Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ->MOD<- (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
10.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Float 32 nin Son sürümü 2.0 dan sonrakiler Clear Sky için olacaktır takipte olun.
    http://www.thefloatingpoint.org/main/download.php?list.4 ""

Bu ne için anlayamadım?
    Birde modları kurduktan sonra saveler kayboluyormu arkadaşlar?
    Daha doğrusu 1.5.04 yamasını kurduktan sonra savelerimize eyvallah mı diyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

All in One mod istiyoruz

Sürekli yaptığım için ayrı ayrı, çalışma bittiğinde "All in 1" olacaktır..

quote:

Orjinalden alıntı: ismailyt
    "Float 32 nin Son sürümü 2.0 dan sonrakiler Clear Sky için olacaktır takipte olun.

Bu ne için anlayamadım?

Float32 oyun performansını artıran aynı zamanda da grafikleri geliştiren bir mod

Modları kurunca save ler kaybolmuyor ama 1.5.04 yamasını kurunca benim save ler uçmuştu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 22 Eylül 2008; 11:58:13 >

• Çalışmaların için teşekkürler Dracon
    Şu bug dan dolayı ve iyi optimize edilmemiş can sıkan oyuna eminim yeni bir hava ve eğlenceli oynanış verdin.Ellerine sağlık...
    Acaba modların gelecek yama da da çalışırmı?
  • Ben teşekkür ederim @ismailyt

Modların bir kısmı çalşır da bazıları çalışmaz gibi geliyor ama yeni yama çıkarsa onun için de hazırlarım içiniz rahat olsun
  • kardes linklerde bi sorun var heralde indiremiyorum
  • Rapid ile Share ile arasındaki noktayı kaldır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

All in One mod istiyoruz

Sürekli yaptığım için ayrı ayrı, çalışma bittiğinde "All in 1" olacaktır..

quote:

Orjinalden alıntı: ismailyt
    "Float 32 nin Son sürümü 2.0 dan sonrakiler Clear Sky için olacaktır takipte olun.

Bu ne için anlayamadım?

Float32 oyun performansını artıran aynı zamanda da grafikleri geliştiren bir mod

Modları kurunca save ler kaybolmuyor ama 1.5.04 yamasını kurunca benim save ler uçmuştu..

Daha oyunu yüklemedim zaten şu buglar falan bi çözülsün. Modlar hazırlansın(!). All in 1 mod ubeklim ben

• dracon1c
    bazi modlarda ( filefronttaki) diyer bolgelere gecemedim condora gecsem bile condordan geri ilk yere donunce bi daha condora gidemedim bu heralde modla alakali bi bug bunun icin herhangibi bi cozum varmı? (hatamata deyil tam gecis yerinde yes no yerine gecemezsin yazisi cikiyor)
    cozumu varmis zaten forumda pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 22 Eylül 2008; 21:26:14 >
  • Hocam sen bizim karakteri yavaş yavaş Terminator moda çeviriyorsun galiba tek eksiği elindeki döner makineli silah
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

Hocam sen bizim karakteri yavaş yavaş Terminator moda çeviriyorsun galiba tek eksiği elindeki döner makineli silah

Hocam yalnız şöyle bir durum var, sadece bizim elemanın değil, düşman silahlarının da gücü artmış oluyor, bu modu yapmamın nedeni de çok geç ölmeleri, aslında 2. versiyonu yapacağım bu sefer silah güçlerini %100 oranında artıracağım, bu da kesmedi beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 22 Eylül 2008; 22:19:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: msw

Hocam sen bizim karakteri yavaş yavaş Terminator moda çeviriyorsun galiba tek eksiği elindeki döner makineli silah

Hocam yalnız şöyle bir durum var, sadece bizim elemanın değil, düşman silahlarının da gücü artmış oluyor, bu modu yapmamın nedeni de çok geç ölmeleri, aslında 2. versiyonu yapacağım bu sefer silah güçlerini %100 oranında artıracağım, bu da kesmedi beni

o zaman tek atış su tabancasıyla da hemen ölebiliriz yani

• Emin ol daha güzel oluyor, ilk oyunu öyle bitirdim
    En azından pusu kurma şansın oluyor..
  • quote:

Emin ol daha güzel oluyor, ilk oyunu öyle bitirdim
    En azından pusu kurma şansın oluyor..

sorma yaa adam dibimde üzerine 45lik şarjoru boşaltıyorum bana mısın demiyor sanki sadece bir yumruk atmışım gibi sersemliyor.
  • silah gucu artmasi npcler birbirleriyle carpisirken pek iyi olmuyo cok kısa surede olay bitiyo cunku
  • Beyler bu mod da kesmedi beni ne diyorsunuz silahların güçlerini %100 artırayımmı?
    Bu bir hileye girmez onu belirteyim, siz de çabuk ölebilirsiniz, simulasyon sevenlerdenseniz benim gibi, yapıcam, zahmetli bir iş olduğundan kararsız kaldım!?

Bir de oyunda şöyle bir dengesizlik var!!
    Tabancaların güçleri otomatik silahlardan fazla!! Yapımcı çok üzerinde durmamış galiba bu işin..
    Tabancaların güçlerini olduğu gibi bırakıp otomatiklerin güçlerini %100 yapayım mı ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 23 Eylül 2008; 18:59:14 >
  • quote:

Beyler bu mod da kesmedi beni ne diyorsunuz silahların güçlerini %100 artırayımmı?
    Bu bir hileye girmez onu belirteyim, siz de çabuk ölebilirsiniz, simulasyon sevenlerdenseniz benim gibi, yapıcam, zahmetli bir iş olduğundan kararsız kaldım!?

yok hoca normali daha zevkli şarjor harcayalım biraz
  • oyunun bitimi cok kotu yaw ekran karsisinda cesetmi yari olumu oyle bir sey :) neyse
    soyle bi mod lazim yaw
    girdigimiz clanda npc leri topliyip gorevleri yada savastaki clan a saldirmak falan super olur elegecirilen her yere clan adamlarinin gitmeside
    1 inci oyunda olan map lari 2 de olmiyanlara aktarmak bide
    boyle bi mod yapan kesin mesur olur
  • quote:

Beyler bu mod da kesmedi beni ne diyorsunuz silahların güçlerini %100 artırayımmı?

Bir de oyunda şöyle bir dengesizlik var!!
    Tabancaların güçleri otomatik silahlardan fazla!! Yapımcı çok üzerinde durmamış galiba bu işin..
    Tabancaların güçlerini olduğu gibi bırakıp otomatiklerin güçlerini %100 yapayım mı ne diyorsunuz?

gerçek hayattada öyle zaten iyi bir tabanca bir colttan daha fazla tahribat yapar yakın mesafede ama tabanca ile 100 metreden vuracak babayiğit bayağı iyi bir nişancıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu
    gerçek hayattada öyle zaten iyi bir tabanca bir colttan daha fazla tahribat yapar yakın mesafede ama tabanca ile 100 metreden vuracak babayiğit bayağı iyi bir nişancıdır.

Ben desert eagle dan falan bahsetmiyorum, kalitesiz tabancanın bir g36 dan daha etkili olmasından bahsediyorum..

"Daha Güçlü Silahlar" modu gelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 24 Eylül 2008; 0:24:06 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.