Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ->MOD<- (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
10.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukledigim bi mod da yenibi tabanca eklemis sanirim ama upgrade konusu cok kotuydu tabanca 15 mermi kapasiteliydi upgradede +15 daha vardi 30 oldu full upgrade zaten tabancanin upgradeleri acayip ucuz hafif taramali tufek gibi oldu rate of fire ida yuksekti
    bu arada hic bi tabanca ak-47 nin gucune esit olamaz tabancanin yikim orani yuksek falan deyil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 24 Eylül 2008; 13:45:11 >
  • aga acaba şu alışverişi alınan ve verilen malların fiyatları aynı olacak şekilde modlayabilirmisin.
    yani 300 e alıyosak 300 e satalım.para lazımda
  • @DRACON1C
    dostum, önce bu güzel modlar için sağ ol.
    emeğine ve paylaşım anlayışına bravo demekten başka söz bulamıyorum.

mod'larla ilgili bir sorum olacak.
    ben şu iki modu kullanıyorum, başka hiç bir mod yok:

1. Yük sınırı toplamda 100 kg + Yorulma yok
    2. El Feneri Modu

dikkatimi çeken şu ki zırhımız bu iki modu kullanırken tahrib olmuyor.
    acaba sen şu moda da mı zırh deformasyonu ekledin?
    quote:

3- Ağırlık+Zırh Deformasyonu II
    Açıklama:Yük sınırına 50 kg ekler (toplamda 100 kg olur) + Yorulmazsınız.
    Link:http://rapid.share.com/files/146631959/Agirlik_Modu__100_kg_.rar.html

adında Zırh deformasyon var ama açıklamada yok...
    açıklarmısın bir zahmet?
    fonksyon mu bug mu bende anlayamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec
    adında Zırh deformasyon var ama açıklamada yok...
    açıklarmısın bir zahmet?
    fonksyon mu bug mu bende anlayamadım.

Yok hocam açıklamada yazmayı unutmuşum
    Zırh deformasyonu modunun üzerinde yaptım

• Şu mod yapılsa
    Ağırlık+Zırh Deformasyonu II+ silah deformasyon

Bu arada Cuma günü patch çıkcak dediler ana konuda doğrumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 25 Eylül 2008; 15:01:48 >
  • farklibi mod pack onerilir...http://stalker.filefront.com/file/;94280
    mod da minim map kalkiyo bide biri yaklasirken dit sesleri kesiliyo bazi diyer modlardan toplanan seylerde var yani binevi atmosfer artiyo
    bu arada bi istek mod soyliyim bicagin damagesini asiri artir yaw iri buyuk mosterlere 1 bicak darbesiyle oldurelim boylece bicak kulanmak baya eylenceli olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 26 Eylül 2008; 23:52:10 >
  • @cengizhan66
    Silah deformasyon modunu kullanıyorsan bıçak hasarı da yüksek olacaktır

Bu arada konuyu hortlatalım
  • Oyunu oynayan arkadaşların bu modlardan yararlanmasında gerçekten yarar var.Zira oyuna biraz yabancılık çeken arkadaşlar bu modlar ve upgradeler sayesinde yürüyen terminatöre dönüşebilirler. Oyuna alışana kadar denemenizde fayda var derim.

