadaşın cs1.5 benzetmesi çok doğru olmuş..seneler sonra çıkan oyun bu olmamalıydı..neyse sizinki biraz fanatikliğe kaçıyor sanırım..o yüzden grafiklerine toz kondurmuyorsunuz...

quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

@bonser24

Arkadaşım kusura bakma ama tüm görüntü ayarları açıkken oyunun grafiklerini beğenmiyorsan senin X1600XT'de bir problem var demektir. Arkadaşlar genelde dış mekan ekran görüntüleri koymuşlar ama asıl yerin altındaki tesis, vb. mekanlarda görüntü ve ses efektleri öylesine muhteşem ki forum X16, X18 gibi yeraltı tesisleri görevlerini gece oynamaya tırsanlarla dolu, kaldı ki ben de bunlardan biriyim.

• Arkadaslar takıldım bi bolumde, bolumun adını hatırlamıyorum, üst katta bilgisayarlar felan var orda bulunan dökümanları aldım Dutyde ki barmene vermem gerekiyor ama geldigim kapıdan geri cıkamıyorum "Someone is holding the door" cıkıyor. Pusuladaki ok işaretide anlamsız bi yeri gosteriyor. bunun dısında kapının sol tarafındaki yerde cephane felan aldım" bandages, medikit" ancak burdanda bi çıkış goremedim.
  • Ya ben stalkerı yukledım baktım oyunn sıtesınde mınımuma yetıyo benm bılgısayar fakat sole bır hata werıyo neden olr bu lutfen bı yardım

Ben oyunu D ye yanı ıkınıcı hard dıske yukledım ondan olabılırmı?

• arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama bi görevde bayaa uğraşmıştım.Bi adam benden family rifle istiyor yerini de gösteriyor gidiyorum bi tane karavanın içinde gösteriyor fakat sadece bikaç medpack var o kadar silah falan yok şu silahı bulabilen var mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VirusX

Ya ben stalkerı yukledım baktım oyunn sıtesınde mınımuma yetıyo benm bılgısayar fakat sole bır hata werıyo neden olr bu lutfen bı yardım

Ben oyunu D ye yanı ıkınıcı hard dıske yukledım ondan olabılırmı?

ondan olmaz ben oyunları hep D ye ve E ye yüklüyorum,belki yüklediğin harddiskde yer yoktur,yüklediğin bölümde 4-5gb yer aç.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.