Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ->MOD<- (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
10.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 1.5.0.4 ingilizce versiyon var oyuna başlayalı 2.5 saat falan oldu ve daha swampta takılıp stash falan temizliyordum ve şu verdiğim save dosyasından 15 sn sonra falan oyundan atmaya başladı beni bir bakabilirmisiniz sizdede oyundan atacakmı yada başına böyle birşey gelen varsa çözüm bulabilen varmı.
    http://rapidshar e.com/files/146928656/savedgames.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 20 Eylül 2008; 21:12:11 >
  • tüccar modu iyi olmuş hakkaten çok kazıklıyodu
  • @DRACON1C
    eline sağlık dostum.

bu arada tabii yardımcı olan tüm arkadaşlara da teşekkürler.
  • eline sağlık çok iyi olmuş bu modlar.hepsi sorunsuz çalışıyor da tüccar beni gene kazıklamaya devam ediyorsave li olan oyundan da değil.diğerleri eski savede çalıştı da nedense tüccarı bi ayarlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre544

eline sağlık çok iyi olmuş bu modlar.hepsi sorunsuz çalışıyor da tüccar beni gene kazıklamaya devam ediyorsave li olan oyundan da değil.diğerleri eski savede çalıştı da nedense tüccarı bi ayarlayamadım.

Rus sürüm mü elindeki?
    quote:

hayır ingilizce sürümü

hmmm.. satışlarda sadece %25-30 civarı bir kazanç oluyor dikkate onu alıyorsun değil mi? Yani çok iyi fiyata satamıyoruz gene..

Arkadaşlar mermi fiyatlarında düzenleme yaptım bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 21 Eylül 2008; 0:16:09 >

• hayır ingilizce sürümü
  • mermi modu da iyi oldu eline sağlık çok pahalıya satıyo amca :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

mermi modu da iyi oldu eline sağlık çok pahalıya satıyo amca :D

Sağol dostum

Yalnız arkadaşlar, silah upgrade işi baya zor olacak, her şeyi doğru yapmama rağmen bugtrap alıyorum
    Ama onu da kısa zamanda yapacağım

Haa unutmadan, mermi modunu kurarken, aynı zamanda "Silah Deformasyon" modunu kullanıyorsanız o 2 dosyayı rahatlıkla değiştirebilirsiniz, diğer modu etkilemez, silah moduyla alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 21 Eylül 2008; 0:29:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

eline sağlık çok iyi olmuş bu modlar.hepsi sorunsuz çalışıyor da tüccar beni gene kazıklamaya devam ediyorsave li olan oyundan da değil.diğerleri eski savede çalıştı da nedense tüccarı bi ayarlayamadım.

Rus sürüm mü elindeki?
    quote:

hayır ingilizce sürümü

hmmm.. satışlarda sadece %25-30 civarı bir kazanç oluyor dikkate onu alıyorsun değil mi? Yani çok iyi fiyata satamıyoruz gene..

Arkadaşlar mermi fiyatlarında düzenleme yaptım bilginize..

belki de farketmedim bilmiyorum.bana değişmedi gibi geldi de.şimdi mermi fiyatlarını denediğimde de değişen bi şey olmadı.hala kelepire gidiyorlar.modlardan 3,5 ve 6 yı yükledim.onlar sorunsuz ama bi burda sorun oldu.bakayım bi daha kontrol edeyim doğru klasördeler mi diye.

• Yok hocam mermi satmanı tavsiye etmem çok daha ucuza gidecek, onu unutma
    Emin ol işe yarıyor fakat mermi + zırh satarken faydası olmuyor, bulduğun silahları satmanı tavsiye ederim daha iyi fiyata gidiyor
  • quote:

Yok hocam mermi satmanı tavsiye etmem çok daha ucuza gidecek, onu unutma
    Emin ol işe yarıyor fakat mermi + zırh satarken faydası olmuyor, bulduğun silahları satmanı tavsiye ederim daha iyi fiyata gidiyor

tamamdır şimdi bi daha kontrol ettim oldu,sağolasın.aynen mermi satmak akıl karı değil boşa harca daha iyi yani.para kazanmak için silah satmaktan başka bi şey yapamadım ki zaten.yan görevlere fazla girmedim.

• Arkadaşlar şu an KPSS ye gidiyorum (sınava), şans dileyin
    Gelince modlara devam
  • quote:

Arkadaşlar şu an KPSS ye gidiyorum (sınava), şans dileyin
    Gelince modlara devam

Hadi başarılar,kolay gelsin.

Modların devamını merakla bekliyorum.
  • kolay gelsin sana. bende haziranda girmiştim.
  • Sınavda başarılar DRACON.
    Kayınçom da giriyor sınava.İnşallah iyi puan alırsınız...
  • GECE UYUMA MODU OLSA!

Ya gece karanlıkta ugraşmamak için zamanı sabaha alma gibi bişeyler yapabilirmiyiz. Oyunda gece oldu etraf zifiri karanlık şimdi gorev almıyorum ugraşmıyım diye. Sabahı beklemek uzun suruyo. Uyuma modu gibi bişey yaparsak super olucak :)
  • gece uyama modu iyi yaw ilkinde battaniye gibi bir sey vardi item bolumunde tikliyodun kac saat uyican diye secenekler cikiyodu uyurkende havada kuslari kısaca bi gorup ac uyaniyordu :) onun icinde oldugu mod olabilir aslinda onu bulmaklazim
    bi baktim sanirim su modda var AMK Sleeping Bag MOD stalker oyniyamiyorum bu aralar yani indirip bakmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 21 Eylül 2008; 15:13:13 >
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
    -Fena geçmedi bakalım

"Sleeping Bag" modu biraz zor iş de, ilk oyun için indirip, filefront dan ayarları çözebilirsem yaparım, yalnız gece uyumak güzel bir şey değil yaw, oyunun güzellği orda zaten, neden bu kadar istiyorsunuz ki ne, yusuf mu var azcık

quote:

Orjinalden alıntı: cengizhan66
    hehehe zaten yapilmis i var ling liyim en iyisidedigim mod u su son engilisce pakete gore clear sky icindir gece oynamak guzel aslinda ama lamba pek aydinlatmiyo
    http://stalker.filefront.com/file/AMK_Sleeping_Bag_for_CS_1504;94080
    EDIT:
    Hmmm.. "Sleeping Bag" zaten clear sky için çıkmış gerek de kalmadı o zaman, isteyenler onu kullanabilir tabi, yalnız dikkat edin oyun zaten stabil değil bu "Sleeping Bag" modu iyice zora sokmasın işi

İndirmeyi düşünenler mutlaka yorumları okusunlar!! olumsuz yorumlar var maalsef save lerinizi zora sokabilir!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 22 Eylül 2008; 9:48:49 >

• hehehe zaten yapilmis i var ling liyim en iyisidedigim mod u su son engilisce pakete gore clear sky icindir gece oynamak guzel aslinda ama lamba pek aydinlatmiyo
    http://stalker.filefront.com/file/AMK_Sleeping_Bag_for_CS_1504;94080
  • Güçlü Silahlar modu geldi sıcak sıcak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.