Modlar için Draconic'e çok teşekkür ederim.Zira kusursuz bir iş çıkarmış.
  • yeni yama ve float32 modu gelse en zor seviyede başlayacağım ama sabrediyorum
  • bi iki cikmis modlari yazayim :) de bare konu up olsun :)
    simdi float32 yi bilmem ama 300mb boyutunda bi tex. falan modu varcizimlerle iligli
    http://stalker.filefront.com/file/SIM_New_Items_Only_Mod_for_CS_v1505;94472
    bu mod u oneririm tabi kısaca modda faction larin npc sayilari artmis ve hepsi rpg agir taramali tufek (light mechin gun) sniper gibi silahlari var garbagada bile acayip tariyolar etrafi
    en zor secenekte bu mod oldukca eylenceli 05 paket i icindir ama
  • ya bence para modu lazım bi tane. ben shedow of chernobilide clear skyıda bitirdim fakat bu clear skyda hep parasızlık cektim ilk oyunda parayı harcayacak yer bulmazken bundada mermi silah hatta medkit almaya yetecek parayı zor buldum. bence para modu gerekli. ayrıca oyunu oyunu bitirip deneyemedigi silahları almak isteyenlerin parası yetmeyebilir onun içinde para modu olmazsa olmazlardan. rica etsem oyle bi mod yapabilrimisiniz. tüccar modu var diyeceksiniz oda cok uzun ya al sat al sat. oyunu bitirdim tekrardan baslayacagım ama en güzel silahları alamk isiyorum fakat para olmayınca bu istegim imkansızlasıyor.
  • ayrıca gercekten cok tesekuur ederim cok güzel modlar var. fakat ayunu bitirpte tekrar baslayanlar içinde bi mod yapsanız yada olanı buraya tasısanız cok güzel olur yani yeni yyan görevler ekleyecek bi kac tane agac yol ev vb ekleyecek mod olursa cok güzel olur biraz zor olabilir ama hatta ne biraz cok zor olabilir ama bildigim kadarıyla boyle modlar shedow of chernobil için var bunun için nenden olmasın.
  • para modumu onun icin trainerler var ama bi modu editleyip olen her ceseten yuzlerce mermi 3-4 tane medic kit cikmasini ayarladim boylecelikle seve seve kursun dokebiliriz ve paraya olan muhtaclik azalirdiye:) onu ayri dosyalarini alip yayinlana bilir herneyse simdi
    dracon1c e pm den bir seyler sormustum modlari birlestirip editlemekle iligli ve hemen uyari geldi ve bunu cevaplayamassiniz diyor :)
    mod falan yapmak editlemek kuralara aykirimi simdi ??? veya bir sey sormak ??
  • şu artifact ların kolyaca bulunabildiği bir mod yokmu.. ilk oyundaki gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Ekim 2008; 2:36:41 >
  • ya buldum bi tane tranir fakat onu acıncada oyundan atıyor hem sadece unlimited stamina var diğerlerini acmak için 25 dolar vermek gerekiyormus sizin bildiginiz bi trainer varsa parayla ilgili koyabilirmisiniz buraya.
  • SİMDİ BİR TANE DAHA BULDUM yapımcısı kelsat fakat ondada atıyor oyundan . crcore.dll hatası veriyor. ben en iisi trainirla ugrasmayım su tuccar meselesini yapıyım alim satim :D
  • daha 05 paket uyumlu trainer yok bildigim kadariyla senin bulduklarin o pakete goredeyildir
    artifact bulmak hem bayabi kolay ama ufak bi editle oynu baslarken en iyi dedektorle baslanmasi saglanabilir boylece cok kolay bulursun
    son gunlerdir cs yerine 1 i oynamaya basladim Oblivion Lost 2.2 modlu o mod cok super yani factiondaki npclerin seninle gelmelerini sahliyip grop falan kurulabiliyo ayni mapta
    cs yede oyle bi mod cikmasini beklemek sanirim uznu surcek 1 kadar iyi deyil
    1 i cok uzun surede yaptilar
    2 cok kısa surede cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 4 Ekim 2008; 13:52:34 >
  • Hocam tüccar mod ile el feneri modunu bir arada kullanmaya çalıştım yeni yamada sanırım olmuyor aslında oluyor da grafik performansını baya düşürüyor. normalde 40-50 fps aldığım oyun bu modları ekleyince 4 fps ye düşüyor. Hangisinin bu hataya neden olduğuna bakıcam tek tek deneyerek.
  • arkadaslar 2 tane mod buldum bu modlar sayesinde cok fazla para kazanabiliyosunuz ve bütün satıcılarda tüm silahlar oluyor ve upgeradcilerdede tüm upgredaleri yapabiliyosunuz.

http://www.strategyinformer.com/dlredir.php?id=WJ2IxZjwmd5%2FqRq3TvCVHg%3D%3D bu major mod bunda para kaznamka cok kolay cunku oldurdugunuz insanların üzerinden artifact cıkabiliyo yani 5 kişiden 2 sinde artifact oluyo ve tüm satıcılarda tüm silahlar oluyor.

http://www.strategyinformer.com/dlredir.php?id=UhM1u%2F8eBPt%2FqRq3TvCVHg%3D%3D bu modda ise tüm upgeracilerde butun silaharı upgerade yapabişliyosunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: smnckli

SİMDİ BİR TANE DAHA BULDUM yapımcısı kelsat fakat ondada atıyor oyundan . crcore.dll hatası veriyor. ben en iisi trainirla ugrasmayım su tuccar meselesini yapıyım alim satim :D

hocam trainerle oynayacaksan ilk önce load yapacaksın oyunu sonra traineri açacaksın.yani trainer açıp oyuna girmeyeceksin.oyunda alt-tab yemediği için: ctrl+alt+del tuş fonksiyonunu kullanarak oyunu alta alabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.